Ayla Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Управо сада, Grizzly Adams рече Bojim se da cu biti potpuno nezasticen. Evo mučenika... možda nam i pjesmu opjevaju. Bojan* and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 пре 16 минута, Ayla рече A nema smisla, šta će ulica reći... ali nisam ja kriva. Posmatrajmo to sa vedrije strane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 пре 1 минут, Bojan* рече Posmatrajmo to sa vedrije strane. Lako je tebi, ti si to sebi sigurno obezbijedio. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Управо сада, Ayla рече Lako je tebi, ti si to sebi sigurno obezbijedio. Preko veze. Imam svoje ljude na ključnim mestima za distribuciju strateških proizvoda. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 23 часа, Dimitrije рече @Tumaralo. Мислим да је ово ипак реал Znači misliš da su se vladari sveta okupili, napravili vežbu "kao i šta u slučaju globalne pandemije", i onda par meseci kasnije zaista došlo do proglašenja globalne pandemije i ti isti vladari sveta počeli da povlače iste one poteze koje su tokom vežbe šatro povlačili? I čitava vežba je snimljena, montirana, i okačena na youtube kako bi čovečanstvo (stado) moglo da vidi da je sve to u stvari planirano a svrha kačenja toga na net je da se stado dubinski psihološki razoruža i da im se utuvi duboko u srž bića da su nemoćni bednici i da ne mogu ništa učiniti osim da nemoćno posmatraju kako se sve to odigrava po scenariju dok im se oduzimaju prava i dok ih sabijaju u tor i pripremaju za žigosanje? Pa može biti, ne kažem da to nije slučaj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 2 минута, Tumaralo. рече Pa može biti, ne kažem da to nije slučaj... Pogledao si video... Kakvo je tvoje mišljenje? O čemu se ovdje radi? Kad pogledamo datum kada je postavljen, zaista me zbunjuje poklapanje sa situacijom koja je uslijedila nakon par mjeseci. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 @Tumaralo. Nisi shvatio. Mislim da je ovo neki forum,realni,ne neka sprdnja. Da se razmatra pitanje ,šta ako dođe do pandemije,jer vrvt postoji mogućnost da se zna otprilike verovatnoća neka. Vrvt takvih foruma ima po svetu, gde se skupljaju eksperti da razgovaraju o problemima,da l' o ekologiji,pandemijama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 5 часа, Dimitrije рече @Tumaralo. Nisi shvatio. Mislim da je ovo neki forum,realni,ne neka sprdnja. Da se razmatra pitanje ,šta ako dođe do pandemije,jer vrvt postoji mogućnost da se zna otprilike verovatnoća neka. Vrvt takvih foruma ima po svetu, gde se skupljaju eksperti da razgovaraju o problemima,da l' o ekologiji,pandemijama... I nije ti ništa sumnjivo? To sto je ubrzo proglašena pandemija a ovi sa snimka sve do tančina izvežbali i baš na yt okačili? Ne bi rekao da postoje snažne indicije da je po sredi jedna PLANdemic? Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 5 часа, Ayla рече Pogledao si video... Kakvo je tvoje mišljenje? O čemu se ovdje radi? Kad pogledamo datum kada je postavljen, zaista me zbunjuje poklapanje sa situacijom koja je uslijedila nakon par mjeseci. Može bit ono što sam rekao iznad... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 32 минута, Tumaralo. рече I nije ti ništa sumnjivo? To sto je ubrzo proglašena pandemija a ovi sa snimka sve do tančina izvežbali i baš na yt okačili? Ne bi rekao da postoje snažne indicije da je po sredi jedna PLANdemic? Pa ako je neko to planirao, onda mora da bude baš budala pa da to okači ta jutjub... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 35 минута, Tumaralo. рече Može bit ono što sam rekao iznad... Vidjeh sada... hvala na odgovoru. Već sam počela da se pitam da li rezonujem valjano... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 5 минута, Desiderius Erasmus рече Pa ako je neko to planirao, onda mora da bude baš budala pa da to okači ta jutjub... Što? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 1 минут, Tumaralo. рече Što? Pa zato što tako razotkriva svoje planove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 14 минута, Desiderius Erasmus рече Pa zato što tako razotkriva svoje planove. A šta ako je upravo to cilj .. da pokaže stadu kojim vlada, onako in your face, kako su nemoćni i kako bi se oni podsvesno* slomili psihički usled svoje očigledne nemoći? Orvelova čizma koja večno gazi ljudsko lice. Stado koje pre svega juriša na WC papir kada čuje da je proglašena pandemija.. Od njih treba da zazire Svetski Moćnik? *jer svesti nemaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 @Desiderius Erasmus Pogledaj ovaj video. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука