Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I nije prvi put da se krade identitet manekenke :)

U ovom sluchaju ne znamo da li je kradja! Jos uvek.. nemoj da zameramo odmah. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

lol jel to opet ona kako se zove zaboravih vec :))

Pa znas sta nista lakse nego pitati je na facebooku... sto cu sad i da uradim :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

U ovom sluchaju ne znamo da li je kradja! Jos uvek.. nemoj da zameramo odmah. 

Зар је то уопште важно?

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

I nije prvi put da se krade identitet manekenke :)

Да глупа девојка је топ а лепа модел и ја ето скинух слику од топ модела! :)

Да не може човек лепо никуд да буде миран нити на фб,нити на твитеру па сад ни на форуму... Баш ме бије малер!

Сврха морала је да вас научи, не да патите и умрете , већ да уживате и живите.

Подели на овим сајтовима

Зато што никад нисам ни писала

"ljeto" звучи прилично црногорски ијекавски. Али небитно. Ако си стварно Андреа, извини још једном и свака част на лепоти. И један савет. Кад хоћеш да сакријеш идентитет на интернету, немој измишљати године и остале податке. Просто немој ништа да напишеш. У том случају, чак и да сам нашао слику, ништа ми посебно (осим саме слике) не би привукло пажњу. А ево, и Амина је на врху претходне стране открила мој идентитет, нашавши слику коју сам поставио на теми на једном Web сајту који садржи неке подачиће о мени. То ти је тако. Оно што не желиш да откриваш другима, то и не постављаш. Кад једном поставиш, готово је.

Подели на овим сајтовима

Sta je bilo, nije prihvatila friend request :)

:))  :))  :))

Какви сте краљеви. Зато волим овај Форум...

Подели на овим сајтовима

Да глупа девојка је топ а лепа модел и ја ето скинух слику од топ модела! :)

Да не може човек лепо никуд да буде миран нити на фб,нити на твитеру па сад ни на форуму... Баш ме бије малер!

Nema potrebe da se stresirate, imali smo već iskustava da ljudi kradu indetitete, budite ljubazni samo da mi odgoorite na poruku koju sam vam poslao na fejsbuku :)

Подели на овим сајтовима

"ljeto" звучи прилично црногорски ијекавски. Али небитно. Ако си стварно Андреа, извини још једном и свака част на лепоти. И један савет. Кад хоћеш да сакријеш идентитет на интернету, немој измишљати године и остале податке. Просто немој ништа да напишеш. У том случају, чак и да сам нашао слику, ништа ми посебно (осим саме слике) не би привукло пажњу. А ево, и Амина је на врху претходне стране открила мој идентитет, нашавши слику коју сам поставио на теми на једном Web сајту који садржи неке подачиће о мени. То ти је тако. Оно што не желиш да откриваш другима, то и не постављаш. Кад једном поставиш, готово је.

Nezgodan google image search :)

Jedan savet za buduce wannabe manekenke. Kad nadjete neku sliku na fejsu kojom hocete da se predstavite, snimite i uploadujte na neki image share site kao image shack, post image i sl. Onda nece moci ove uhode da vas provale :)

Подели на овим сајтовима

Намерно сам године пермутовала,и имам разлог зашто сам то сакрила,а као Андреа нисам могла да се улогујем,налог на фб већ ми је два пута покраден... А и можда ме видиш у неком часопису онако лијепа и заносна где рекламирам џинс ;)

Сврха морала је да вас научи, не да патите и умрете , већ да уживате и живите.

Подели на овим сајтовима

Молио бих админе да реагују и банују све лажне манекенке које живе на релацији Србија-ЕУ. :brokoli:

У име понижених и преварених православних момака -Зоске  :4869:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Је л' ово броколи?

Да,накалмљен на банану или да се стручно изразим генетски модификован са бананама :D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...