Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 6 минута, Tumaralo. рече

Da li si pogledao prilog? 

Нисам не занима ме пуно, јер могу са сигурношчу да тврдим да у вакцинама има тешких метала и да нису у битним количинама присутни. 
Са обзиром да је У Србији скоро 3 милиона људи примило разне вакцине, а у свету много више од тога, да су неке озбиљне нуспојаве ту у питању чуло би се. Не би се чуло за једног тенисера него би се чуло за 501 пошто су скоро сви они вакциницани. 

Знам неколико људи који су имали кратке али тешке нуспојаве типа јака температура и повраћање једног дана и то је то. 

Сви су добро, живи, здрави, осим једног човека који се вакцинисао и преминуо неколико месеци после, добио је шлог, али то може да буде из милион разлога јер је човек стар преко 60 година и има диабетес последњих 10, 20 година. 

Исто тако могу са сигурношћу да тврдим да нема наноботова у вакцинама, јес да нисам проверио, али то би било толико екстремно да је просто.. ето смешно уопште су супростављати људима који имају моћи и ресурса да праве милионе наноботова, и да их убацају кроз вакцине нама... и то све раде на глобалној размери. И то све у ситуацији глобалне нешташице чипова.... Која то компанија прави чипове за те наноботове и то успева да сакрије од свих запослених? 

За такве тврдње стварно не видим потребу да трошим своје време и гледам прилоге. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, haveaniceday рече

Нисам не занима ме пуно, јер могу са сигурношчу да тврдим да у вакцинама има тешких метала и да нису у битним количинама присутни. 
Са обзиром да је У Србији скоро 3 милиона људи примило разне вакцине, а у свету много више од тога, да су неке озбиљне нуспојаве ту у питању чуло би се. Не би се чуло за једног тенисера него би се чуло за 501 пошто су скоро сви они вакциницани. 

Знам неколико људи који су имали кратке али тешке нуспојаве типа јака температура и повраћање једног дана и то је то. 

Сви су добро, живи, здрави, осим једног човека који се вакцинисао и преминуо неколико месеци после, добио је шлог, али то може да буде из милион разлога јер је човек стар преко 60 година и има диабетес последњих 10, 20 година. 

Исто тако могу са сигурношћу да тврдим да нема наноботова у вакцинама, јес да нисам проверио, али то би било толико екстремно да је просто.. ето смешно уопште су супростављати људима који имају моћи и ресурса да праве милионе наноботова, и да их убацају кроз вакцине нама... и то све раде на глобалној размери. И то све у ситуацији глобалне нешташице чипова.... Која то компанија прави чипове за те наноботове и то успева да сакрије од свих запослених? 

За такве тврдње стварно не видим потребу да трошим своје време и гледам прилоге. 

Nemoj onda da filozofiraš u prazno. 

Nista ti ne stoji od argumenata btw. 

Pogledaj od 01:27:00 min makar 15-20 min. Znamo da si spreman ovde da se raspravljas i satima. 

Neka ti kažu stručna lica da li je normalno da ono što budeš video postoji u tolikim količinama u vaxovima koje su širenjem panike i korupcijom dospele u organizam ljudi. 

Spoiler: nema ništa slično u normalnim vakcinama 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, haveaniceday рече

Са друге стране, неки на овом форуму ме због тога што сам чврст по питању слободне вакцинације називају аваксом, јер сам поред тога рекао да постоје два кампа авакси и провакси, где се и једни и други понашају као религизни култови. 

Претјерујеш. Бар на овом форуму "провакси" нису износили неке небулозне тврдње које не могу да се провјере, што се за "аваксе" не може рећи јер опсједнутост од "штетности" вакцине досеже ментално лудило. А иначе изван овог форум, људи који се залажу за ваквине па и они најекстремнији ако би се тако могли назвати не могу да се ставе у исту равана са оним екстреним који одбијају вакцину. Просто два различита универзума. Ти си у доста наврата безпотребно кроз дискусију нагињао ка авкасима, најупечатљивије кад хоћеш да скоро изједначиш грип и ковид19. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ево за мрмоте састав АстраЗенеке ковидшилд верзија

L-Histidine, L-Histidine hydrochloride monohydrate, Magnesium chloride hexahydrate, Polysorbate 80, Ethanol, Sucrose, Sodium chloride, Disodium edetate dihydrate (EDTA), Water for injection.

Просто се не зна шта је "теже" једно од другог. Има свега, од плутонијума, волфрама до пацова од 2 киле. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Justin Waters рече

А иначе изван овог форум, људи који се залажу за ваквине па и они најекстремнији ако би се тако могли назвати не могу да се ставе у исту равана са оним екстреним који одбијају вакцину. Просто два различита универзума.

Зависи из ког угла гледамо. И једни и други у већини случајева јако болују од слушања разноразних ауторитета и тоталног осуђивања оних који се не слажу са њима да су припадници "друге групе". Ево силна пропагандна застрашивања сам прочитао од провакса. Њих када читаш, стекнеш утисак да ће вирус све да побије. Тотално игноришу све добре вести по питању ковида, скоро их никада не пишу, и увек су на најгорој могућој страни теоретисања. У томе им свакако помажу и медији, који исто тако само негативне вести шире. 

Ево скоро сам читао метастудију, млађи од 65 година имају IFR 0.05 %. Је л си чуо то негде? Нигде наравно. Медији је слабо преносе и нико је није чуо.

Цитат

Ти си у доста наврата безпотребно кроз дискусију нагињао ка авкасима, најупечатљивије кад хоћеш да скоро изједначиш грип и ковид19. 

Зависи о чему причаш, изјдначавам их по питању принципа које примењујемо. Не видим зашто би на два респираторна вируса примиењивали различите принципе јер је један нешто опаснији.

Ако се водимо принципом "то и то мора тако да би спасили људске животе од ковида" сасвим је легитилно питање.. "зашто то не радимо и када је грип у питању"...где се онда пребаца са суштине и питања принципа (спавашавања људских живота) на дискусију о томе колико је ковид заправо опаснији од грипа.

Једини одговор који сам добио"ковид је опаснији од грипа".. што ме наводи на закључак да је опасност од грипа прихваљива и смрти од грипа су прихватљиве али од ковида нису када је у питању спровођење мера, притисак за обавезну вакцинацију, обавезне маске.. итд итд.

Ја стварно не знам како ви спавате са чињеницом да вам је прихваљиво да умре 1200 људи од грипа и да немате никакву потребу за мерама, маскама, обавезном вакцинацијом али вам није прихватљицво да умре 8 000 људи од ковида и да тотално подржавате сваку меру коју нам сервирају...

Подели на овим сајтовима

Dobro da je uredno našminkana dok je na kisiku! :))

WWW.24SATA.HR

Manekenka je bila zagriženi antivakser i nije vjerovala u virus sve do trenutka dok nije završila na...

Ovome veruju leminzi. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tumaralo. рече

Dobro da je uredno našminkana dok je na kisiku! :))

WWW.24SATA.HR

Manekenka je bila zagriženi antivakser i nije vjerovala u virus sve do trenutka dok nije završila na...

Ovome veruju leminzi. 

Па мало пре си окачио чланак исто хрватског портала, мислим да је исти тај, где су тотално нетачно, и сасвим сигурно намерно, лоше превели чланак о реакцијама тенисера после вакцинације..

Мисли те приче о јавним личностима су сада сочне типа НИЈЕ ВЕРОВАО У КОРОНУ И ЕВО ШТА МУ СЕ ДЕСИЛО...

или ВАКЦИНИСАО СЕ И ЕВО ШТА МУ СЕ ДЕСИЛО.

Медији се хране трибализмом и страхом... стварно је глупо читати их уопште. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Tumaralo. рече

Misliš da su se oni lekari udružili sa nekim programerima da prave CGI snimak metala u krvi vakcinisanih?

Ili da su sami proizveli neke nano čestice pa kontaminirali uzorke da bi javnost dovodili u zabludu?

Jok... ne postoje samo ljudi koji lažu i varaju... mnogo se projektuješ na druge... ima mnogo različitih drugih mogućnosti... najjednostavnija - možda pogrešno tumače snimak...

Dok Šekler ne namigne ti ne pridaješ nikakav značaj informacijama?

Još malo projekcija...

Ti stvarno misliš da ću ja sa tobom ponovo da ulazim u sitna crevca?

Naravno da nećeš da odgovoriš kada nemaš odgovor... :D  jer jesi naravno primenio tvoj čuveni i prethodno pomenuti brilijantni 'rezon':  ko je upozoravao na opasnost od nečega, taj je sigurno posle i doveo do ostvarenja te opasnosti... :D

Raspravljati se sa tobom imalo je didaktički značaj (da se ostali članovi foruma upoznaju sa materijom).

Sada kada je sve izloženo valja ići unazad pa listati.

Ti si zbilja hopeless lemmus.

:D

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

"Krajnja mera je samo i isključivo vakcinacija. To je zaključak Kriznog štaba, uz ogradu lekara iz Kriznog štaba”.

Ana Brnabić

Подсећају ме на кућни савет. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Pfizer Scientist: ‘Your Antibodies are Probably Better than the Vaccination’

WWW.PROJECTVERITAS.COM

Investigating and exposing corruption in both public and private institutions.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

Israel: obvious post-vaccination disaster denied by officials

Israel, champion of the Pfizer injection, once everywhere cited as an example of effectiveness, is now being harshly reminded of reality and is now the model of vaccine failure.

70% of the population is primo-vaccinated, and nearly 90% of those at risk have a complete vaccination cycle. But the epidemic has rebounded stronger than ever since the end of June, and more than 11,000 new cases were recorded in 1 day (September 14, 2021) surpassing the peaks seen in January 2021 during the outbreak following the first Pfizer injections by nearly 50%.

image-73-1024x576.png

This resumption of the epidemic, despite the Pfizer injections, is accompanied by an increase in hospitalizations where the vaccinated represent the majority of those hospitalized.

image-74-1024x576.pngVaccination does not protect against severe forms of the disease or against death.

image-75.png
End of July: 71% of the 118 seriously ill Israelis (serious, critical) were fully vaccinated!

This proportion of seriously ill people vaccinated is much higher than the proportion of fully vaccinated people: 61%. To claim that the vaccine protects against serious forms of the disease, as the Israeli Minister of Health imprudently declared, is a mistake (or disinformation?).

In order not to acknowledge its mistakes, the Israeli government remains in denial of this obvious failure and continues to propose only vaccination as a solution. How many more deaths will it take before it follows the example of India or Japan and finally adopts early treatment?

Conclusions

The current pseudo vaccines are not effective enough. They do not prevent the recurrence of the epidemic, nor hospitalizations, nor severe forms, nor death. In Israel and Great Britain, which specify the vaccination status of the victims, the vaccinated suffer from an increased risk of mortality compared to the non-vaccinated.

The pursuit of a vaccine-only policy leads to a deadly impasse, whereas countries that officially advise early treatment (India) or allow their doctors to prescribe it (Japan, Korea) fare much better.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...