Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 3 часа, cloudking рече

Ima li makar jedan od vas ko je spreman da objasni svoju poziciju. "Ja ne verujem u vakcine jer mislim da overlordi...." sta?

Ево, што се тиче мене, уопште се не ради о оверлордима, чиповима, фарм. мафији, масонима исл. Не пратим шта раде, али могу да претпоставим. 😎

Просто, интуиција ми каже да не треба да се шприцнем, и баш ме брига за провакс и антивакс аргументе. 

Из спрдње повремено пратим шта се прича по интернету.. КомеНдија 😀

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Dragi рече

U principu jeste tako. Što ljudi žive bolje, manje rađaju decu. A što su ljudi siromašnjiji, to više rađaju dece.

Ali to mi nije problem. Sve ove teorije zavere rade ustvari "njima" u korist. 

Moj problem je da imamo gensku vakcinu (odnosno terapiju), koja je u fazi eksperimentisanja, te ne znamo dugotrajne posledice i u kojoj meri manipuliše našu genetiku. I da nam se ovo ne govori, da nas ne informišu, nego nas svom silom teraju na tu gensku terapiju, od koje prave - lažu nas - običnu vakcinu koja je, kao, 100 % sigurna - da, sa ovim imam ozbiljni problem. Da se vakcinišem protiv korona virusa, a sutra se razbolim od parkinsona, a vakcina je jedan faktor za parkinson, ili multipla skleroza... hm, ne, Bog da me sačuva! Ovde vidim taj korona virus za manju opasnost po mene.

Ако неко мисли да је корона створена у лабораторији и намерно пуштена и да је вакцина ''против'' ње начин да се народ, хајде грубо да се изразим, једним делом уништи без и једног испаљеног метка, зар стварно такав може да мисли да је таква вакцина експериментална? Мислим да не, мислим да би у том случају они много пре направили и ту вакцину, као такво убојно средство, а све ради што ефикаснијег деловања. Дакле, ако је корона и вакцина завера у пракси, онда су њихови творци много, много раније направили и план и стратегију за деловање, а не да експериментишу на брзину.

Подели на овим сајтовима

“Virus nije zbunio, ali zbunjuju poruke koje šaljemo javnosti”: Srpski imunolog s Univerziteta Arizona o kovidu i vakcinaciji…

WWW.NEDELJNIK.RS

Šef katedre za imunologiju Univerziteta Arizona u Tusonu Janko Nikolić-Žugić kaže da se koronavirus ponaša prilično predvidljivo i ne veruje da ima još mnogo mesta da se menja.  "Ono što su poruke, to...

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Натан рече

Ево, што се тиче мене, уопште се не ради о оверлордима, чиповима, фарм. мафији, масонима исл. Не пратим шта раде, али могу да претпоставим. 😎

Просто, интуиција ми каже да не треба да се шприцнем, и баш ме брига за провакс и антивакс аргументе. 

Из спрдње повремено пратим шта се прича по интернету.. КомеНдија 😀

Znaci nemas nikakav konkretan razlog da ne primis vakcinu osim intuicije.

Ok. 

Ovaj argument i ne mora da se obara.

A pitanje ostaje neodgovoreno.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Плаво Небо рече

Ако неко мисли да је корона створена у лабораторији и намерно пуштена и да је вакцина ''против'' ње начин да се народ, хајде грубо да се изразим, једним делом уништи без и једног испаљеног метка, зар стварно такав може да мисли да је таква вакцина експериментална? Мислим да не, мислим да би у том случају они много пре направили и ту вакцину, као такво убојно средство, а све ради што ефикаснијег деловања. Дакле, ако је корона и вакцина завера у пракси, онда су њихови творци много, много раније направили и план и стратегију за деловање, а не да експериментишу на брзину.

Zapravo odlican argument.

Eksperimentalna vakcina koju su tajno planirali godinama :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, sanja84 рече

Ja smatram da ova vakcinacija ima i svoju duhovnu komponentu... Eto, paradajzi u red. 

To ti niko ne brani.

Ali ja i dalje ne razumem vasu motivaciju. Iz nekog vrlo cudnog  i moram priznati neocekivang razloga, niko od vas ne ume da objasni protiv cega se zapravo bori? STA je to sto neko (overlord, mocnik, vlast...) pokusava vakcinacijom pa ste vi protivnici toga?

Stvarno je cudno sto svi odbijate da date odgovor na to pitanje.

Подели на овим сајтовима

Pa pričali smo klaud. O genetskog modulaciji našeg genoma uz upotrebu nanotehnologija... Nebo je granica... Samo mogu da zamislim šta sve može da se dogodi. Rak je ono prvo što mi pada napamet, kao najočiglednije.. Ali kao što rekoh mene više brine duhovna komponenta. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, GeniusAtWork рече

Свако ко пореди ковид пропуснице и усташке злочине се директно руга свим жртвама усташа. Осим ако није умоболан, наравно.

Pa nije mogao da ide na Bajagin koncert!!!

Zar to nije ravno mukama pod ustašama?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, cloudking рече

Kako?

WWW.MEDICALDESIGNANDOUTSOURCING.COM

Ohio State University researchers have developed a nanochip technology that they say can create any cell type for treatment...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, sanja84 рече

Da li su apostoli bili pismeni? Koga to misliš da uvrediš bedni čoveče... 

Glupo poredjenje... apostoli ne moraju da budu pismeni. Ucitelji moraju.

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...