Биљана Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Mihail Ipolit Ivanov "Blagoslovi duse moja Gospoda" Биљана, Silence , nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 au al' je ovo lepo Dok slušamo duhovnu muziku osećamo se kao Božija deca: Njegov pogled, osmeh, dodir... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Silence , nana and Bigica је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 bgpj, N.Petrovic and Silence је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Silence and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 N.Petrovic, Биљана, Silence and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Meni jedna od najlepsih himni Bogorodici : Την ωραιότητα της παρθενίας Σου,και το υπέρλαμπρο το της αγνείας Σου,ο Γαβριήλ καταπλαγείς εβόα Σοι,Θεοτόκε: "Ποιόν Σοι εγκώμιον προσαγάγω επάξιον;Τι δε ονομάσω Σε; Απορώ και εξίσταμαι διό,ως προσετάγην, βοώ Σοι:Χαίρε, η Κεχαριτωμένη". At the magnificence of your virginity and the exceeding splendor of your purity Gabriel was amazed and cried out to you: What title of honor shall I bestow on you? How shall I address you? I am bewildered and struck with awe. But I shall cry out to you as I was commanded: Hail, O highly favored One! Срђан Ранђеловић, Silence , Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Silence , bgpj and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Rachmaninov Vespers - 14 Troparion - Christ is Risen nana је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 http://youtu.be/x8YLLxq-U60 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Silence and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука