obi-wan Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 10 минута, Плаво Небо рече 'ајде бате ако смеш ... Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Нема више оне зелене ауре око аватара? разочарао сам се Поуке.орг инфо and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2020 Јесте ли се навикли на нови дизајн? БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Фебруар 13, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2020 пре 9 часа, Иван Ц. рече Јесте ли се навикли на нови дизајн? Јесам, после пар дана коришћења готово да сам заборавио стари дизајн. Изгледа да ми мозак много не региструје такве ствари. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука