Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Или напиши да си геј, па ће ЛГБТНВО да плате хостинг. :)

Hm... tesko, vidis da sam gore napisao da su puni k'o brod. Plasim se da sada ne budu nevaljali..  sFun_bat

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

jbeGwbg5Pb4iNR.jpg

Господ и ја :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Да покренемо нови "изазов" - Деки и Ниџа да сликају и поставе длакаве ноге или да дају по 10 евра најближој ЛГБТ НГО... :)

А успут да изазову по тројицу(по српски).

Да не буде само да причам и да се излежавам, мада ми је то, с обзиром на географско поријекло, у генима, ја се пријављујем да скупљам паре.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Да покренемо нови "изазов" - Деки и Ниџа да сликају и поставе длакаве ноге или да дају по 10 евра најближој ЛГБТ НГО... :)

Dakle, da odgovorim na izazov :) cekamo Dekija, a onda cemo i da izazivamo druge! :D 

10649448_10204474043752222_4136426763822

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

nemoj brate, ima na saboru da raspravljaju o nama :D

Подели на овим сајтовима

Не могу да не приметим из мог скромног женског угла да је супруга Црвеног права бароница :oke:

Ja mislim da to nije Baronova supruga, to je uslikao neku cicu u prolazu vidis da se ljuti sto je fotografise ?!

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

nemoj brate, ima na saboru da raspravljaju o nama :D

:))

Pa da vas rascine kao Artemija ..

Ima da budete bivsi admini ...

:)):))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...