Jump to content

Star Wars

Оцени ову тему

Препоручена порука

Њихово истраживање, заправо резултат који су постигли би могао примену да нађе код квантних рачунара са, за садашње норме, непојмљивим особинама...

Кога бре брига за квантне рачунаре, дај две светлосне сабље, у року од одма :) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 701
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Кога бре брига за квантне рачунаре, дај две светлосне сабље, у року од одма :)

Имам идеју!

Ако има неко од форумаша родом из Пећи, нека пише професору Вулетићу који је родом из тог града... Па да нам "среди" преко везе. :))) 

[email protected]

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

не само то, него све оно што је претходило нестанку. и каква је то глупост као ''нестанак''? шта је то, одбегла млада? и сад као сви сватови је јуре и траже. да је бар побегла са љубавником па ни по јада, него више личи на размажено дериште које је добило двојку у школи и сад се дури на цео свет, па неће куће, а неће ни у школу. мислим, и то је као џедај. мало сутра.

Превише идеализујете џедаје.

И џедаји су грешни људи, тј. ванземаљци.. шта год.

Подели на овим сајтовима

Eto... ali sam neke odgovore bio vise neodlucan i izabrao sam manje verovatne da vi`m sta ce da ispadne...

jed71.png

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

И мени је испао Yoda...

Ах, морадам да кажем да јуче у Пољској телевизији је била показана 'Фантомска претња' - видела сам овај део први пут после неколико година, и мислим да овај најновији део је много бољи. Сад сваке недеље биће приказан следећи видео, онда сетићу се свега и зањима ме шта ћу мислити о VII епизоди после ове велике репризе

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

10033303d2706c8998270baffda61a1e.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Druga sezona CGI serije "Star Wars - Rebels". Pocetak najavljen za sutra na Disney XD kanalu...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...