Mini Mi Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SYYXVLLdMpI Milica89 and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 (Chanted by an Arabic Woman in Greek.) nana је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 @JESSY Mogla bi ako imas vremena da uvedes red u ove teme sa duhovnom muzikom. Ima milion tema, nikad ne znam u koju bi trebalo stavljati. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Gospodi pomiluj! Zero, мирођија, Viikica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viikica Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Milica89 је реаговао/ла на ово 1 "Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Viikica, Иван Ивковић and Milica89 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Viikica and Milica89 је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 мирођија and Viikica је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Milica89, Viikica and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука