Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Управо сада, Flojd рече Jedan moj drugar kaze, da izbegava da kontaktira sa ljudima koji mu unose nemir.... Razmisli o tome, da mozda zbog toga nisi sam... Nisam. Znam zato što mi uvek nedvosmisleno daju do znanja. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 1 минут, Bojan* рече Nisam. Znam zato što mi uvek nedvosmisleno daju do znanja. Razmisljaj o tome, a i ja razmisljam o tome. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 7 минута, Flojd рече Moja autobiografija. ? Haah, kao da si pisao o meni a ne o Bokiju. Haah Ко има уши да чује, нека чује. Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 11 минута, Bojan* рече Možeš li da zamisliš kako je tek meni kad ga vidim. Проклетник...тако добро изгледа. Решио сам да искористим изолацију и да пустим косу. Ти ? Имаш ли косу ? Sanja Т. and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 4 минута, Feniks. рече Hajahah, pa neću ni ja, al to ne sprečava nikog da bude slatkorečiv...pa negde će da upali Kad bi videla samo ona namrgođena lica ili u najmanju ruku sasvim odsutna, kada pokušam da priđem nekoj, znala bi da mi samo uzalud podgrevaš nadu. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 1 минут, Bojan* рече Kad bi videla samo ona namrgođena lica ili u najmanju ruku sasvim odsutna, kada pokušam da priđem nekoj, znala bi da mi samo uzalud podgrevaš nadu. Каква је то неправда, баш кад уведу маске као обавезне и тиме помогну некима који нису лепи, истовремено забране дружења те им упропасте шансу. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 6 минута, Broken рече Проклетник...тако добро изгледа. Решио сам да искористим изолацију и да пустим косу. Ти ? Имаш ли косу ? Imam. Zbog epidemije nisam išao kod frizerke, pa sam uras’o. Sad kao da imam plast na glavi, pa me malo sramota. Usput da kažem da je moja frizerka mnogo zgodna i privlačna. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 1 минут, Bojan* рече Usput da kažem da je moja frizerka mnogo zgodna i privlačna. Моја није....није чак ни женско. Како се осећаш кад те додирује ? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 2 минута, Bojan* рече Usput da kažem da je moja frizerka mnogo zgodna i privlačna. Mjerkaš je krajem oka... frizerku? Privlači te? Sanja Т. and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 2 минута, Broken рече Каква је то неправда, баш кад уведу маске као обавезне и тиме помогну некима који нису лепи, истовремено забране дружења те им упропасте шансу. Ja nisam imao gde da nabavim masku, pa sam se snašao. Napravio sam od brushaltera. Dva komada. Malo se ljudi osvrću za mnom, al’ ne mogu da me prepoznaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 5 минута, Broken рече Како се осећаш кад те додирује ? Nije mi lako. Ponekad se nasloni na mene dok mi priča i gleda me pravo u oči. Broken and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 13 минута, Bojan* рече Kad bi videla samo ona namrgođena lica ili u najmanju ruku sasvim odsutna, kada pokušam da priđem nekoj, znala bi da mi samo uzalud podgrevaš nadu. Zar su tolko potonule!? AuUh...zadnje vreme brate...zadnje vreme! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 6 минута, Bojan* рече Ja nisam imao gde da nabavim masku, pa sam se snašao. Napravio sam od brushaltera. Dva komada. Malo se ljudi osvrću za mnom, al’ ne mogu da me prepoznaju. Dobro je bar da danas nije čudno kad uđeš u žensku radnju i kupiš brus iako si muško Inače, moj naklon za tvoje krojačke sposobnosti Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Управо сада, Feniks. рече Zar su tolko potonule!? AuUh...zadnje vreme brate...zadnje vreme! Gde li je Milica Bajic? Da se nije distancirala? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 2 минута, Bojan* рече Nije mi lako. Ponekad se nasloni na mene dok mi priča i gleda me pravo u oči. Па добро, све ти то на крају уредно платиш ? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука