Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Ojha

WWW.INDEX.HR

U NEKIM sjevernim regijama Danske uvest će se nove, strože mjere nakon što su zdravstvene vlasti na tom području otkrile mutirani soj koronavirusa u kunama i ljudima.

Stiže nam covid20. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Kol`ko su to bili dalekovidi ljudi za sve i svasta, i to u koje vreme. Cisti genijalci.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Kol`ko su to bili dalekovidi ljudi za sve i svasta, i to u koje vreme. Cisti genijalci.

Колко знам, једино пророчанство које се још није испунило је да Европа дође код нас по помоћ или тако нешто. :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Колко знам, једино пророчанство које се још није испунило је да Европа дође код нас по помоћ или тако нешто. :smeh1:

Samo gledaj, da vi`s kad i to bude, i to skorije. :smeh1:

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ!!! Научници Универзитета у Канзасу открили нови мутирани сој SARS-Cov-2 вируса способан да произведе криптонит. Сумња се да иза мутације, а можда и иза целе пандемије стоји Лекс Лутор.

d4XfkmR.png

Подели на овим сајтовима

Još jedan slučaj infekcije preko uvezenih pakovanja smrznute hrane...

WWW.GLOBALTIMES.CN

North China’s Tianjin Municipality announced it has entered wartime mode after reporting a loader in a cold storage was infected by COVID-19 through cold chain food imports. Tihe city...

Подели на овим сајтовима

On 3.11.2020. at 19:33, Bernard рече

V Rusiji se 59 odstotkov ljudi ne želi cepiti z ruskim cepivom

V Rusiji so registrirali že dve cepivi, a kot kažejo javnomnenjske raziskave, večina ljudi meni, da rusko cepivo ni zanesljivo.

WWW.RTVSLO.SI

Na Madžarskem umrlo še 70 bolnikov s covidom-19, novih okužb 3581.

A to kae "Vlasta Jeseničnik" koji je inace pitao 100 milona Rusa sta misle o vakcini i hoce li se vekcinisati .. :)) 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bilbija рече

A to kae "Vlasta Jeseničnik" koji je inace pitao 100 milona Rusa sta misle o vakcini i hoce li se vekcinisati .. :)) 

Ти први знаш колико не готивим путина, ал ово је чисто оно НЕ ДАМ МУ БРЕ НИШТА ДОБРО ДА УРАДИ. :Д 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...