Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

45 minutes ago, Тражитељ said:

Сергеј Трифуновић је своје политичке неистомишљенике прогласио "бојкоташким ботовима". Надам се само да ће се и сама реч "бот" истрошити и довести до бесмисла, јер је тренутно етикета која је водећа по глупости и као таква је прешишала етикете "изадјник", "десничар" и "фашиста". Када човек у сусрету са неистомишљеником нема шта да му каже осим да је "бот", тиме је сам себе дисквалификовао.

Ботови су софтвер који онлајн симулира људе, гласа и оставља рачунарски генерисане коментаре. "Ботовима" у пренесеном смислу су испрва називани стварни људи који по задатку раде исто то, представљају се лажно и делују организовано (у име странке, идеологије, фирме, приватног факултета и сл.). Након тога је просто постало популарно да се "ботом" назове неко ко не мисли као већина у некој онлајн заједници, јер је апсолутно немогуће да постоји аутентично људско биће које има различит став. И таква комуникација, која се првенствено негује на Твитеру и по новинским коментарима, представља нагору деградацију нивоа дискутовања на интернету откако интернет постоји.

Ma da, to što nekog neko nazove botom je ogroman i najgori problem, koji pod hitno treba rešiti... nije neki trivijalni problemčić, kao npr. to što režim našim parama plaća neke ljude da botuju za režim...

Nešto me podseti i na ono kako je grozno da pripadnike neke partije nazivamo sendvičarima, samo zato što mu je partija kupila i poklonila sendvič za njegovu podršku...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Avocado рече

Samo kopiram....

1) #КРУШИК

2) #ЈОВАЊИЦА

3) #САВАМАЛА

4) #ХЕЛИКОПТЕР

5) #НАПЛАТНА РАМПА

6) #ДОКТОРАТ(И)

7) #МЕГАТРЕНД

8) #ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ

9) #РУСКИ ШПИЈУН

10) #ПКБ

11) #РТБ БОР

12) #ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ,

13) #БЕОГРАД НА ВОДИ,

14) #ГЛАВНА ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА

15) #ЖЕЛЕЗНИЦЕ СРБИЈЕ

16) #ТРГ РЕПУБЛИКЕ

17) #ПОПЛАВЕ 2014

18) #КОСОВО

19) #ЛИЧНА КАРТА,

20) #СТАНОВИ У БУГАРСКОЈ

21) КАФАНА НА КОПАОНИКУ

22) #ЈУТКА

23) #ПАЉЕЊЕ КУЋЕ НОВИНАРА

24) #ЛУЧАНИ

25) МИТРОВИЋЕВ СИН

26) ИЗБОРНЕ КРАЂЕ

27) МАЛА МАТУРА

28) МИГРАНТИ

29) #ГОНДОЛА

30) #МЕТРО

31) #ЈЕЛКА

32) #КАНТРИМЕН

33) ОДСЛУЖЕЊЕ ВОЈСКЕ ЗА 15 ДАНА

34) #КОФЕРЧЕ

35) ВАЉЕВСКА #ГРАЧАНИЦА

36) #КРАЂА БЕБА

37) ИСКАЗИВАЊЕ ЗАХВАЛНОСТИ У ВИДУ ПОКЛОНА ВРЕДНОСТИ ДО 462 ЕВРА,

38) #АФЛАТОКСИН 2013

39) МХЕ

40) НАЈСМЕШНИЈИ ВИРУС И ШОПИНГ У МИЛАНУ

41) МИТИНГ У КРУШИКУ 6.3. И ПРЕДАЈА ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ - ПРВИ СЛУЧАЈ ВИРУСА 1.3

42) ПРОГРАМ ОБАВЕЗНЕ И ПРЕПОРУЧЕНЕ ИМУНИЗАЦИЈЕ СТАНОВНИШТВА, 6.5.2020

43) ДВА МИЛИОНА ЕВРА #СЗО

44) МИЛИОНСКИ ПОСЛОВИ ПОРОДИЦЕ КИСИЋ СА ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА

45) ИВАНА #БОДРОЖИЋ

46) ПАЉЕЊЕ КУЋЕ ПРЕДСЕДНИКУ СИНДИКАТА У ВОЈСЦИ СРБИЈЕ

47) запошљавање на наплатним рампама чланова #СНС

48) Шредер (подршка)

49) Тони #Блер (саветник)

50) КУПОВИНА ГЛАСОВА ОПРАНИМ НОВЦЕМ

51) Давање новца Клинтону за кампању

52) Давање позивног броја Косову

53) ЗЛОУПОТРЕБА ДЕЦЕ У ПОЛИТИЧКЕ СВРХЕ

54) ИЗБЕГАВАЊЕ ДУЕЛА

55) ЗАБРАНА ОДЛАСКА НА ЛИТУРГИЈУ

56) РЕСПИРАТОРИ КАМПАЊА У ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА У НОВОМ ПАЗАРУ

...Повећање дуга са 15,3 милијарде евра на 26,ускоро 35. Најнижа кумулативна стопа раста бдп протеклих 7 година у #Европи, први по корупцији, на граници #сиромаштва 1800 000 Срба, 350 000 на минималцу, распродаја државне имовине:аеродром, #Београд на води, #ПКБ, #Сартид, РТ Бор... Кршење #Устава и закона Србије потписивањем #Бриселских споразума.

Ovo je isto kao oni grehovi za ispovest, nekih 1024 koliko beše. :D

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Avocado said:

Ma da, to što nekog neko nazove botom je ogroman i najgori problem, koji pod hitno treba rešiti... nije neki trivijalni problemčić, kao npr. to što režim našim parama plaća neke ljude da botuju za režim...

Nešto me podseti i na ono kako je grozno da pripadnike neke partije nazivamo sendvičarima, samo zato što mu je partija kupila i poklonila sendvič za njegovu podršku...

Свеједно, не треба лагати и не треба бити ђубре према некоме због унутрашњих бесова и демона, ма колико човек који то ради био небитан, и ма колико горих и већих проблема ово друштво има, јер на то бар човек може лично да утиче.

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Avocado said:

meni je ovo veliki problem:

POKRETSLOBODNIH.RS

Slobodni građani države Srbije se okupljaju. Povezuju nas zajedničke vrednosti, ciljevi i principi.

Ekonomski prosperitet i fer nadmetanje privrednih subjekata na tržištu. Koncept liberalne ekonomije u Srbiji ogromnih socijalnih razlika i razorenih institucija je poguban i vodi pljački iznutra i spolja.

Al dunning kruger pa mislim da su subvencije i visoki porezi problem.. niko to ne tvrdi ono.... samo mi duduci :D

previse nam je liberalna ova ekonomija, mozes da otvoris firmu a ne trebas pre toga da pitas nekog za dozvolu ko za televizije.... valja uvest' neku agenciju da deli dozvole za firme...

Подели на овим сајтовима

WWW.RTS.RS

После завршетка деонице ауто-пута од Прељине до Пожеге, грађани ће од Ужица до Београда путовати око сат и 45...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Milan Nikolic said:
WWW.RTS.RS

После завршетка деонице ауто-пута од Прељине до Пожеге, грађани ће од Ужица до Београда путовати око сат и 45...

Jedna od retko dobrih stvari koje ova drzava uradi, jeste da umrezi ove krajeve koje su izostavljali decenijama.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, haveaniceday said:

Al dunning kruger pa mislim da su subvencije i visoki porezi problem.. niko to ne tvrdi ono.... samo mi duduci :D

Mnogi tvrde da su visoki porezi i (neke) subvencije problem...

previse nam je liberalna ova ekonomija, mozes da otvoris firmu a ne trebas pre toga da pitas nekog za dozvolu ko za televizije.... valja uvest' neku agenciju da deli dozvole za firme...

www.apr.gov.rs

Dunning-Kruger ponovo :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Avocado said:

www.apr.gov.rs

Dunning-Kruger ponovo :)

Sta ja znam, ja kada sam registrovao firmu u APR nisam dobijao nikakvu dozvolu. Imam vozacku dozvolu, sabracajnu dozvolu ali nigde nemam dozvolu za firmu. Daj odmah da ti posaljem dokumentaciju da mi resis taj problem hitno, da mi ne dodje sutra dan policija kaze gospodine pa vi vodite firmu a nemate dozvolu....

Mnogi tvrde da su visoki porezi i (neke) subvencije problem...

Mnogi je relativan pojam. Dok u Americi i Svici i Svedskoj znam za partije koje imaju po minimum 20 % glasova koje su fiskalno konzervativne, u Srbiji nijedna od opozicionih partija ne tvrdi da su visoki porezi problem...osim Raduloviceve ali mene su ovde ubedili da je on hokstapler i i ovi genijalci koji ne pate od dunning krugera su me ubedili da je u Srbiji problem Liberalni Kapitalizam pa sam resio da glasam za A.Vucica, on se druzi sa neliberalno nekapitalistickom kinom i rusijom.

Evo jos jedan dunning krugerovac, on dobio nobela tako sto je bolvao od tog sindroma,a  ovde i dobro objasnjava zasto ti mislis da su takve agencije "neophodne".

Подели на овим сајтовима

21 hours ago, Avocado said:

Samo kopiram....

1) #КРУШИК

2) #ЈОВАЊИЦА

3) #САВАМАЛА

4) #ХЕЛИКОПТЕР

5) #НАПЛАТНА РАМПА

6) #ДОКТОРАТ(И)

7) #МЕГАТРЕНД

8) #ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ

9) #РУСКИ ШПИЈУН

10) #ПКБ

11) #РТБ БОР

12) #ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ,

13) #БЕОГРАД НА ВОДИ,

14) #ГЛАВНА ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА

15) #ЖЕЛЕЗНИЦЕ СРБИЈЕ

16) #ТРГ РЕПУБЛИКЕ

17) #ПОПЛАВЕ 2014

18) #КОСОВО

19) #ЛИЧНА КАРТА,

20) #СТАНОВИ У БУГАРСКОЈ

21) КАФАНА НА КОПАОНИКУ

22) #ЈУТКА

23) #ПАЉЕЊЕ КУЋЕ НОВИНАРА

24) #ЛУЧАНИ

25) МИТРОВИЋЕВ СИН

26) ИЗБОРНЕ КРАЂЕ

27) МАЛА МАТУРА

28) МИГРАНТИ

29) #ГОНДОЛА

30) #МЕТРО

31) #ЈЕЛКА

32) #КАНТРИМЕН

33) ОДСЛУЖЕЊЕ ВОЈСКЕ ЗА 15 ДАНА

34) #КОФЕРЧЕ

35) ВАЉЕВСКА #ГРАЧАНИЦА

36) #КРАЂА БЕБА

37) ИСКАЗИВАЊЕ ЗАХВАЛНОСТИ У ВИДУ ПОКЛОНА ВРЕДНОСТИ ДО 462 ЕВРА,

38) #АФЛАТОКСИН 2013

39) МХЕ

40) НАЈСМЕШНИЈИ ВИРУС И ШОПИНГ У МИЛАНУ

41) МИТИНГ У КРУШИКУ 6.3. И ПРЕДАЈА ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ - ПРВИ СЛУЧАЈ ВИРУСА 1.3

42) ПРОГРАМ ОБАВЕЗНЕ И ПРЕПОРУЧЕНЕ ИМУНИЗАЦИЈЕ СТАНОВНИШТВА, 6.5.2020

43) ДВА МИЛИОНА ЕВРА #СЗО

44) МИЛИОНСКИ ПОСЛОВИ ПОРОДИЦЕ КИСИЋ СА ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА

45) ИВАНА #БОДРОЖИЋ

46) ПАЉЕЊЕ КУЋЕ ПРЕДСЕДНИКУ СИНДИКАТА У ВОЈСЦИ СРБИЈЕ

47) запошљавање на наплатним рампама чланова #СНС

48) Шредер (подршка)

49) Тони #Блер (саветник)

50) КУПОВИНА ГЛАСОВА ОПРАНИМ НОВЦЕМ

51) Давање новца Клинтону за кампању

52) Давање позивног броја Косову

53) ЗЛОУПОТРЕБА ДЕЦЕ У ПОЛИТИЧКЕ СВРХЕ

54) ИЗБЕГАВАЊЕ ДУЕЛА

55) ЗАБРАНА ОДЛАСКА НА ЛИТУРГИЈУ

56) РЕСПИРАТОРИ КАМПАЊА У ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА У НОВОМ ПАЗАРУ

...Повећање дуга са 15,3 милијарде евра на 26,ускоро 35. Најнижа кумулативна стопа раста бдп протеклих 7 година у #Европи, први по корупцији, на граници #сиромаштва 1800 000 Срба, 350 000 на минималцу, распродаја државне имовине:аеродром, #Београд на води, #ПКБ, #Сартид, РТ Бор... Кршење #Устава и закона Србије потписивањем #Бриселских споразума.

Hvala sastavljacu (i tebi sto prenosis) sto je lepo dopunio i sistematizovao moju listu od pre par strana. Nastavljamo sa podsecanjem ???

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...