Jump to content

Star Wars

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 701
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ово је више за зону сумрака, ал' ајд'...

School Officials Make Boy Scout Cover Up His Star Wars T-Shirt

A fictional weapon wielded by an imaginary soldier runs afoul of a ban on "symbols oriented toward violence."

kid-in-star-wars-t-shirt.jpg?h=255&w=200

Извор

Подели на овим сајтовима

Bio sam sinoc na premijeri u 00:01h.  :D

Iako sam vise treki nego star wars fan, ipak sam se prikljucio zajednickoj akciji maskiranja za premijeru. Nas desetak sto cura sto momaka pojavili smo se u rcno pravljenim kostimima dzedaja, cubake, vejdera, imperatora, dart maula i jos stosta.

A sto se tice filma... hehe... aj da ne spojlujem s detaljima jer ima par momenata koji su prilicno neocekivani, ali mog da kayem da je film vratio estetiku originalne stare trilogije sto mi se jako dopalo. FIlm iygleda kao da bi mogao da bude snimljen sedamdeset i neke (ako zamurimo na high tech efekte)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Живан-Чубака  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha: , а Вукосава Џаба Хат... 12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Sad sam gledo i zadovoljan sam. Jedino sto mnogo lici na epizodu 4 nadam se da ce taj nivo da opstane ali malo vise inovacije i prica koja je neocekivana i kreativna u sledecem delu.

Jeste, bas podseca. To sam prvo primetio. Povratak dzedaja all over again

Подели на овим сајтовима

Nista od svi` vas, dok ja ne pogledam i ne dam ocenu ovo vase i "za" i "protiv" se nista ne vazi... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

боље немој да идеш. смучиће ти се толико да ћеш тражити да ти промене ник  :D

A sta kazes o novoj trilogiji, tj. o ep. I, II i III (kapiram da ti je stara svakako najbolja)? Evo sta ja o tome mislim:

Inace, sto se ovoga tice - iako je ova novija trilogija po kvalitetu prilicno iza stare, ipak mi je po duhu price i atmosferi THE Star Wars, i ja recimo bas volim i tu noviju trilogiju, i pored nekoliko ne malih nedostataka, da ne kazem gluposti.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

па управо то што си и сам рекао - нова трилогија (еп. I, II, III) верно следи дух приче. можда ти се нису свидели неки детаљи, али ти све време осећаш да си у свету који је осмислио и дочарао Лукасов стваралачки гениј. међутим, ово ново је тотални треш, немаштовита и неуверљива рециклажа свега и свачега. тотално смеће. а тек кад видиш ону приказу (знаћеш на кога мислим), помислиш да си се обрео на некој јефтиној готичарској журци  :D  дакле, дно дна!

Preterujes Ponti...

Ja bas mislim da je tek ovaj sedmi deo, za razliku od prethodna tri doneo onaj prepoznatljivi duh koji nosi originalna trilogija... Nije joj ni prici, al realno niko i ne moze sebi da priusti taj luksuz da ocekuje da ce bilo koji film IKADA da pridje takvom kulturnom udaru kakv je imala originalna trilogija.

Dakle ako to ostavimo po strani, ovaj film nosi estetiku i duh starih filmova. Humor (koji nedostaje prikvelima), prica (reciklirana, sto jes jes), likovi (BB8 ce mozda cak da pobedi R2D2 u popularnosti) pa cak i vanzemaljci kojih ima svakakvih boja  i oblika bas kao kod starog Lukasa...

Jedino mi bilo krivo sto princeza Leja gine odmah na pocetku filma al dobro, sta da se radi... :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...