Jump to content

Препоручена порука

пре 1 минут, Dimitrije рече

@Dimitrije а и та мера код нас у Бг општини да се прекине јавни саобраћај ,маса људи путује на посао, има рођаке, пријатеље. Скроз нелогично

Dimitrije... šališ li se ti, ili zaista misliš to što pišeš?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Dimitrije рече

@Dimitrije а и та мера код нас у Бг општини да се прекине јавни саобраћај ,маса људи путује на посао, има рођаке, пријатеље. Скроз нелогично

za sad nema pametnijih mera, nema se kud dok se ne vidi kako sve ovo ide

snalazenje

niko ne voli ovo ali nekako cemo izgurati

moraju da uvedu mere jer niko ne zeli Italijanski scenario, koji je jako tuzan!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@Ayla  аххахахха ја се извињавам,али шта пензионер да ради 24 сата затворен у кући ко зна још колико дана, можда још месец. Јел треба сваки дан 10 пута да усисава, пегла...  

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ayla рече

šališ li se ti

Izgleda da covek ne shvata ozbiljnost situacije

• Збуњен 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Dimitrije рече

шта пензионер да ради 24 сата затворен у кући

Откључани су сви тв канали па нека нађе неки који га занима:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@Драшко неки доктор је рекао да су имали ове тиме имали јако велики проблем са грипом и да је ова корона још додатно дошла. плус врвт кинески туристи којих има маса горе у сев Италији

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Dimitrije рече

@Ayla  аххахахха ја се извињавам,али шта пензионер да ради 24 сата затворен у кући ко зна још колико дана, можда још месец. Јел треба сваки дан 10 пута да усисава, пегла...  

Evo ti objašnjavam po ko zna koji put, i ako me ovo ozbiljno pitaš, nećeš shvatiti ni da ti još jednom ponovim. 
Ja uložih napor, no bilo je uzalud... žao mi je.

Подели на овим сајтовима

@Dimitrije Слажем се са тобом. Страх је велики, људи су хипнотисани пропагандом, и пристају на ове мере. Мере су претеране, и вероватно доносе више штете него користи. Ал нема избора...

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Dimitrije рече

@Ayla  али не мора да значи да ће да се зарази, побогу,ако изаше 500м од куће

Tu si u pravu, svi treba da imaju pravo na makar kratku setnju u blizini kuce, to ljude u godinama i održava u životu. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Dimitrije рече

@Milica Bajic  хвала Вам на подршци :)

Nema na čemu. Imala sam baku koja je živela na selu, imala dvorište, svakodnevno kretanje itd. Svaki put kad bi došla u Bg kod ćerke na nekoliko dana, pošto ona živi na 3. sp. bez lifta, nije mogla da silazi u šetnju, atrofirala bi skroz i u selo bi se vraćala gotovo nepokretna. Jedva smo je vraćali... Onda je i sama odlučila da više ne dolazi...i tako...

Подели на овим сајтовима

shvatite ovo kao duhovnu vežbu kojoj nas je i Hristos učio, pokoravanje razumnoj vlasti (dakle ne samovoljnoj nego razumnoj). nije bitno šta ja lično mislim već je MNOGO bitnije pokazati smirenost i pokornost tuđem mišljenju. smirenje i poslušnost BOG UVEK NAGRAĐUJE.

dakle bez obzira što ja lično mislim i verujem da niti okupljanje, niti odolazak u crkvu, niti celivanje, niti pričešćivanje, niti bilo šta drugo u vezi života u Hristovom naručju, ne može biti prenosnik virusa; ukoliko bi drugačije razmišlja i GORDO postupao verujući svom ubeđenju, verovatno bi Bog dopustio da drugi ili ja sam stradam ili našao na neki drugi način da me smiri. dakle shvatite ovo kao duhovnu vežbu, ako kažu plastične kašičice onda plastične, ako kažu napolju onda napolju, ako kažu nema liturgije onda nema... dakle uopšte nije bitno ko je u pravu bitno je ne pecati se na gunđanje, razočaravanje, sektašenje....

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Bice ovo sve dobro verujem, samo se nadam da ce Italijica sto pre da izadje iz ovoga!

Tamo mi zivi rodjena tetka i dve sestre od tetke i jedan mali sestric, polu zabarcic, od nepune dve godine!

JEdva cekam da opet bude pesama i zezanja Italijanskih do tad "non mollare ITALIA!"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...