Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Н И Н Е рече

Имао би право да сеириш.кад би били фер избори и фер борба. Овако, у ситуацији кад ретко ко из опозиције има приступ телевизијама са националном фреквенцијом, то је јадно.

I to bi promenilo šta?

Mislim na pristup televizijama.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

I to bi promenilo šta?

То би променило много што шта или пак мислиш да снс побеђује сјајним програмом поштењем и може бити швајцарским стандардом који су нам донели? Мислип да медији не обликују јавно мњење, поготово оно слабије образовано (не мислим тим ништа лоше)? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

I to bi promenilo šta?

За почетак не бисте добили двотрећинску већину за промену устава. Друго, не бисте могли да испирате мозак људима константно. Тешко ти је да то замислиш? Сети се како је било док је Вучић био у опозицији.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Мислим да лупетању треба доћи крај.

Ја искрено кажем да гласам за СНС и да бих живот дао за А.Вучића.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sampaganini92 рече

То би променило много што шта или пак мислиш да снс побеђује сјајним програмом поштењем и може бити швајцарским стандардом који су нам донели? Мислип да медији не обликују јавно мњење, поготово оно слабије образовано (не мислим тим ништа лоше)? 

Ima i tu istine, medjutim , ovako bar ima utiska da su zabranjeni, progonjeni, pa i to utiče da poneko glasa za njih.

A teško je sprovesti ne znam kakvu cenzuru u današnje vreme gde na internetu imaš sve.

Sa druge strane, degutantni mi je da gledam ljude sa kombi strankama na nacionalnim frekvencijama. 

Gledam juče Čedu , čak mi je i nebitna tema, on ima glasova koliko ima najuže porodice, koga briga šta on misli na bilo koju temu.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Ја искрено кажем да гласам за СНС и да бих живот дао за А.Вучића.

Дефинитивно лупетању треба доћи крај. 

Ево почни од себе рецимо.. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Н И Н Е рече

За почетак не бисте добили двотрећинску већину за промену устава. Друго, не бисте могли да испирате мозак људима константно. Тешко ти је да то замислиш? Сети се како је било док је Вучић био у опозицији.

Ne BISMO dobili?

Koji to MI?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Слажем се, а лупетање ће се надам се смањити кад не будемо гледали снс кадрове на одговорним местима у држави.

Подели на овим сајтовима

Propagndističlo-ideološki brejn-voš je gori danas u Srbiji nego krajem 80-tih. Istina daanas ovi nazivaju raznim imenima jedni druge, vrđaju se, toga nije bilo pre, ali to nij enikakav pokazatelj neke vajne demokratije.

Mnogo je gora propaganda danas nego krajem 80-tih. Pa Nele i Nadrealisti su se otvoreno ua_ebavali na račun vlasti, niko im ništa nije, a narod je bio svesniji da je sve puklo nego danas. Radiš u prodavnici za 35 000 ili u fabrici za 45 000 eventualno i gledaš svaki dan kako neko afaltira puteve udara putarinu a sa parama od MMFa koje će tvoja unučad vraćati, i nadaš se boljitku. U sistemu koji je razbio većinu EU zemalja, SAD na glavu izvrnuo....to je ludilo mozga.

Ja razumem neke, kažu da SPS ima 20 000 nekih direktora, sekretara i sl. u jabnom sektrou, razumem ja te ljude koji su se ukajmačili...ali ove druge....

Osim toga politika KiM je totalni fijasko. Carine dali Šipcima, udarili granice, predali im telekomunikacije i energetiku...i još otvoreno Predsednik bio za podelu. To je nepojmljivo.

Mada mislim da bar 30% glasa za SNS "jer nema z akoga"....kako se to kaže. Kult lličnosti Vučića je 70% veči nego Putinov, to svedočim iz prve ruke.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...