Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

@Juanito   :)))

miles.jpg

Иначе, занимљив ми коментар извесне Маше Ковачевић и расправа која се повела иза тога.

Овде је све: Линк

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

@Juanito   :)))

miles.jpg

Иначе, занимљив ми коментар извесне Маше Ковачевић и расправа која се повела иза тога.

Овде је све: Линк

У расправи коју си поменуо открио је свој мотив - да заплаши људе, нарочито младе, који олако схватају вирус. И то по цену да мало прећути оно што је Маша споменула и вероватно још штошта, иако је свестан свега тога. Та стратегија не може да му се не обије о главу и осталима који слично раде.  

Подсећају ме мало на ове што инсистирају на томе да је осиромашени уранијум крив за повећање малигних болести да би убедили људе да је бимбардовање било злочин. Као да без тога није злочин и као да корона није врло озбиљна и без ових контроверзних студија. 

Иначе, једна лична занимљивост. Пре једноо две године ми је рађен ултразвук срца и на срцу има неких ожиљака за које ми је речено да су безопасни. Наводно су узроци тих ожиљака разне вирусне (углавном респираторне) инфекције. Што ће рећи, ово није једини вирус који на неки начин напада срце, као што је потпуно здраворазумски очекивати. Али добро, нека понављају да је једини, а да други нису такви, док им не дође на наплату. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Мирослав1 рече

Где могу да се набаве мало озбиљније заштитне маске? Да нису хируршке, КН95 и слично томе.

Kod nas u Češkoj, nano-maske sa filterom od nano-membrane, efektivnost filtracije 99,9622 kod tipa sa membranom s aktivnim srebrom, kod ostalih nano-maski je efektivnost slična kao kod najboljih respiratora tipa FFP3  . Kod maski s nano-vlaknima je važan način na koji su satkana, poslagana ta vlakna.. FFP2 filtruje min. 94%, KN95 filtruje min 95% , FFP3 filtruje 99% . 

https://www.nanospace.cz/nano-respirator-spurtex/?utm_source=anpcr&utm_medium=text&utm_campaign=strossle

https://www.nanoasociace.cz/poptavka-po-nano-rouskach-roste-cim-se-lisi-od-beznych-rousek/

https://www.printwell.cz/respirator-rouska

https://www.nanoasociace.cz/

Подели на овим сајтовима

@Justin Waters Evo brale, da zavrsimo pricu o vakcini... prva vakcina je potpuno odobrena od strane Rusa.

Nadam se da ces da prekines da slusas "eksperte" kao sto ih ni ja nisam slusao, vec ces citati razne izvore - pa onda donositi zakljucke o tome koji eksperti pricaju gluposti a koji pricaji mudro. Nisam ja nikakav ekspert pa sam ovo znao(ne znam nista o vakcinama osim osnovnog obrazovanja), samo sam pratio kako idu istrazivanja i sta kazu svi redom a ne samo "eksperti" po popularnim medijima...

kao sto sam ti rekao do kraja godine ces imati 10-15 odobrenih vakcina uveliko u proizvodnji....

eksperti, koji su nam trazili da ih slusamo su omasili za godinu- godinu i po dana sa svojim predikcijama...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Juanito рече

У расправи коју си поменуо открио је свој мотив - да заплаши људе, нарочито младе, који олако схватају вирус. И то по цену да мало прећути оно што је Маша споменула и вероватно још штошта, иако је свестан свега тога. Та стратегија не може да му се не обије о главу и осталима који слично раде.  

Brate on momak ima nekih problema sa rezonovanjem stvari, ovako kada su normalni medjuljudski odnosi u pitanju. Sto nije retko za takve ultra pametne likove za X oblast kao sto je on, da malo ne kapiraju kako svet funkcionise van toga....
@Avocado

image.png

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, haveaniceday рече

@Justin Waters Evo brale, da zavrsimo pricu o vakcini... prva vakcina je potpuno odobrena od strane Rusa.

Brale moj, završio sam priču sa tobom o ovome. Samo gledaj kada ćeš je dobiti u svoje rame ako bude obavezna. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

WWW.BIZLIFE.RS

U Švedskoj je dosad od koronavirusa preminulo 5.702 ljudi, ili njih 564 na milion stanovnika, što tu zemlju svrstava na sedmo mesto zemalja koje imaju najveću smrtnost od korone. Međutim...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...