Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 9 минута, Tumaralo. рече

Sirotinjo, eto ti prilike za jednu bočicu delux proizvoda. 

Em je delux, em te plate da ga ubrizgaš. 

One of its kind. 

M.FACEBOOK.COM

Ова реклама ми донесе једну мисао: Сада си најниже пао Никола.. хахахаххахаа

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Sta je ovo sunce ti poljubim zarko???.... Nije valjda stvarno njihova reklama??... Za vakcine???????... 

brrr brrr brrr :krstix: :krstix:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 1.7.2021. at 20:58, Tumaralo. рече

Da ali se iz aviona vidi da je na delu Zločin Protiv Čovečnosti.

Много је већи проблем то што имамо јасно гомилу комформистичких корисних идиота који ће пре да бране тотално одузимање наших права када "наука каже" да је то ок, него било шта друго.

Мене идиоти по интернетима и даље називају аваксом а ја примам вакцину против грипа и короне..... али ето...... постоје на овом свету само авакси и провакси..

Подсећају ме на људе који ми аргументују да је научно доказано да је логор ефикасан за губљење килограма.... ови модерни провакси..

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, obi-wan рече

Sta je ovo sunce ti poljubim zarko???.... Nije valjda stvarno njihova reklama??... Za vakcine???????... 

језиво тебра... невероватно какав је то ментални склоп људи.. док су "у праву " све је дозовљено.... 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Tumaralo. рече

1625387711717.thumb.jpg.adfb499f3f887288b7c370a4b754636c.jpg

Debilko..

АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

е али одличне су им ове будале за то.. то су људи који за све муке у свом животу криви друге и систем и онда чим им нешто не иде криви су други и само када би други био бољи и систем би био бољи и њима би било боље.

Има таквих колико хоћеш, то је та идеологија грађанске свести и остале глупости.. као ајде сви да се потрудим да будемо бољи људи (на површини) иза чега се крије " хајде ви да се потурдите да будете бољи људи и да ја живим мало на рачун вас и ваших права и да вас кривим за моје неуспехе"

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, obi-wan рече

Изгледа да је СНС кадар за снимање промотивних спотова прешао у Уницеф. Не видим друго објашњење за ово...

Подели на овим сајтовима

https://pace.coe.int/en/files/29004/html

7.3 У погледу осигурања високе употребе вакцине, треба да:

7.3.1 осигурати да грађани буду обавештени да вакцинација НИЈЕ обавезна и да нико није изложен политичком, социјалном или другом притиску да се вакцинише ако то не жели да учини;

Pa bre ako je ovo tacno, zasto se ne postuje, socijalni pritisci se vec primenjuju, verovatno postoje i ovi drugi pritisci. Daj bre postujte ono sto ste napisali.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, GeniusAtWork рече

Изгледа да је СНС кадар за снимање промотивних спотова прешао у Уницеф. Не видим друго објашњење за ово...

Al` dobro ti rece - vise uopste nije ni smesno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 1.7.2021. at 16:03, haveaniceday рече

То нису стандарди.. обрати само пажњу какве наративе Авокадо гради, или ФСА

када неко умре после вакцине.. то је врло вероватно само шанса , нема везе са вакцином итд осим можда у неком случају али ето то не може да утврдимо

Када неко умре са короном.. то је скоро па редовно од короне.. можда су по некада погрешили али ретко. 

Знаши како се обрће прича корелације и каузације од случаја до случаја. Никада не сумњају да је смрт и корона некада у корелацији а не увек у каузацији али редовно сумњају да је вацина и смрт у каузацији, само ето случајна корелација увек...

Pomešao si me sa sobom i sa ovim intelektualcima što su ti lajkovali taj post... vi imate drugačiji kriterijum za to kad neko umre 2 meseca nakon što primi vakcinu/bude pozitivan na covid testu/popije čašu vode/pojede viršlu... ja imam iste kriterijume za sve... što sam ti detaljno već objasnio, ali nema veze, navikao sam već da tako podviješ repić, sačekas nedelju dana da se zaboravi šta sam ti napisao, pa da onda kreativno "interpretiraš" šta sam napisao...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Svrha pLandemije je stvaranje multi-tier društva (pseudo-kastinski sistem) po uzoru na Kinu.

Digitalni gulag. Zato je u Beogradu postavljeno 10 000 Huavei logorskih kamera.

Od samog početka smo mogli da znamo da će nam se u budućnosti tražiti digitalni pasoš za ulazak u prevoz, bolnicu, državnu zgradu, itd.

Danas je izgovor "kovid virus" sutra će biti nešto drugo. Već su ga i nazvali "zeleni pasoš".

Aplikacija na telefonu će ti govoriti gde smeš da se krećeš i šta sve treba da uradiš da bi ti se odobrilo kretanje.

ComputingForever detaljno istražuje ovu priču još od 11. aprila 2020. god. do danas o čemu postoje video zapisi kao dokaz.

Lemingsi ovo ne mogu da vide. 

WWW.BITCHUTE.COM

Support my work here: https://computingforever.com/donate/ Support my work on Subscribe Star: https://www.subscribestar.com/dave-cullen Follow me on Bitchute:...

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Tumaralo. рече

Svrha pLandemije je stvaranje multi-tier društva (pseudo-kastinski sistem) po uzoru na Kinu.

Šta mi obični ljudi da radimo kada svetskim vladarima tako loše ide ostvarivanje ciljeva koje su sebi zacrtali?  :)

Digitalni gulag. Zato je u Beogradu postavljeno 10 000 Huavei logorskih kamera.

One kamere postavljene pre pandemije su postavljene zato što svaka vlast (naročito policija) voli da špijunira svakog koga može ali ove postavljene posle pandemije su definitivno radi stvaranja multi-tier društva... nema šanse da je isti razlog kao za one ranije postavljene kamere...   :)

Od samog početka smo mogli da znamo da će nam se u budućnosti tražiti digitalni pasoš za ulazak u prevoz, bolnicu, državnu zgradu, itd.

I još uvek čekamo na dan kada će se za ulazak u prevoz, bolnicu i državnu zgradu tražiti digitalni pasoš... bar u ovoj zemlji i ovom univerzumu... međutim, ako su tačne neke hipoteze nekih teorijskih fizičara tj. ako postoji beskonačno mnogo paralelnih univerzuma, sigurno postoji i neki u kojem se tvoje predikcije ostvaruju...

Danas je izgovor "kovid virus" sutra će biti nešto drugo. Već su ga i nazvali "zeleni pasoš".

Aplikacija na telefonu će ti govoriti gde smeš da se krećeš i šta sve treba da uradiš da bi ti se odobrilo kretanje.

U nekom paralelnom univerzumu ili u ovom?

ComputingForever detaljno istražuje ovu priču još od 11. aprila 2020. god. do danas o čemu postoje video zapisi kao dokaz.

... sa jednako kvalitetnim "dokazima" i "argumentima" kao tvojim...

Lemingsi ovo ne mogu da vide. 

Smišljanje teorija zavere da "objasne" važne i stresne događaje koji imaju random uzroke je čist coping mehanizam...

Mada je uvek zabavno kako svako ko tako hendluju stres veruje da su ostali ljudi ovce i lemingsi, koji ne kapiraju Istinu kao on, njegov idol sa Bitchute i desetine hiljada drugih sa identičnim tripom... ali identično unikatnim... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Tumaralo. рече

FB_IMG_1625410090332.jpg

FB_IMG_1625310058031.jpg

To su samo ljevičarsko-satanistički mokri snovi. Jutarnji ji njihova glavna truba u Hrvatskoj, gori su od Blica.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...