Чунга Лунга Написано Март 11, 2020 Пријави Подели Написано Март 11, 2020 У самоћи један монах Прелистава књигу стару Похабану извештану Употребом у олтару А пред ликом Мајке Божје Кандиоце тиња гори А у храму светом Божијем У молитви монах збори О, Преблаги Творче света Упознај ме с вољом Твојом Да скрушено Тебе славим Од свег срца душом својом Под теретом мога крста Клецају ми слабе ноге Јер живећи међ’ људима Ја починих грехе многе Стога ступам у храм Божји Да се Теби Богу молим У терету свога греха У молитви да одолим Још се молим Богомајци Која роди Спаса Христа Прими смерно молбу моју Са извора Душе Чиста. И умоли Сина Твога Да опрости грехе моје Да поваздан могу славит’ И Пресвето име Твоје А са фреске светитеља Ореол над главом сија Тајанствено он тумачи Да молитва Богу прија Ко се топло Богу моли До живота свога краја Достојан ће тада бити Божијега светог Раја У част свим монасима! На многаја лета!!! Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Slike prestavljaju svetu Goru Grabarku u Poljskoj; pojanje igumanje Katerine iz manastira sv. Katerine u selu Zaleszany, Poljska Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Христос Васкрсе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Christ is Risen from the Dead Arabic Hymn المسيح قام من بين الأموات Dominika and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 Libanski hor Theotkos za Vaskrs - Kanon Pashe, tropar i propoved sv. Jovana Zlatoustog: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MSrbale Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 Pozdrav, Hristos Vaskrse! Imam pitanje, gledao sam film "Pobedilac Smrti" (obavezno pogledati ko nije). Govori o strasnoj sedmici, dan po dan do Vaskrsa i sam dan Vaskrsa. Pitanje je, u dan ponedeljka monah peva " Gospod koji ide na dobrovoljno stradanje..", dakle gde mogu da nadjem celu "pesmu" , trazim ali ne nadjem. Hvala u napred. Evo link od filma Od 4:21 minuta krece monah da poje. U celini ne mogu da pronadjem. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 24, 2020 Пријави Подели Написано Април 24, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 24, 2020 Пријави Подели Написано Април 24, 2020 Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 9, 2020 Пријави Подели Написано Јун 9, 2020 Carju Nebesnij na lituanskom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 12, 2020 Пријави Подели Написано Јун 12, 2020 Tropar Sveti Mucenici na arapskom sa orkestrom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 15, 2020 Пријави Подели Написано Јун 15, 2020 Дирљиво, и лепо. Просечан србенда, Dominika and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 27, 2020 Пријави Подели Написано Јун 27, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јул 10, 2020 Пријави Подели Написано Јул 10, 2020 mario beloti, Dominika and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука