Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 19 минута, Bilbija рече
Цитат

CanSino said Monday that China's Central Military Commission approved the use of the vaccine on June 25, for one year.

The vaccine was jointly developed by CanSino and the Beijing Institute of Biotechnology, part of the Academy of Military Medical Sciences.

Its use cannot be expanded without further approvals, the listing said.

Dakle jasno piše da se šira upotreba ne može odobriti bez naknadnih garancija. Vakcina je puštena 25 juna, i godinu dana će se testirati na vojsci. Sasvim je jasno da ova vakcina kao i bilo koja druga na svijetu trenutno nema nikakve veze sa lažima da su u pregovorima sa jednom zemljom, koja je završila sva testiranja...jer takva vakcina ne postoji još uvijek. U najboljim slučajevima tek je završeno testiranje II stepena, i treba da počne tesitranje III stepena koje najmanje miože trajati godinu dana, što otprilike odgovara ovim kineskim. 

Prema tome, mi vakcine nećemo vidjeti u najboljem slučaju do jeseni sljedeće godine, a do tad ćemo se još naslušati vučićevih nebuloza. 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Justin Waters рече

Dakle jasno piše da se šira upotreba ne može odobriti bez naknadnih garancija. Vakcina je puštena 25 juna, i godinu dana će se testirati na vojsci. Sasvim je jasno da ova vakcina kao i bilo koja druga na svijetu trenutno nema nikakve veze sa lažima da su u pregovorima sa jednom zemljom, koja je završila sva testiranja...jer takva vakcina ne postoji još uvijek. U najboljim slučajevima tek je završeno testiranje II stepena, i treba da počne tesitranje III stepena koje najmanje miože trajati godinu dana, što otprilike odgovara ovim kineskim. 

Prema tome, mi vakcine nećemo vidjeti u najboljem slučaju do jeseni sljedeće godine, a do tad ćemo se još naslušati vučićevih nebuloza. 

China's Central Military Commission approved the use of the vaccine on June 25,

To da li su pregovori laz ili ne mozes samo da nagadjas a kiezi vec imaju vakcinu i to nema veze sa daljim testiranjima ....Moigu je terstirati i trebaju je testirati ali cinjenica je da je vec imaju i koriste ...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bilbija рече

To da li su pregovori laz ili ne mozes samo da nagadjas a kiezi vec imaju vakcinu i to nema veze sa daljim testiranjima ....Moigu je terstirati i trebaju je testirati ali cinjenica je da je vec imaju i koriste ...

Ne koriste je za šta treba meni i tebi i ostalim ljudima da bi mogli normalno da se vratimo u svakodnenvi život. Ne nagađam da laže nnego tvrdim na osnovu činjenica u vezi razvoja same vakcine za covid19 koje dosad znamo. A to se sasvim dobro uklapa u predviđanja stručnjaka koji su rekli da će vakcina za masovnu upotrebu biti dostupna tek 2021 godine u boljem slučaju. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Justin Waters рече

Ne koriste je za šta treba meni i tebi i ostalim ljudima da bi mogli normalno da se vratimo u svakodnenvi život. Ne nagađam da laže nnego tvrdim na osnovu činjenica u vezi razvoja same vakcine za covid19 koje dosad znamo. A to se sasvim dobro uklapa u predviđanja stručnjaka koji su rekli da će vakcina za masovnu upotrebu biti dostupna tek 2021 godine u boljem slučaju. 

Kinezi su najmanje 6 meseci u prednosti sa razvojem vakcine u odnosu na ostale a ako ima istine u zapadnoj propaganndi da su znali jos ranije za Covid onda je ta prednost jos veca.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, nikola a рече

@haveaniceday За мене је то вест као таква потпуно ми је свеједно да ли је износи члан Штаба за лупање глупости или неко други. У праву се да је могуће да је функција ове вести плашење младих да не иду на протесте али бих у том случају очекивао много више таквих вести а не само ову једну једину. Видећемо већ.

Verovatno nemaju vise. Ali ce iskoristiti svaku mogucu smrt koju mogu - da zaplase ljude. Malo je glupo da pricas kako je umro dijabeticar u 80 god.
Al ove sto mogu da iskoriste, iskoristice.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, GeniusAtWork рече

:)) Је л' ће лично да одлети по њу, ко оно у Кину по респираторе?  :)) :)) 

WWW.DNEVNIZURNAL.COM

Radovi na projektu vredni su više od 40 miliona evra i trebalo bi da budu završeni sledeće godine.

2 kompanije gotove vakcine imaju (mozda i treca dosla u medjuvremenu) i mnoge kazu da ce do kraja decembra da imaju spremnu vakcinu (za proizvodnju). ove dve sto su prosle test fazu samo konacnu proizvodnju da obave i to je to. Posto ono treba napraviti pogone, itd....

Al zna vucic da ne dele nigde vesti o vakcini.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Justin Waters рече

A hahaha... Završeno testiranje....

Ovaj zna nešto što niko živ još ne zna.12:smeha:

Ne laze nista, 2 kompanije su zavrsile testiranja do sada. Ali ti ne citas sta pisem, nego kacis gluposti, cisto da bi mi kontrirao. Jer te zuljam previse. :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Justin Waters рече

Evo malo pozitive za neke ljude :smeh1:

ZENA.BLIC.RS

Novo istraživanje pokazalo je da jedna grupa ljudi ima manji rizik za razvijanje teškog oblika korona virusa

Ја, након прочитане вести:

PbrH2C9.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Bilbija рече

... Ti se ubi ovde boreci se teoretski za sistem-kolektiv a ne za licni interes ...

Moj licni interes je da mi drzava ne uzima 50 % zaradjenog, i da nisam prisiljen da placam drzavi zdrastveno osiguranje koje ne valja itd. Kako to nije "borba za licni interes", o cemu ti pricas? Teorija da si malo tupav mi je sve sigurnija, posto mi upravo argumentujes da zadrzavanje mojih zaradjenih para u mom dzepu, i moje zdrastveno osiguranje nisu moj licni interes.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Ја, након прочитане вести:

Мени овај текст баш звучи као псеудонаука, оно што стално помињеш. Нашли су неку корелацију и одмах извукли закључак без икаквог образложења зашто је то тако.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Moj licni interes je da mi drzava ne uzima 50 % zaradjenog, i da nisam prisiljen da placam drzavi zdrastveno osiguranje koje ne valja itd. Kako to nije "borba za licni interes", o cemu ti pricas? Teorija da si malo tupav mi je sve sigurnija. :)

Pa vidim uspeo si u "borbi za licni interes" posle decenije na forumu i sada ne placas 50% drzavi ... :))

A posled ja tupav :)) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Pa vidim uspeo si u "borbi za licni interes" posle decenije bna forumu i sada ne placas 50% drzavi ... :))

A posled ja tupav :)) 

Sta znam, ti si me i za volontiranje zezao, ja se trudio borio na sve moguce nacine i sad zaradjujem poprilicno. Desetogodisnje iskustvo me je naucilo da ti nisi bas kvalitetan uzor za slusati sta je pametno a sta glupo, u vecini slucajeva. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, haveaniceday рече

Ne laze nista, 2 kompanije su zavrsile testiranja do sada. Ali ti ne citas sta pisem, nego kacis gluposti, cisto da bi mi kontrirao. Jer te zuljam previse. :)

Ne žuljaš me, i zaboli me za tvoje mišljenje. Kačim stvari radi ljudi na forumu . Previše sebi daješ na značaju spusti se malo na zemlju. 

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...