Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

On 24. 3. 2020. at 23:02, Небојша Јовановић рече

Угрин Поповић каже донели је (корону) ванземаљци, тако прича "'православни" свештеник који се бламира по "теолошким дебатама" са муслиманима е мој народе!

Expand  

S muslimanima se blamirat nije teško, i sam Isus bi se s njima blamirao da se upustio s njima u bilo kakvu verbalnu disputaciju, arijanci su to, njihovi vanbračni potomci. Dobro ono rekoše, muslimani se fale kako u Kuranu spominju i poštuju proroka Isa pejgambera kao običnog čovjeka isto kao što bi se hvalio neki novinar ili biograf da je ispravno spomenuo i opisao u  Who is who? britansku kraljicu Elizabetu II kao običnu čistačicu! No, to je baš velika pohvala!

Подели на овим сајтовима

Ovako, imam problem sa Facebookum jer sumnjam da namjerno kriju muslimanske zločine i islamski genocid nad nemuslimanima, sad mi se to ptvrdilo jer blokiraju i Wikipediju. Jučer mi se javio takodjer jedan češki  FB friend i saradnik, moderatr na SlavLit SlavicLiturgy , tamo su umiješani slovački biskupi oba obreda, grkokatolički i rimokatolčki skauti i ministranti i čteci, nema ko nije! Tek sam počeo sa studiranjem tog problema, nisam imao vremena, ganjao sam maske i ostale stvari u vezi s tim koronavirusom.  Pišem vam to tu jer mi je važno da to pročitaju najstariji šlanovi Foruma do čijeg mišljjenja  mi je najviše stalo. Imamo vrlo opravdan a neblagi dojam da tamo u FB moderaciji sjede sve sami muslimani. Nikakvo čudo kad znamo da su oni većina u OUN!

Posljednja stvar koju su mi zablokirali je ova:

Ova pjesma mi je takodjer već jednom bila zablokovana zbog "grafički neprihvatljivog izgleda (gomila mrtvih Makedonaca na brdu  pobijenih od Turaka, takav manji  Armenski genccid"

Подели на овим сајтовима

On 24. 3. 2020. at 13:27, Ayla рече

Expand  

Pogledao sam dva puta ovaj video i krenuh i treći puta... Ali sam zastao  na 0:42s (kao i prethodna dva puta) ne verujući šta doca spika (ima još par, najblaže rečeno, nerazumljivih izjava). Kaže, doslovno: virus ima nisku kontagioznost (zaraznost)". Pa kaže, takođe: "Ima mnogo dezinformacija". Što je tačno. Jedna od njih je i njegova o niskoj zaraznosti.

Sad, ne bih znao kada je ovaj video snimljen, no najveći problem je u tome (vidi se iz situacije na terenu, Kina, Italija, Španija, USA, Nemačka...) što vajrus ipak ima visoku zaraznost. I to je dakle ogroman problem s kojim se sučavamo sa ovim stvorenjem koje je Noje ubacio u korablju slušajući zapovesti Svemogućeg. No, slušati se mora, š`a je tu je. 

(Btw, prljavi YT kanal /svakakvog smeća ima u njem`/ Marije S je poznat po širenju pseudoznanstvenih kerefeka, te je iz tog razloga veoma zarazan po neumne /ne/umove. 18K subskrajbera x štajaznam koliko deljenja, daje pravu sliku pošasti, tj. /širenja/ hiperepidemije naivnosti & gluposti)

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2020. at 1:47, Pinocchio's Half Brother рече

Btw, prljavi YT kanal /svakakvog smeća ima u njem`/ Marije S je poznat po širenju pseudoznanstvenih kerefeka, te je iz tog razloga veoma zarazan po neumne /ne/umove. 18K subskrajbera x štajaznam koliko deljenja, daje pravu sliku pošasti, tj. /širenja/ hiperepidemije naivnosti & gluposti)

Expand  

Upravo zbog toga postavih i dvije različite izjave Dr Danice Grujičić. Za manje od mjesec dana,  29.02. kaže - ne dižite paniku, nije strašno,  23.03. - ne igrajte se, ovo je alarmantno.

Подели на овим сајтовима

Још једна комуњара која мрзи капитализам

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2020. at 7:03, Ayla рече

Upravo zbog toga postavih i dvije različite izjave Dr Danice Grujičić. 

Expand  

Doktorica Danica je priča za sebe. Ona je jako veliki stručnjak, i to je neupitno. Megjutoa, njen narcisoidni karakter tera je sve češće da "trči pred rudu" i da se u javnosti eksponira na mestima & o temama gde nema nimalo kredibiliteta. 

Ona još uvek nije Stojković doktor Jovana, ali ako nastavi da piški uz vetar stići će je vrlo hitro, mnijenja sam skromnoga. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2020. at 7:03, Ayla рече

Upravo zbog toga postavih i dvije različite izjave Dr Danice Grujičić. Za manje od mjesec dana,  29.02. kaže - ne dižite paniku, nije strašno,  23.03. - ne igrajte se, ovo je alarmantno.

Expand  

Слажем се са дотичном докторском.

Тад нас је АВ лагао да смо спремни, имамо тестова више него САД или В.Британија, ко ли већ. Да су лекари рекли истину имали бисмо стампедо и брже ширење вируса, разграбљивање у маркетима. Сад кад је дошла помоћ види се колико је АВ лагао, али најзад може да се ради по струци. Од тада смо до данас заиста солидно раширили вирус глупом идејом о самоизолацији (нема овде само дисциплине) уместо у хотеле који су затворени...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2020. at 7:59, Јанко рече

Слажем се са дотичном докторском.

Тад нас је АВ лагао да смо спремни, имамо тестова више него САД или В.Британија, ко ли већ. Да су лекари рекли истину имали бисмо стампедо и брже ширење вируса, разграбљивање у маркетима. Сад кад је дошла помоћ види се колико је АВ лагао, али најзад може да се ради по струци. Од тада смо до данас заиста солидно раширили вирус глупом идејом о самоизолацији (нема овде само дисциплине) уместо у хотеле који су затворени...

Expand  

Može biti oprošteno tebi i meni, jer mi nemamo informacije koje oni imaju. 
Njoj ne opraštam. Njeno je da dođe do informacije, da zna i da vodi računa šta će reći.

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2020. at 8:03, Ayla рече

Može biti oprošteno tebi i meni, jer mi nemamo informacije koje oni imaju. 
Njoj ne opraštam. Njeno je da dođe do informacije, da zna i da vodi računa šta će reći.

Expand  

Хајде овако.

У месту си са 100 000 становника и малим аеродромом одакле иде само узан пут којим могу проћи по једна кола у оба смера, около стрме планине, ни пешке.

Знаш да је евакуација целог места могућа колима за 5 дана, авионима много брже али их нема због фрке у другим местима - катаклизма наилази за 3 дана. Ако кажеш истину добијаш колапс јер ниједна служба није спремна. Политичари обезбедили хеликоптер и кажу све је под контролом. Шта урадити? Будале попут Несторовића се спрдају, а у себи такви су се већ предали ("сви смо готови"). Она купује време, најопрезнији полако одлазе из места брже него кад би био колапс (у паралели то су ови најопрезнији са маскама и рукавицама од првог дана). У међувремену, другог дана пред мрак стижу авиони. Сад ћемо да видимо колико ће бити жртава. 

Значи, Вучићева реакција на почетку (и све време) је дно, њена реакција заиста примерена ситуацији на терену и (не)могућностима њене службе, у коју их је довела власт нечињењем онога што је требало још у јануару и почетком фебруара. Односи се и на здравство, и школство (седмодневни обука е-учења пре затварања чега не да није било)...

• Свиђа ми се 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...