Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 минута, sampaganini92 рече

Тако је брате мој, само ти ниси свестан колико је чаробна та моја магична магија. Да не кажем фантазија. Искрено ти кад кренеш да пишеш нешто, ја читам и пола испада на српски а пола на пијан сам мајко ал држим се чврсто за тастатуру.

Ја тебе нисам вређао, али нема везе. Аргумент из светог Духа, промисли Божије, итд. је лош зато што има нулту информативну вредност. Ништа не говори. То је као да кажеш ствари су такве, зато што су такве. У принципу то је хришћански начин да се заврши расправа претњом, да се каже не постављај питања, иначе ћеш добити по лабрњи. Само, пошто се у данашње време за постављање незгодних питања не добија по лабрњи, хришћани морају да изнађу одговоре. То је наш крст.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Tumaralo. рече

Neironično koristi termin "teorija zavere".

Dumb fuck.

Nemoj dušice ništa da brineš i ti ćeš jednog dana da odrasteš pa ćemo se zajedno smejati glupostima koje pišeš... znam da je ovo sad neprijatno kad ti se svi ozbiljni ljudi smeju, a ti ne kapiraš baš zašto, ali proći će i to...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, mirko1929 рече

Погрешног си човека нашао за такве приче. Ја не говорим о одбацивању вакцина као таквих (а камо ли савремене науке и технологије), него о могућности државе да некога присилно шприца? Конташ разлику, не?

Ali o kojoj prisilnoj vakcinaciji pricas? Gde je ona?

Jel kovid pasose podrazuemvas pod prislinu vakcinaciju gde se od tebe trazi da ILI budes vakcinsan ILI imas test?

Ako je tako da znam odma s kim razgovaram...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Ali to je samo "kružna logika"... ne objašnjava ništa... uvršteno je sa (nekim misterioznim) razlogom, jer da nema tog razloga ne bi bilo uvršteno... kao: to što je Pera rekao je tačno jer da nije tačno Pera to ne bi rekao... ne možeš da koristiš zaključak kao argument kojim dolaziš do zaključka...

Nemam ja uopšte neke svoje verzije prihvatljive i neprihvatljive teologije i ne znam odakle ti takva ideja... pomešao si me sa nekim... verovatno sa sobom...

Мани ме се кружне логике, само је крајње упитно твоје веровање у нечију анализу нечега 2 хиљаде година након што се збило пре него у процену оних људи тамо и тада који су о томе дискутовали измељу осталог знајући за разлике јер није нуклеарна физика већ лингвистичка разлика у списима. Одлука је донета да се уврсти у књиге Новог Завета, и од тада је део Светог Писма. Да ли ти или неко други то хоће сада да исцепка и уклно као грешку слободно. Ја ћу да сачекам кад будете донета саборска одлука о томе, па нек изложе своје ти модерни теолози.

Ово друго је крајње небитно, немам жељу да се расправљам с тобом. Уздравље ти било.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ali o kojoj prisilnoj vakcinaciji pricas? Gde je ona?

Jel kovid pasose podrazuemvas pod prislinu vakcinaciju gde se od tebe trazi da ILI budes vakcinsan ILI imas test?

Ako je tako da znam odma s kim razgovaram...

Не, али има људи који отворено позивају на обавезну вакцинацију.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Nemoj dušice ništa da brineš i ti ćeš jednog dana da odrasteš pa ćemo se zajedno smejati glupostima koje pišeš... znam da je ovo sad neprijatno kad ti se svi smeju, a ti ne kapiraš baš zašto, ali proći će i to...

norway-lemming-6f8cd5a0-909a-4d7f-a4b3-680181eca57-resize-750.jpg.3aa3cc6b765ccdde6fa777b7bcb7ec0a.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Tumaralo. рече

Sada su OIM u fazi manipulisanja onoga što leminzi imaju u svojim glodarskim lobanjama.

To ima za cilj da bez prevelikih potresa bude prihvaćena realnost života u digitalnom gulagu kineskog tipa.

RS.N1INFO.COM

Bojan Elek iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku kaže da Nacrt Zakona o policiji kao da je pao s neba. "Potrebno je menjati zakon, krajem avgusta Nacrt je izrađen i samo je okačen na sajt...

El vidi zasto ne valja da stalno vices gluposti i budalastine?

Jer kad dodje jedna ovakva legitimno zabrinjavajuca stvar, niko te ne shvata ozbiljno jer su te zapamtili ko budalu koja lupa gluposti...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sampaganini92 рече

Мани ме се кружне логике, само је крајње упитно твоје веровање у нечију анализу нечега 2 хиљаде година након што се збило пре него у процену оних људи тамо и тада који су о томе дискутовали измељу осталог знајући за разлике јер није нуклеарна физика већ лингвистичка разлика у списима. Одлука је донета да се уврсти у књиге Новог Завета, и од тада је део Светог Писма. Да ли ти или неко други то хоће сада да исцепка и уклно као грешку слободно. Ја ћу да сачекам кад будете донета саборска одлука о томе, па нек изложе своје ти модерни теолози.

Ово друго је крајње небитно, немам жељу да се расправљам с тобом. Уздравље ти било.

Јерусалимски синод је био у XVII веку, а не пре 2000 година.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, sanja84 рече

Kod nas I za rad od kuće treba da si vakcinisan, preboleo ili testiran. Od 1.10 samo vakcinisan I preboleo u javnom sektoru. 

Ako radiš od kuće moraš poslodavcu redovno dostavljati negativni antigenski ili prc test?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, mirko1929 рече

Не, али има људи који отворено позивају на обавезну вакцинацију.

Pa pusti njih. Svako ima prava da prica sta oce... i ja sam ovde na forumu, vise da bi nerivrao drugare, pricao takve stvari. 

Ono sto jeste izvesno su ti neki kovid pasosi ili neka ogranicenja prema kojima ce SVAKI gradjanin biti obavezan da pokaze adekvatan dokument da bi bio prisutan na odrejdenom javnom prostoru. Neko ce morati da ima potvrdu da je vakcinisan a neko da je testiran... tolko.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, mirko1929 рече

Ја тебе нисам вређао, али нема везе. Аргумент из светог Духа, промисли Божије, итд. је лош зато што има нулту информативну вредност. Ништа не говори. То је као да кажеш ствари су такве, зато што су такве. У принципу то је хришћански начин да се заврши расправа претњом, да се каже не постављај питања, иначе ћеш добити по лабрњи. Само, пошто се у данашње време за постављање незгодних питања не добија по лабрњи, хришћани морају да изнађу одговоре. То је наш крст.

Праштај ако си се осетио увређеним, ја сам ти само искрено рекао шта мислим. Немам намеру да се вређам али ми твоје писање веома често делује јако неразумно. Ја немам шта иком да претим, јер разговарам са атеистом тако да нз што би се он осетио угрожено пројавом промисла Божијег. Какве он закључке изводи о откровњеу тумачењима данашњих како каже модерних теолога мене не интересује. Пречесто се на дешава да се посматра на Цркву као скуп неких приглупих задртих људи којима академија треба да објашњава постулате њихове вере. Нека хвала ја на то не пристајем јер знам ко сачињава цркву и видљиво и невидљиво и сачекаћу да они то питање адресирају из раличитих углова уколико уопште смтрају да за то постоји потреба. Исто као што је књига Енохова без икакве посебних разлога извисила да уђе у канон па јој се данас не обраћамо као релевантном фактору. Зашто? Ти питај себе даље зашто како думај копај деконструиши претходне одлуке, ја се тиме бавити нећу. Имам другачије путеве којим ходим.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, mirko1929 рече

Јерусалимски синод је био у XVII веку, а не пре 2000 година.

И? Јел имам твоја констатација икакве везе са мојом поруком? Онако смисаоно?

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, sanja84 рече

Kod nas I za rad od kuće treba da si vakcinisan, preboleo ili testiran. Od 1.10 samo vakcinisan I preboleo u javnom sektoru. 

Ej! Pa onda mozete dve muve jednim udarcem!

Posto vakcine ne dolaze u obzir, zarazavanje jedina opcija a posto se radi o neozbiljnom virusu koji ima smrtnost manju od gripa i generalno je smesan, najbrzi nacin da se to prebrine je - volonterisanje u kovid ambulantama!

Em kao hriscani cinite dobro delo, em cete tako najlakse i najbrze da pokupite koronu da je prelezite i onda ste slobodni gradjani bez da vas je iko prisiljavao i na kakve povrede telesnog integriteta. Dakle pod svojim pravilima, bez ikakvih ucena (plus dobro delo)... ovo je win-win situacija ako mene pitas.

Eto resio sam vam ovo :D 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

PINK.RS

Pukovnik dr Ivo Udovičić, komandant Kovid bolnice Karaburma izjavio je da pacijenti koji preleže koronu, a da nisu vakcinisani, mogu da umru i šest meseci nakon oboljenja.

:))

6 meseci posle = obavezno od kovida

Bilo kada i bilo kako posle vaxa = nipošto od vaxa

Dumb fuck logika koja zadovoljava glodarske lubanje.

Zbog prekomernog broja glodavaca u humanoidnom obliku, svi ćemo živeti u Panoptikonu very soon.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...