Ромејац Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Н И Н Е and Branislav81 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Јани Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Laurel drvce је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Jani vec sam radio test pre par nedelja "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 3 минута, Драшко рече Jani vec sam radio test pre par nedelja Чух негде интерпретацију да уметници чују Јани, а аналитичари Лорел. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Јани без двојбе...није ми јасно како неко чује другачије Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Хм, занимљиво... Тестирао сам у програму који помаже при скидању песама по слуху тако што може да успори аудио без промене висине тона или да пак повиси или снизи висину тона без промене брзине. На почетку наравно чујем Јани и то се не мења са успоравањем или убрзавањем. Али како повећавам фреквенцију за по један полустепен, у једном тренутку чујем Лорел, рецимо већ на три полустепена од снимљеног. Ако повисим за отприлике пола октаве или преко, више не могу да чујем Јани кад се вратим на нормалну фреквенцију снимка, него само чујем Лорел. Ако пустим уво да се одмори који минут, опет чујем Јани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Фора је у фреквенцији... Високо - Јани Ниско - Лорел А у овом случају је занимљиво видети на које фреквенције наш мозак више обраћа пажњу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Пробао на обе бежичне слушалице које користим кад слушам са компа. На обе само Laurel. Што је најјаче, уопште не могу да чујем Yanni колико год да се трудим gavrosaurus, drvce and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 8 минута, GeniusAtWork рече Пробао на обе бежичне слушалице које користим кад слушам са компа. На обе само Laurel. Што је најјаче, уопште не могу да чујем Yanni колико год да се трудим Пробај да постепено снижаваш фреквенцију у неком програму. Требало би да у једном тренутку чујеш Јани. Кад чујеш, остани ту мало. Онда постепено врати на нормалну фреквенцију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 8 минута, GeniusAtWork рече обе бежичне слушалице које користим Које користиш (невезано за тему)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Овде не постоји Јани. Не чује се, није снимљено, нееемааа! Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 9 minutes ago, Juanito said: Које користиш (невезано за тему)? Ове су ми 'радне', њих користим кад ми квалитет није много битан него само да чујем звук. Сасвим осредњи квалитет, али имају батерију која траје малтене бесконачно. Заборавим се када сам их напунио, данима шљакају без проблема CLICK bežične slušalice BH-L2 (Crne) - Bežične slušalice | Gigatron WWW.GIGATRON.RS Bežične slušalice - CLICK bežične slušalice BH-L2 (Crne) - А oве друге су за право слушање музике, одличан квалитет звука и фантастичан бас И наравно батерија која траје много краће (кажи га 3-5 сати у просеку) Products - Blueberry WWW.BLUEBERRY-EU.COM Blueberry Limited always provides unique and trendy IT / Consumer Electronics products instead of simply selling stereotype products to our customers. Juanito је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Чујем оба, али Јани доминира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука