Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

On 23. 9. 2021. at 9:16, Милошшш рече

Слика може припадати 1 особа

Expand  

PA kako te onda nije sramota da postavljas stvari za koje ne znas dal su tacne iako znas da je tema vrlo ozbiljna  i da ljudi umiru?

Jel mozes da objasnis taj nivo operisanosti od odgovornosti ili cak empatije? 

To ti je kao da ides gradom i da pricas "ej ljudi, moj komsija i cela njegova porodica imaju HIV" a kad ti posle neko kaze da to nije tacno, ti samo slegnes ramenima "jbg, nisam mogao da znam"... pa ako ne znas burazeru onda nemoj da laprdas.

Zato se i sire ovakve gluposti, zbog vas nekolicine koje zabole djoka za posledice onoga sto pricaju a nemate ni trunku odgovornsoti da makar proverite to u cijoj propagandi ucestvujete... a ljudi umiru oko vas.

I ne znam, zasto ne uzmete vise da volontirate po kovid ambulantama? Sta te sprecava?

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2021. at 8:06, Милошшш рече

Mediji praktikuju uvek da navedu vakcinalni status ukoliko neko nije vakcinisan protiv COVID-a te građani sa punim pravom postavljaju pitanje zašto nije ovog puta naveden status poznatog glumca.

Bog da mu dušu prosti, baš sam ga gotivio.

WWW.RTS.RS

Српски позоришни, телевизијски и филмски глумац Ненад Ненадовић преминуо у 57. години, потврђено је Танјугу. Остаће упамћен по улогама у филму „Бошко Буха“, серијама...

Expand  

WWW.DANAS.RS

Povodom vesti o smrti glumca Nenada Nenadovića i dezinformacija o njegovoj...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

"И неверници говоре: то тако бива по природним законима и по људским законима. Но верни тако не говоре. Они, који су раскрилили завесе природних и људских закона, и загледали се у пламене очи тајни вечите слободе, они друкчије говоре. Они веле: то тако бива по вољи Божијој а ради наше поуке. То Бог пише прстом Својим, и они, који знају да читају рукопис Божији, написан огњем и Духом по стварима и догађајима у природи и по стварима и догађајима међу људима, они једини разумеју смисао свега. Они пак, пред чијим очима, трепери природа и живот људски као једна велика гомила слова, без духа и смисла, - они говоре о случајности, и веле: све што се догађа нама и око нас догађа се по случајности. Тиме хоће да кажу, као да се сва та велика гомила слова сама собом креће и меша, и од те безумне мешавине испадају час овакви час онакви догађаји. Да Бог није Бог милости и сажаљења, Он би се насмејао оваквој лудости земаљских тумача света и живота. Но има неко ко се овој лудости злурадо смеје: то је зли дух, враг људског рода, који је без милости и сажаљења према људима."

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2021. at 10:23, cloudking рече

Objasnicu. Ti si rekao da su nekom liku policajci razbili glavu, a TAJ ISTI LIK je napisao da to nije tacno. Ako mene pitas ovo prilicno jednostavno za razumevanje ;)

Expand  

Odakle ti da je to baš taj lik i da  govori o onom prebijanju koje je snimljeno?

On 23. 9. 2021. at 10:23, cloudking рече

I dalje cekamo da objavis MAKAR JEDNU istinitu stvar

Expand  

Vidiš koliko si neozbiljan.

Sećam se kada si na početku počeo da divljaš po ovoj temi, zaleteo se na svaki moj post da debooonkuješ i samo tako se ispromašivao da sam osetio sažaljenje, pomislio sam da se radi o osobi koja je zapustila svoje mentalno zdravlje.

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2021. at 11:33, Tumaralo. рече

Sećam se kada si na početku počeo da divljaš po ovoj temi, zaleteo se na svaki moj post da debooonkuješ i samo tako se ispromašivao da sam osetio sažaljenje, pomislio sam da se radi o osobi koja je zapustila svoje mentalno zdravlje.

Expand  

Jel? :)

deder me podseti koji debunk sam promasio? dobardecko

OD pocetka teme nisi napisao i jednu jedinu istinitu informaciju... prvo sam mislio da namerno lazes ljude jer si jurisnik avaks propagande, posle sam shvatio da ti jadan stvarno verujes i te gluposti. A kasnije kad sam shvatio koliko te je lako slagati i obmanuti, sve se sklopilo i sad mi je sve jasno. :) 

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Jeste li propratili da nijedna vlast danas nije legitimna već se radi o duboko korumpiranim i ucenjenim ljudima koji poziraju dok globalisti povlače poteze? Shvatate li da ne može dementan čovek zaista držati u svojim rukama izvršnu vlast najmoćnije države sveta?

Jeste li propratili da su šefovi javnog zdravstva bolesni degenerici?

Jeste li svesni da "lokdaun" nije epidemiološka mera?

FB_IMG_1631912199274.jpg

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2021. at 11:33, Tumaralo. рече

Odakle ti da je to baš taj lik i da  govori o onom prebijanju koje je snimljeno?

Expand  

Zato što na linku kojeg ti je klaud dao (  https://www.facebook.com/kyle.ellmitch/posts/1235728263520015 ) ako pogledaš komentare i skroluješ možeš da pročitaš da kaže da je on taj Kyle Mitchel sa snimka (kojeg su istinolozi već proglasili mrtvim)... a možeš da vidiš i snimak na kojem kaže da je on taj i pokazuje ranu jer su istinolozi tražili da postavi snimak da budu sigurni da policija ne kucka to sa njegovog naloga... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2021. at 12:03, Tumaralo. рече

Jeste li propratili da nijedna vlast danas nije legitimna već se radi o duboko korumpiranim i ucenjenim ljudima koji poziraju dok globalisti povlače poteze? Shvatate li da ne može dementan čovek zaista držati u svojim rukama izvršnu vlast najmoćnije države sveta?

Jeste li propratili da su šefovi javnog zdravstva bolesni degenerici?

Jeste li svesni da "lokdaun" nije epidemiološka mera?

FB_IMG_1631912199274.jpg

Expand  

Nisi čuo za Photoshop?

1_5064718.jpg?cache_timestamp=1597426678

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...