Jump to content

Da li je 5G mreža opasna?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Branka62 рече

Pa napisala sam jedan. Ako nije jasno, da pojasnim: Kako EM talasi stvaraju otvor :D u tečnosti? 

pa nisam biofizičar. IC zračenje zna da napravi dosta s*anja. Nemam predstavu. Oštećuju opnu jedra...ok zašto ne?

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, sanja84 рече

@Justin Waters da, to su mu ti talasi DNK... hm...a gde je tu sad 5G? Mislim po njihovoj logici.

Ne znam to se i ja pitam..zato sam ti prikazivao onu računicu...jer oni tvrde da talasi moraju biti istih ili manjih dimenzija od ćelije da bi se uzrokovao taj mehanizam, gdje je pri tom evidentno da su 5G talasi nesposobni da naruše ćelijsku strukturu...i to dobro znamo jer tek sa jonizujućim zračenjem dolazi do prekida molekulskih veza ili bilo kakvog dar mara u ćeliji. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, sanja84 рече

IC zračenje zna da napravi dosta s*anja

Ali ovo nije IC zračenje.

пре 8 минута, sanja84 рече

Oštećuju opnu jedra.

Kako? Kojim mehanizmom?

I ponavljam pitanje: Kako EM zračenje pravi rupe/otvore u tečnosti? Kako se uopšte pravi otvor u tečnosti?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

Što voda na suncu ključa ondak,ako nije moguće?

Kako misliš ključa, i gdje?

Voda ključa na 100 stepeni pri atmosferskom pritisku. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sanja84 рече

@Justin Waters @Branka62  jeste li sigurni da ne može doći do stvaranja IC zračenja. Prenos jedne energije u drugu....itd. AKo ste biofizičari odgovorite. Što voda na suncu ključa ondak,ako nije moguće?

Sanja, ne ljuti se, ali moj savet ti jeda iybriše ovaj post, dok jo možeš:D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, sanja84 рече

@Branka62 @Avocado  ako imate konstruktivne komentare članaka spomenutih... izvolte...ironija i cinizam i posledično neprihvatanje kritike...nisam za tu šalicu čaja.

Pa nisam ni komentarisao pomenute članke već me zainteresovala ideja da bismo mogli da postavimo neke nove aksiome nauke umesto onih na kojima je zasnovana... pa me interesovalo koji su ti aksiomi koje bismo mogli da promenimo...

• Радостан 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Justin Waters рече

da...Sunčeva svetlost je EM zračenje i ono zagreva vodu kad voda stoji na suncu.. a toplota je IC zračenje

пре 21 минута, Branka62 рече

Sanja, ne ljuti se, ali moj savet ti jeda iybriše ovaj post, dok jo možeš:D

što, baš me briga, nisam fizičar... :)

пре 10 минута, Avocado рече

Pa nisam ni komentarisao pomenute članke već me zainteresovala ideja da bismo mogli da postavimo neke nove aksiome nauke umesto onih na kojima je zasnovana... pa me interesovalo koji su ti aksiomi koje bismo mogli da promenimo...

za to bi trebali da budemo naučnici,a ne advokat i lekar - prašinar.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Justin Waters рече

a u ćeliji nije samo voda, već svašta nešto, pre ssvega proteini koji koagulišu na nekoj dosta nižoj temperaturi..

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Branka62 рече

Zar se mora biti fizičar da bi se znalo da voda ne ključa na suncu. Mada, šta ja znam:sunce:

mala barica.. :) otkud suše, pad vodostoja reke i isparavanje vodene pare...? ??? Kiša i ti tripovi...oblaci ...kruženje vode u prirodi

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, sanja84 рече

da...Sunčeva svetlost je EM zračenje i ono zagreva vodu kad voda stoji na suncu.. a toplota je IC zračenje

Sunčeva svjetlost je EM zračenje, a toplota je transfer energije...dve različite stvari. Ako ti ovo IC, znači infracrveno...IC zračenje je isto EM zračenje.

пре 15 минута, sanja84 рече

a u ćeliji nije samo voda, već svašta nešto, pre ssvega proteini koji koagulišu na nekoj dosta nižoj temperaturi..

Ljudi su evoluirali pod sunčevom radijacijom...prema tome svi ti mehanizmi koji se odvijaju u ćeliji su već prilagođeni tom spektrumu. 

A ono gdje dolazi do amplifikacije talasa nepotrebno je komentarisati upravu u svjetlu toga da smo svakodnevno izloženi frekvenciji zračenja mnogo većeg od 5G pa nam to život znači. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...