Jump to content

Помозимо бака Ради да се избори са искушењима, колико то ми можемо!

Препоручена порука

Ево га и Радин девизни рачун у еврима. 

Ако неко жели посебно да уплати у америчким или аустралијским доларима, можемо и то да доставимо број рачуна, јер су пре банке нудиле та три рачуна у пакету. 

Молим само још једном да се јави ко уплати на приватну поруку, да бисмо имали евиденцију где смо. 

IMG-79d5fed031b5aa7b8b9bf54447dd6e71-V.jpg

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Родољуб Лазић рече

Мислим да на на тој уплатници

Ја уплаћујем без адресе, али ево имате горе за сваки случај - Краљице Марије 002/1, 15000 Шабац. 

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
пре 2 часа, Desiderius Erasmus рече

Jel' ima neko vesti šta se dešava sa ovom ženom u svom ovom ludilu?

Ради је мало пре избијања ове кризе око вируса лекарка (онколог) рекла да не сме да иде у бању пре магнетне резонанце у мају, која треба да покаже да ли јој се рак, не дај Боже, вратио (ортопед и њена лекарка су јој препоручили бању имајући у виду проблеме са ногом и кичмом, али је онколог за њу ипак примаран). С обзиром на какво је стање, питање је шта ће бити од бање и када. Она је непромењено, трпи јаке болове у костима. Жена која је иначе обилази јој долази, колико сам разумео, нешто ређе. С обзиром на ситуацију, вероватно ће морати да нешто од новца за бању искористи за свакодневне потребе.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...