Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 20 минута, cloudking рече
WWW.RTS.RS

У ковид болници у Батајници у последњих пет дана битку са коронавирусом изгубило је петоро младих невакцинисаних, од којих је најстарији имао 26 година, а нису ималиа придружене болести...

Nema kovid-bolnice. I ovo je laž. Postoje intenzivne stanice u običnim bolnicama gde leče od kovid. Ili gde imamo rak-bolnice, ili infarkt-bolnice, ili radni-udes-bolnice..? 

Fakt je da smrtnost od korona virusa iznosi 0,4 %. Grip je 0,1 %, cigare su 0,8 %. Od infarkta, zato što žderemo i pijemo, koliko, 30 % ? 

Dakle, 99,6 %, koji dobiju korona virus, ne umiru! 8ß % i ne primete korona virus. Možda smo svi mi već imali korona virus i nismo primetili!

Ali imamo međunarodne organizacije i lobijstičke grupe, koje rade na tome da se širi histerija i panika. Jedna negativna strana globalizma. Sad moram na posao, druga smena (nije mi centar sveta da ovde na forumu vodim beskrajne rasprave), a napolje demonstriraju deca sa Friday-for-Future. Taj Friday-for-Future osnovao je i vodi Clube of Rome, jedna takva globalistička organizacija, toliko "slaba" da u Nemačkoj, kao primer, poseduje seriju privatnih škola i gimnazija... Toliko o spontanoj demonstraciji naše dece. Sve te organizacije deluju javno, internacionalno, ali izvan demokratskog diskursa. 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Dragi рече

I ova je kao jedina. Šta ćemo npr. sa njim? itd. itd., mogli bi topik da otvorimo, sa pravim ekspertima, koji svi upozoravaju od genske vakcine. Nego ne dobijaju mesto u medijama...

Svaki put kad ti bude cudno sto neki naucnici ne dobijaju prostor seti se zasto Artemije ne dobija prostor  u SPC...

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Dragi рече

Nema kovid-bolnice. I ovo je laž. Postoje intenzivne stanice u običnim bolnicama gde leče od kovid.

Ne lupaj gluposti.

U svakom gradu u srbiji imas ambulante koje su u potpunosti adaptirane da budu kovid centri gde se iskljucivo lece kovid pacijenti.

Ali ne, ok je... ajde da umesto da pricamo o tome da je jos jedna porodilja uz petoro mldaih ljudi umrlo od kovida, da pricamo o izmisljenoj temi "dal postoje kovid bolnice ili ne". 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Могли би ови наши сејачи панике и промотери смрти мало да науче од својих колега у свету како се излази у јавност, оптимистично, са реалним прогнозама:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Dragi рече

Nema kovid-bolnice. I ovo je laž. Postoje intenzivne stanice u običnim bolnicama gde leče od kovid. Ili gde imamo rak-bolnice, ili infarkt-bolnice, ili radni-udes-bolnice..? 

Fakt je da smrtnost od korona virusa iznosi 0,4 %. Grip je 0,1 %, cigare su 0,8 %. Od infarkta, zato što žderemo i pijemo, koliko, 30 % ? 

Dakle, 99,6 %, koji dobiju korona virus, ne umiru! 8ß % i ne primete korona virus. Možda smo svi mi već imali korona virus i nismo primetili!

Ali imamo međunarodne organizacije i lobijstičke grupe, koje rade na tome da se širi histerija i panika. Jedna negativna strana globalizma. Sad moram na posao, druga smena (nije mi centar sveta da ovde na forumu vodim beskrajne rasprave), a napolje demonstriraju deca sa Friday-for-Future. Taj Friday-for-Future osnovao je i vodi Clube of Rome, jedna takva globalistička organizacija, toliko "slaba" da u Nemačkoj, kao primer, poseduje seriju privatnih škola i gimnazija... Toliko o spontanoj demonstraciji naše dece. Sve te organizacije deluju javno, internacionalno, ali izvan demokratskog diskursa. 

''Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima, isto je i kad si glup''

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, sanja84 рече

Ugasite tu televiziju, to je zlo! 

Ne možeš da podneseš činjenicu da 90% pacijenata na intenzivnoj čine nevakcinisani?

Ili ti se ne sviđa onaj deo gde kažu da se sve teorije zavere i nepoverenje u medicinu i lekare vrlo brzo izgube po prijemu u bolnicu?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Dragi рече

Vakseri... a šta znači langfristig? Dugotrajno, zar ne.

Oni razumeju samo kineski i ruski! :))12:smeha: 

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Натан рече

Могли би ови наши сејачи панике и промотери смрти мало да науче од својих колега у свету како се излази у јавност, оптимистично, са реалним прогнозама:

Naravno da imaju razloga za optimizam kad su vakcinisani

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1019992/Vaccine_surveillance_report_-_week_38.pdf

26.png

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Dragi рече

Korumpirane lažovčine, ni ovde kod nas nije ništa bolje.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

@fsa pazi, upravo sam pričala sa ocem i zaista mi govori kako ljudi umiru, nabraja.. Čak on sumnja da je od vakcine.. Ja ne kažem. 

No, što ovo govorim. Zato što kod nas, a koliko vidim i kod Dragog nije tako. Ljudi umiru samo u medijima. Ja sam se prijavila da volontiram, znači besplatno, ali su mi rekli da im ne trebaju doktori jer kod njih nema epidemije. I zahvalila su mi se. A mere su katastrofalne!!! 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, sanja84 рече

koliko vidim i kod Dragog nije tako.

Šta kod Dragog nije tako?

WWW.AUSTRIA.INFO

Protective measures, entry regulations and co.: everything you need to know for your holiday in Austria in times of coronavirus.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...