Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 часа, sanja84 рече
WWW.MEDICALDESIGNANDOUTSOURCING.COM

Ohio State University researchers have developed a nanochip technology that they say can create any cell type for treatment...

Dobro. Ovo je vec konkretan odgovor koji sam trazio.

Dakle, "mocnici" zele da nas vakcinisu jer ce time moci da uspostave neku vrstu kontrole nad ljudksim bioloskim integritetom. Hvala na odgovoru.

Jel se ti @Милошшш slazes sa time, ili je tvoj motiv drugaciji?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, sanja84 рече

Apostoli su bili učitelji. Oni hindu gurui su učitelji. Vi mislite da je zapadna kultura jedina alfa i omega ovog sveta. 

Nemoj da si zadrta, misli se na ucitelje danas... u skolama, koji rade s decom.

Posao ucitelja je da opsimenjava. Moze li da bude ucitelj neko ko kaze "slova su nasi nepriajtelji! Mocnici zele ucenjem slova da od nas prave zombije! Nemojte uciti slova i nemojte uciti da citate!" Jel bi zaposlila takvog ucitelja da radi s decom u skoli?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, sanja84 рече

Mnoge stvari u medicini su se koristile kao lek, dok nije otkriveno da su štetni.

Pa da... a onda je medicina napredovala, procedure za davanje dozvola lekovima su znatno unapredjene tako da danas takvih slucajeva gotovo i da nema... a kad se i desi neki propust i to se registruje, lek se automatski i momentalno povlaci iz upotrebe i zabranjuje mu se svaka cirkulacija dok se ne utvrdi o cemu se radi.

U tom sistemu je poprilicno nemoguce da neko napravi medicinsko sredstvo cija je osnovna funkcija da povredjuje ljude a da NIKO u celom svetu rec ne kaze... 

пре 11 минута, sanja84 рече

Klaud hajde na onu drugu temu, korona je smor. 

koju?

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

https://www.facebook.com/groups/117202582284906/posts/838689096802914

"Umrla dan posle ovoga. (Edit: 9 dana posle prvopostavljenog videa, koji joj je poslednji)
31 godina.
'She's not an anti- vaxxer, she just had to do her own research'.
Ipak mi je žao. 😪"

E9uB7zUXsAgEIZf.jpg

Подели на овим сајтовима

Ево неких мисли о болестима, које су мени биле интересантне. Да мало проширимо видике, мислим ако може. :)))

"Искуство показује да грех и страсти разарају здравље душе и тела, а победа над страстима ствара небеско спокојство души и здравље телу."   Св. Јован Кронтштатски

"Исквареност душе је узрок телесних болести". Св. Јован Златоусти

"Патим од болести и изнемогао сам телесно. Неки надмени се можда подсмевају мојим страдањима. Раслабљени су ми удови и ноге несигурно ходају. Не знам да ли је то последица уздржавања, или последица грехова, или нека борба. Уосталом, благодарим мом Владару! То може бити за мене чак и боље. Али исцелиш болест, исцели речју Својом, Твоја реч за мене је спасење! А ако не исцелиш, дај ми трпљење да све поднесем."  Св. Григорије Богослов

"Болести бивају од вештаствених начела и ту је корисна лекарска вештина; болести бивају и као казна за грех, и ту је потребно трпљење и покајање."  Св. Василије Велики

"Од грипа до рака све су болести психосоматске."   Проф. др Владета Јеротић

"И за физичке болести су криве само наше духовне болести, нездраве и порочне мисли."  Јован Дучић

"Мој мозак је дуго говорио да овако више не иде. А онда су плућа одлучила да му се придруже."  -Франц Кафка

"Патогени изазивају болест уколико постоји преосетљивост, а она настаје злоупотребом нашег тела и неодговарајућим опхођењем." - Алберт Сент- Ђерђи, нобеловац

"Када бих могао све испочетка, посветио бих живот доказивању да бактерије траже природно окружење, тј. оболело ткиво, и да нису узроци обољења ткива."  Рудолф Вирхоф

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Милошшш рече

Ево неких мисли о болестима, које су мени биле интересантне. Да мало проширимо видике, мислим ако може. :)))"

"Када бих могао све испочетка, посветио бих живот доказивању да бактерије траже природно окружење, тј. оболело ткиво, и да нису узроци обољења ткива."  Рудолф Вирхоф

E ovo je zanimljivo... 

Bakterijske superinfekcije, nozokomijalne infekcije. 

Oportunističke

Ima smisla... 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, fsa рече

Gledam ovaj klip i totalno zamisljam tumarala, milosa i sanju :D  Oni sve ove stvari identicno pisu na temi :D 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, cloudking рече

Gledam ovaj klip i totalno zamisljam tumarala, milosa i sanju :D  Oni sve ove stvari identicno pisu na temi :D 

A ja vas zamišljam u nekoj kafani ovih dana, dok se mi sebični zlikovcii nalazimo ispred bez kovid pasoša i molimo za jedno pivo ispred prodavnice.  Ili vrtimo ražanj u prirodi na svežem vazduhu i hladimo pivo na izvoru nekog potoka... 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, sanja84 рече

A ja vas zamišljam u nekoj kafani ovih dana, dok se mi sebični zlikovcii nalazimo ispred bez kovid pasoša i molimo za jedno pivo ispred prodavnice.

Ne moze.

• Тужан 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...