Flojd Написано Мај 5, 2020 Пријави Подели Написано Мај 5, 2020 Pančevci sprečili postavljanje razglasa na krovu zgrade, među nezvanim gostima i gradska menadžerka WWW.K-013.COM Stanari zgrade u Ulici Oslobođenja u Pančevu, spremno su, poput građana na Dorćolu, dočekali grupu aktivista SNS, među kojima je bila Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 5, 2020 Пријави Подели Написано Мај 5, 2020 https://web.facebook.com/photo.php?fbid=3014155228676591&set=gm.3984297951588020&type=3&theater A pricaju kako su se vladike zarazile, a kasirke nista? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Da li je Vlada donela mere koje se ticu hramova i bogosluzenje koje ce važiti od ukidanja vanrednog stanja? Koliki je maksimalni broj ljudi u hramu, da li su maske i rastojanje obavezi i sl? @Flojd brate sklanjaj taj video dok tebe nisu sklonili Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 1 сат, Aandrej рече Da li je Vlada donela mere koje se ticu hramova i bogosluzenje koje ce važiti od ukidanja vanrednog stanja? Koliki je maksimalni broj ljudi u hramu, da li su maske i rastojanje obavezi i sl? @Flojd brate sklanjaj taj video dok tebe nisu sklonili Gde da me sklone?? Nisam ja toliko bitan igrac.... Mislim da je sve ostalo isto. dvoje u crkvi ostali napolju. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Koronvirus potvrđen kod tri monaha i monahinje iz dva manastira u Ovčarsko-kablarske klisure | Morava Info MORAVAINFO.RS Moravainfo - Čačanski internet Portal | Najnovije vesti Moravičkog... Tako bilo i za vladiku Davida, pa ispalo da nije bolestan.... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 19, 2020 Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 Је ли овај чин на овакав начин исправан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Мај 19, 2020 Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 пре 8 минута, Просечан србенда рече Је ли овај чин на овакав начин исправан? Ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука