Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 20 часа, Ćiriličar рече

Takve ideje su neprihvatljive i za svaku osudu!

Pretpostavka i ideja(zelja) nisu isto :) zelim Vucicu dug i zdrav zivot, ali kao pokajniku.A posto znam, da je Hristos prvi i poslednji,ne brinem se, jer ni Vucic nece vladati vecno.

Brinem se samo sta ce ostati iza njega, i koliku stetu ce napraviti(sada je drzavni dug oko 40 milijardi, a nabrace se jos)Krade se, mladi i skolovani odlaze, ostaju stari i nepismeni,potpisuju se razni"sporazumi i primopredaje" itd. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, BorisR рече

Dokle ide ljudska mržnja. 

Osoba koja sebe predstavlja kao vernika, a priželjkuje smaknuće. 

Strašno i žalosno! 

Kao sto rekoh iznad, pretpostavka je ono sto ja vidim i osecam, sto ne znaci da mu zelim smrt(znaci kleveces brate). Ali da je diktator, jeste.Gori je i od Tadica i Milosevica.  A to, ko sam ja i kakav sam, ostavi Gospodu da mi sudi, brate Borise.

Подели на овим сајтовима

Гледајући ситуацију задњих дана, ја све више постајем сигуран да Вучић контролише опозицију. Изгледа да је некако успео да се инфилтрира и да их разбије тотално.

Јер оволика количина дилетантизма, катастрофалних глупости, инфантилног понашања и еготрипова које тзв. опозициони лидери показују у задње време нема шансе да је само случајност. Они изгледа хоће да он настави да влада. Можда доживотно. Ја не видим друго објашњење.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, GeniusAtWork рече

Гледајући ситуацију задњих дана, ја све више постајем сигуран да Вучић контролише опозицију. Изгледа да је некако успео да се инфилтрира и да их разбије тотално.

Јер оволика количина дилетантизма, катастрофалних глупости, инфантилног понашања и еготрипова које тзв. опозициони лидери показују у задње време нема шансе да је само случајност. Они изгледа хоће да он настави да влада. Можда доживотно. Ја не видим друго објашњење.

pogle ovog...ko reklamni pano...strasno...pred kamere sa logom od metar...uzas....

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, GeniusAtWork рече

Подели на овим сајтовима

Ko je lud da ti kaže, pa da ga banuješ ko mene.

Stare, udbaške fore... "ej, komšo, a šta večliš ti za nešeg preCednika"? ...pa Goli otok :)) 

Ljudi su ovde prozivali Patrijarha da je SNS-Patrijarh, i ja sam ih kritikovao, to puštaš, a kad tebe neko nazove da si SNS-admin odmah ban. I sad da ti se potpišu za koga su....

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Ko je lud da ti kaže, pa da ga banuješ ko mene.

Stare, udbaške fore... "ej, komšo, a šta večliš ti za nešeg preCednika"? ...pa Goli otok :)) 

Ljudi su ovde prozivali Patrijarha da je SNS-Patrijarh, i ja sam ih kritikovao, to puštaš, a kad tebe neko nazove da si SNS-admin odmah ban. I sad da ti se potpišu za koga su....

Nisi ti banovan zbog toga, jer se , ako me sećanje služi, nisi izjasnio. 

Banovan si zbog ovakvog načina pisanja.

Vidiš, ja postavim pitanje, ti odmah kreneš sa udbom, doduše, prišli put si ipak spomenuo BIA.

Namćeš svima jednu bezočnu laž da ću nekoga banovati, prvo, neću ga banovati, drugo ti nisi zbog toga banovan.

Nemaš ti prava da me nazivaš SNS adminom, niti bilo koga drugog da etiketiraš po sajtu.

Ovo za patrijarha ne znam, možda sam video , možda nisam, ali tvoje nezdravo tumačenje sigurno neću usvojiti.

Ja sam čovek koji obraza ima, i nema razloga da bilo koje mišljenje ili stav krijem od bilo koga.

Подели на овим сајтовима

@Дејан Бре, видиш ли ти тамо кез, лупам од под смејући се....шта се палиш одма ко Бошко Двери....знам ја за Патријарха (узгред нисам те тако назвао, преувеличавам на своју штету)....називали су овде са речима: "Кога, бре, брига за СНС-Патријарха" и ја сам громогласно кудио такве изјаве. Уз то, пре него си се вратио 2 месеца овде бранио власт и њихов однос ка Цркви (са изузећем ка МЦГП)...али небтно је...а ти мало и пецки да примиш, ниси Вучић :)

Шта се палиш одма...критиковао сам те због начина, јер ти си админ, не мође Вучић да прича као онај Симо код Марића, нити ти да причап као ми форумаши...ти мораш бити пример!

Ајде буди шта ош...само сам ти појанио шалу....не из страх аод бана, новог, него да је не схватиш као напад на ваше величанство :)

За кога гласати? Па за Радуловића јер има анти-систем програм. Не свиђа ми се ни он јер лута, осим тога то геј-бракови, неверник је и сл....али ко је па верник од њих? Ко у Бога верује а 30 година млати празну сламу по политици?

Вучић нас води Кинезима јер се дип стејт сели у Чајну....са зла на горе...

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Дејан рече

I sokolovi, kad dodju izbori, kome dajete glas?

За оне који су ме својим поштењем и добрим делима уверили да заиста брину о слози, јединству и бољитку свих нас.
За храбре и непоткупљиве.
За оне којима је покретач добротољубље, квалитетни планови и енергичан кадар.
За темељите, одговорне који увек имају пред собом светлу прошлост али и светлију будућност.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, gavrosaurus рече

За оне који су ме својим поштењем и добрим делима уверили да заиста брину о слози, јединству и бољитку свих нас.
За храбре и непоткупљиве.
За оне којима је покретач добротољубље, квалитетни планови и енергичан кадар.
За темељите, одговорне који увек имају пред собом светлу прошлост али и светлију будућност.

Значи неће гласаш, јер немаш за кога. :) Паметно.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...