iguman Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Послушајте Православну Америку : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
iguman Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Из Русије са љубављу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Plakala sam ko malo djete kad sam prvi put cula ovu pjesmu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Plakala sam ko malo djete kad sam prvi put cula ovu pjesmu... ????, ??? ?? ?????????? ??? ?????, ?? ????? ??????????, ???? ??? ?? ???????? ??????????, ? ???? ??????????? ? ???? ?? ???? ? ?????, ???, ?????? ?? ????????,,, ???? ?????,,, ??????? ?? ? ???????? ????... Stvarno??? Ne sjecam se, ali nema veze. Posto je dobra, zasluzuje da bude ponovljena! 0304_smile4 I da nam brzo ozdravis... kraljica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Ево Касијане и на јутјубу... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Увек се расплачем на ову. Више од једног пута дневно немам снаге да гледам... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Axion Estin (It Is Truly Meet) - Divna Ljubojević Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 "Hristos anesti" u obradi Vangelisa! Vrhunski! Posebno instrumental od 1:23 do 2:07 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Ово сигурно нисте чули http-~~-//www.youtube.com/watch?v=GT1OLhOGsU0&feature=related "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Маријо Славна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука