Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 25. 7. 2020. at 12:15, Vasilije. рече

Radio sam i neke simulacije Čeje mnogobanovanog, ali nisam njegov nivo dostigao.

Expand  

Čele je vanserijski. Ovim postom mu odajem poštovanje i šaljem pozdrav. :mahmah:

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Boki/Nesa kad mu ponude drugacije vidjenje problema zvanog “zene” ???

PIN.IT

Discover recipes, home ideas, style inspiration and other ideas to try.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 24. 7. 2020. at 11:51, Flojd рече

Steti jer posle toga ti je mnogo teze da spoznas ljubav kada spoznas strast. Bitno je i zato sto se vezes za prvu osobu sa kojom " bludnicis" bitno je i zato sto kada osetis strast drugu stranu gledas kao komad mesa a ne kao osobu. 

Uglavnom, ako mislis da je zabrana zato sto se kaze da je smrtni greh, to je zato sto dusa posle strada, padas u uninije itd. 

Bit coveka je da voli i zivi sa jednom osobom. 

Najteze su borbe, kad nesto probas"zgresis" da se iscupas posle iz toga, jer uvek nadjes opravdanje za ponovni greh "uzivanje.... 

Bitisanje coveka je u u merenosti, to je pravi put svih religija, jer ko padne u" greh" sklon je da upadne u to i da povuce sa sobom i druge. 

Eto. ?

Pa ti gresi bato, to ti nije zabranjeno al skodi. 

Grijeh je nešto što nas uznemirava, osjećamo se nelagodno i nesigurno. Sex je zdrav i djeluje dobro i pozitivno na nas i nema potrebe da se uskraćuje poslije, niti prije braka. ? 

Expand  
Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2020. at 15:29, Rabbi рече

Za muškarca da, za ženu ne. Jbt, ako naletite na nekog fundamentalistu tipa Tvrtko, prva žena, podvalite priču o nevinosti, plus ljubomora. Bog da vas vidi. ? 

Expand  

Ako je to bio odgovor na moj tekst ne kontam? Molim vas prevedite. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2020. at 23:11, nikola a рече

Ovde niko izgleda nema pojma o seksu.

Expand  

Moras naci neki mrsniji forum ? 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2020. at 15:29, Rabbi рече

Za muškarca da, za ženu ne. Jbt, ako naletite na nekog fundamentalistu tipa Tvrtko, prva žena, podvalite priču o nevinosti, plus ljubomora. Bog da vas vidi. ? 

Expand  

Pa ovo? Jel ima veze sa mojim tekstom posto je citiran ili nema. Eto to. ☺️

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2020. at 23:11, nikola a рече

Vidim niko mi nije ozbiljno odgovorio na pitanja. Ovde niko izgleda nema pojma o seksu.

Expand  

Sta te muci po pitanju sexa? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...