Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 2 минута, Bojan* рече Gde li je Milica Bajic? Da se nije distancirala? Ne znam...hajde da je "pozovemo" @Milica Bajic...traže te mila ❤️ Milica Bajic and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 1 минут, Broken рече Па добро, све ти то на крају уредно платиш ? Šta ima danas za džabe? Kad pogledaš, ništa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 9 минута, Feniks. рече Dobro je bar da danas nije čudno kad uđeš u žensku radnju i kupiš brus iako si muško Nisam bio u prodavnici. Moja drugarica rešila da mi izađe u susret. Žrtvovala je jedan od svojih. Odgovarajući. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 3 минута, Bojan* рече Šta ima danas za džabe? Kad pogledaš, ništa. Тема је живнула кад смо је нас двојица преузели. Знаш, ми смо доста слични заправо упркос томе што смо споља различити. Bojan* and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 @Bojan* inače, ja čekam da se @Natasa. pojavi na temi Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 1 минут, Bojan* рече Nisam bio u prodavnici. Moja drugarica rešila da mi izađe u susret. Žrtvovala je jedan od svojih. Odgovarajući. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 1 минут, Broken рече Тема је живнула кад смо је нас двојица преузели. Знаш, ми смо доста слични заправо упркос томе што смо споља различити. Hvala na komplimentu. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 1 минут, Feniks. рече @Bojan* inače, ja čekam da se @Natasa. pojavi na temi Еј, а ко си ти ? Озбиљно питам. Сад гледам имаш дост апорука и дужи стаж а не сећам се да сам те виђао. Чунга Лунга and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 19 минута, Broken рече Еј, а ко си ти ? Озбиљно питам. Сад гледам имаш дост апорука и дужи стаж а не сећам се да сам те виђао. Hhahahah, pa zato sam se i kamuflirala Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 33 минута, Broken рече Озбиљно питам Sanja T. Broken, Bojan*, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 5 минута, Feniks. рече Sanja T. Sanja? heeeeeeej Sanja Т., Bojan* and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 59 минута, Ayla рече Mjerkaš je krajem oka... frizerku? Privlači te? Nije to što misliš? Udata je. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 3 минута, Bojan* рече Nije to što misliš? Udata je. Krajem oka gledaš udate žene... i privlače te? I treba tako (Ayla, Ayla.... naivna Ayla ) Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 1 минут, Ayla рече Sanja? heeeeeeej ...i opet si me zavolila ?❤️? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Управо сада, Feniks. рече ...i opet si me zavolila ?❤️? Voljela sam te uvijek... mada si mi znala dići pritisak, ali uzalud... i dalje sam te voljela. Sanja Т., Milica Bajic and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука