Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 9. 7. 2020. at 18:08, fsa рече

A od kuma... :D

Image may contain: 5 people, people standing and indoor

Expand  

Није у реду да крадеш слике других људи и постављаш овде да им се исмејавају.. Нема потребе за љубомором наћи ћеш и ти девојку једном ако будеш фин ?

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 18:15, Jelena.3 рече

Није у реду да крадеш слике других људи и постављаш овде да им се исмејавају.. Нема потребе за љубомором наћи ћеш и ти девојку једном ако будеш фин ?

Expand  

fsa ne ismeva nikog, fin je on čovek. Nego on sigurno zna da sam ja oduvek volela da imam smederevac, pa zato je postavio to :) Zeza me što ga nisam uzela za kuma.  Ali neka...dobiću ja smederevac kad tad....

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 18:18, sanja84 рече

fsa ne ismeva nikog, fin je on čovek. Nego on sigurno zna da sam ja oduvek volela da imam smederevac, pa zato je postavio to :) Zeza me što ga nisam uzela za kuma.  Ali neka...dobiću ja smederevac kad tad....

Expand  

Ја се ивињавам, нисам сконтала да је интерна форица ?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 18:06, Jelena.3 рече

Па можеш то да кажеш по свом осећају и надлогици за себе, али не и за друге да тврдиш као што ја једино за себе могу да говорим, не и за друге.. ја само анализирам.. не намећем ?

Expand  

Osećaj stvara pravilo, ne obratno

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 17:21, Jelena.3 рече

Па ако си читао претходне коментаре све се сводило на секс и исмејавање чедности тако да у старту морам да поставим јасне границе. ? Е сад пошто си се пријавио да будеш симпатија морам да знам да ли си истински православни верник, да ли чекаш брак, да ли пијеш, пушиш, дрогираш се, коцкаш се, да ли си лењ, имаш ли стабилан посао, да ли си интровертан или екстровертан, итд.. мора да се прође тест и за симпатију а камоли шта више ?

Expand  

Има ли какав приручник за спремање тог испита?

Пита ли професорица сва питања или има неки свој круг питања који врти?

Има ли нека краћа скрипта гдје да се купи?

:citac:

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 19:18, Срндаћ рече

Има ли какав приручник за спремање тог испита?

Пита ли професорица сва питања или има неки свој круг питања који врти?

Има ли нека краћа скрипта гдје да се купи?

:citac:

Expand  

Нема приручник, нема скрипта, шта си до сад научио, научио си.. професорка све пита ?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 19:21, Jelena.3 рече

Нема приручник, нема скрипта, шта си до сад научио, научио си.. професорка све пита ?

Expand  

Ништа онда, видимо се у септембарском року, док се не научи градиво :pivo:

Имам неке биљешке са предавања, али док их нађем... негдје сам их загубио :0212_rolleyes:

Значи ли шта четворка са вјежби? :0205_whistling:

Шалу на страну, одговори на ову тему су те вјероватно изненадили. Нема оне католичке и протестантске маније форсирања "чедности", него се у православљу нуди много здравији одговор - у складу са временом, али зна се да је ипак пожељно и похвално суздржати се до брака. Подвиг је, али авај... људи смо. Има и конзервативнијих људи, али ништа на нивоу као на Западу. Макар за сада :smeh1:

Дошла си на прави форум, јер овдје ћеш заиста добити добре одговоре на разне дилеме. Ја сам овдје ево већ... 6-7 година (како вријеме лети) и гарантујем да ми је знање о православљу много боље и квалитетније управо због форума. Јер на крају крајева, Цркву и чине њени чланови и жив разговор међу њима.

Велкам :mahmah:

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 19:32, Срндаћ рече

Ништа онда, видимо се у септембарском року, док се не научи градиво :pivo:

Имам неке биљешке са предавања, али док их нађем... негдје сам их загубио :0212_rolleyes:

Значи ли шта четворка са вјежби? :0205_whistling:

Шалу на страну, одговори на ову тему су те вјероватно изненадили. Нема оне католичке и протестантске маније форсирања "чедности", него се у православљу нуди много здравији одговор - у складу са временом, али зна се да је ипак пожељно и похвално суздржати се до брака. Подвиг је, али авај... људи смо. Има и конзервативнијих људи, али ништа на нивоу као на Западу. Макар за сада :smeh1:

Дошла си на прави форум, јер овдје ћеш заиста добити добре одговоре на разне дилеме. Ја сам овдје ево већ... 6-7 година (како вријеме лети) и гарантујем да ми је знање о православљу много боље и квалитетније управо због форума. Јер на крају крајева, Цркву и чине њени чланови и жив разговор међу њима.

Велкам :mahmah:

Expand  

Занимљиво да мислите да су католици и протестанти фанатици што се тиче ове теме ? Ја мислим да ми православци не познајемо своју веру довољно добро и да смо колективно као нација ослабили у вери православној па и у испуњавању заповести Божијих. А занимљиво ми је и то да многи чедност сматрају неким великим подвигом и не знам ти каквом муком.. док мени уопште није тешко да чекам, јер знам зашто то радим.. кад си ближи Богу.. све је много лакше ?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 19:47, Jelena.3 рече

Занимљиво да мислите да су католици и протестанти фанатици што се тиче ове теме ? Ја мислим да ми православци не познајемо своју веру довољно добро и да смо колективно као нација ослабили у вери православној па и у испуњавању заповести Божијих. А занимљиво ми је и то да многи чедност сматрају неким великим подвигом и не знам ти каквом муком.. док мени уопште није тешко да чекам, јер знам зашто то радим.. кад си ближи Богу.. све је много лакше ?

Expand  

Mico...o svemu tome se ne priča. No eto 3 udvarača....

Подели на овим сајтовима

Pa ne Ide da se to trubi na sav glas... Zato I dobijamo te odgovore... Ljudje je sramota. :) a sta zna baba... Samo da znaš da su ovde sve fini ljudi I momci I da Niko ne ismejava čednost. Da pace, po mojoj proceni svi su u nekoj primarno ili sekundarnoj cednosti.... Dobri ljudi

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 20:03, sanja84 рече

Pa ne Ide da se to trubi na sav glas... Zato I dobijamo te odgovore... Ljudje je sramota. :) a sta zna baba... Samo da znaš da su ovde sve fini ljudi I momci I da Niko ne ismejava čednost. Da pace, po mojoj proceni svi su u nekoj primarno ili sekundarnoj cednosti.... Dobri ljudi

Expand  

Па можда сам ја мало ударена не знам.. ? што би се неко стидео чедности? Ја се баш поносим тиме. Не знам можда је ово табу тема али опет људи су доста слободни тако да не видим разлога што би се стидели тога ?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...