Jestira. Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Odlične mere za gordost Malo je smirenih... Maslacak_ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 25 минута, Драшко рече @Milica Bajic pa delovalo mi je kao da je zezancija, 3 do 8 mnogo rano :/ Taman... provjereno, oni se bude u 2:30. (i mi ćemo, Drale... božezdravlja) Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 2 минута, Ayla рече i mi ćemo, Drale... božezdravlja koživkomrtav Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 On 21.3.2020. at 17:55, Jestira. рече Odlične mere za gordost Malo je smirenih... ...ili odlične mere za popunjavanje smeštajnih kapaciteta u lazi lazarević Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 пре 2 часа, Jestira. рече Pakao košare,ko sve postoji na ovom svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 пре 53 минута, Dimitrije рече Što piše gore Jestira ja to nisam rekla ovo pakao Košara e koronu ima i forum Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 @Jestira. Mislim na g-cu koja je napisala: KRALJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 Да подсетим:ко год може, вечерас да се, по благослову о. Герасима, придружи читању акатиста Богородици Тројеручици, у инт.21-22 сата. У Светој Земљи у Еин Карему у време епидемије монахиње су 12 акатиста прочитале Пресветој Богородици Казањској и епидемија је заустављена. Вечерас ми читамо од 21 до 22 сата нашој Богородици Тројеручици, завапимо јој да је умолимо да од Сина Свога измоли престанак епидемије. Проследите даље. На свим друштвеним православним мрежама. Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 Позитивно је то што ће многе даме научити да замесе и испеку хлеб или питу за своје; Добро је и то што ће и многи фрајери по први пут узети шрафцигер, чекић, можда и кљешта у руке. Jestira., Milica Bajic, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 @gavrosaurus kupili su toliko brašna i kvasca da mogu da vežbaju do mile volje. Nego, iznenadilo me to da znaju za sodu bikarbonu. Ovde kod nas i ona nestala Milica Bajic and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 пре 29 минута, Feniks. рече @gavrosaurus kupili su toliko brašna i kvasca da mogu da vežbaju do mile volje. Nego, iznenadilo me to da znaju za sodu bikarbonu. Ovde kod nas i ona nestala A koja je to fora sa sodom, ja ne znam Sanja Т. and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 пре 11 минута, Milica Bajic рече A koja je to fora sa sodom, ja ne znam Micka, Micka. Pogače, a mož i pogačice sa sodom. Još ako ima i kisele vode, super bude. Ima na netu, mi ih volimo. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 Moze se pogledati nesto kratko , jednostavno , kvalitetno. :D :D :D https://www.youtube.com/watch?v=dyxURBVW_MU ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука