ВИЛМА Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 @@obi-wan, Super ti je avatar ! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Jedino mi bilo krivo sto princeza Leja gine odmah na pocetku filma al dobro, sta da se radi... Ако си ми ово стварно спојловао, остатак твоје форумашке каријере ће бити мука, патња, зној и сузе! Још нисам стиго да погледам овај наставак, надам се да ћу стићи следеће недеље. КАо и Оби, и мени су ова прва три дела, која су објављена касније, много добра, јер објашљавају много тога. Нису по квалитету ни прићи оригиналној трилогији, али по самој причи, кад се прочите дебилизми и остало, уопште не заостаје. Тако да, ако је овај наставак још бољи, имам чему да се надам. НАравно, ко овде постави спојлере у наредних месец дана, добије бан. obi-wan, ВИЛМА, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Meni je novi film medju top 3 star wars filmova posle epizode V, IV. Ja ne razumem Ponti tvoju ocenu. Glumci su super i mnogo mi se vise svidaju od Kristensena i Portmen. sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Ако си ми ово стварно спојловао, остатак твоје форумашке каријере ће бити мука, патња, зној и сузе! Још нисам стиго да погледам овај наставак, надам се да ћу стићи следеће недеље. КАо и Оби, и мени су ова прва три дела, која су објављена касније, много добра, јер објашљавају много тога. Нису по квалитету ни прићи оригиналној трилогији, али по самој причи, кад се прочите дебилизми и остало, уопште не заостаје. Тако да, ако је овај наставак још бољи, имам чему да се надам. НАравно, ко овде постави спојлере у наредних месец дана, добије бан. Haha, ne brini, zezam se ja malo... Cak ni JJ Abrams ne bi ubio trudnu zenu u filmu... Goku, obi-wan, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 ivanaika, Јелена011, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 RYLAH, ВИЛМА, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Sutra idem sa decom da gledamo, u 3D tehonologiji, pa javljam utiske. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Sutra idem sa decom da gledamo, u 3D tehonologiji, pa javljam utiske. Ми ћемо, ако Бог да у уторник... Надам се да ће 3Д технологија, а уколико ме филм разочара, барем мало поправити утисак... Видим да је овде било примедби, али ја верујем генералу Кенобију из срца Шумадије... Он још није погледао муви obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Ovo je prvi Star Wars film koji sam pogledao. Cini mi se da nisam puno propustio Ili je fora da ako si klinac pa pogledas bude ti zanimljivo, onda ti zanimljivo i kad odrastes. Ovako kad kao mator pogledam, izgleda je kasno da bih mogao da se uzivim u hype Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 @@obi-wan, Super ti je avatar ! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Cini mi se da nisam puno propustio Лоше ти се чини. ВИЛМА, drvce, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Jedino mi bilo krivo sto princeza Leja gine odmah na pocetku filma al dobro, sta da se radi... Kralju! (oblaka) Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Jedino mi bilo krivo sto princeza Leja gine odmah na pocetku filma al dobro, sta da se radi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Od mnogo ljudi sam čula poztivne kritike, veoma pozitivne. Videću sutra. Uzbuđenje raste drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Ovo je prvi Star Wars film koji sam pogledao. Cini mi se da nisam puno propustio Ili je fora da ako si klinac pa pogledas bude ti zanimljivo, onda ti zanimljivo i kad odrastes. Ovako kad kao mator pogledam, izgleda je kasno da bih mogao da se uzivim u hype Ниси гледао раније делове, да склопиш целу слику, да знаш целу причу која иде иза тога. obi-wan and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука