Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 20 минута, fsa рече

Znači ipak laže, a ti ovde samo prenosiš njene laži? Ili si izmislila i nju i njenog muža i sve ostalo? Ajde da isteramo stvari na čistac, da proverimo ko ovde laže i obmanjuje ljude, ko to ugrožava zdravlje drugih ljudi svojim lupetanjima. Kao što rekoh, vi antivakseri ste kancer društva.

Ај брате мало спусти лопту живота ти. Јел мислиш да се људи не боје неке репресије? Ти са својим хрк пљууу ставом никога нећеш натерати да се вакцинише, баш супротно.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, fsa рече

Zašto lažeš ili prenosiš laži da vakcinisani više oboljevaju? To je za tebe demokratija? Da možeš iznositi laži bez ikakve odgovornosti? 

Да ли си сигуран да је свака информација од званичника коју си ти пренео тачна? 

Може то мало лакше и без ломаче.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, fsa рече

Zašto mene pitaš? Od onih koji su o tome pisali ili govorili traži odgovore.

Pa zato što nema podataka a to su javne vesti, na osnovu čega sad mi da im verujemo, onda možemo reći da lažu, tako? 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, fsa рече

Ja nemam pojma ko si ti niti me zanima. Nemoj sada da vrdaš, da skrećeš sa teme i da glumiš žrtvu, jer žrtve su oni koji veruju neistinama koje svakodnevno iznosite pa zahvaljujući vama završe u bolnici ili na groblju.

Daj identitet osobe koja navodno radi u BG bolnici i tvrdi to što si ti prenela. Ja tvrdim da laže i spreman sam da zajedno sa još par lekara podnesem krivičnu prijavu protiv nje i da na sudu to dokažem. 

Zašto lažeš ili prenosiš laži da vakcinisani više oboljevaju? To je za tebe demokratija? Da možeš iznositi laži bez ikakve odgovornosti? 

Да ли лаже и Милица заветница синоћ у емисији ? 

Пред претварање поново у ковид   у КБЦ Драгиша Мишовић, човек који ради у болници жали се касарки и прича јој,  да му је мука да поново сву апаратуру враћају и претварају у ковид, лепо каже жени која га пита да је пола, пола у болницама.Да ли је и он антивакс и лажов ? 

Тумаралу ниси одговорио, Милошу ниси одговорио за хрватслу лекарку.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, fsa рече

Zašto mene pitaš? Od onih koji su o tome pisali ili govorili traži odgovore.

Лицемеру. Је ли спремаш гиљотину или ломачу ?

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс Da, siguran sam da u bolnicama leže i da umiru većinom nevakcinisani.  

Neću da ćutim i da tolerišem laži koje se ovde iznose i zbog kojih ljudi umiru.

Ti radi po svojoj savesti, a ja ću po svojoj.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милошшш рече

Pa zato što nema podataka a to su javne vesti, na osnovu čega sad mi da im verujemo, onda možemo reći da lažu, tako? 

Aman čoveče, ja uopšte ne znam za tu apotekarku niti sam iznosio bilo kakve tvrdnje vezane za nju. Ne obraćaj se meni za to.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, fsa рече

@Вилер Текс Da, siguran sam da u bolnicama leže i da umiru većinom nevakcinisani.  

Neću da ćutim i da tolerišem laži koje se ovde iznose i zbog kojih ljudi umiru.

Ti radi po svojoj savesti, a ja ću po svojoj.

Ја те питам о свим информацијама које си чуо од званичнила и медија.

Да ли радиш у ковид болници? Ако не, да ли разумеш зашто људи не верују медијима и политичарима?

Ја нисам сигуран шта је ту истина.

Свакако, по савести. Зато немој ти да будеш полицајац.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Да ли лаже и Милица заветница синоћ у емисији ? 

Пред претварање поново у ковид   у КБЦ Драгиша Мишовић, човек који ради у болници жали се касарки и прича јој,  да му је мука да поново сву апаратуру враћају и претварају у ковид, лепо каже жени која га пита да је пола, пола у болницама.Да ли је и он антивакс и лажов ? 

Тумаралу ниси одговорио, Милошу ниси одговорио за хрватслу лекарку.  

Opat vrdaš. Lažovčino.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, fsa рече

Opat vrdaš. Lažovčino.

Нека ти је Бог у помоћи, ти си задојен мржњом . 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Ја те питам о свим информацијама које си чуо од званичнила и медија.

Да ли радиш у ковид болници? Ако не, да ли разумеш зашто људи не верују медијима и политичарима?

Ја нисам сигуран шта је ту истина.

Свакако, по савести. Зато немој ти да будеш полицајац.

Znam ljude koji rade tamo i koji su spremni da imenom i prezimenom potvrde na sudu ili gde god treba da su "informacije" koje je iznela Rapsodi neistinite. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, fsa рече

Ti lažeš, a posle ja zadojen mržnjom joooj

Може и овако ево заједно да се исповедимо код оца Ивана, да сам чула обе приче, да  жену и њеног мужа знам , а човека који ради у КБЦ не знам, у продавници износио податке. Да нисам у могућности да проверим  причу жене која ради у болници, могу само да јој верујем. Као што могу да верујем или не верујем овој хрватској лекарки и Милици заветници. Јеси спреман за јавну исповест код оца Ивана....ја јесам ....реци време и место, можеш и преко пп.  

Подели на овим сајтовима

Ево ја чекам, ја сам хришћанка, а лаж је смртни грех. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...