Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

On 3.7.2020. at 15:35, fsa рече

Broj testiranih i umrlih na dnevnom nivou nikako se ne slaže sa izveštajima iz gradova. Testira se mnogo manje, a broj umrlih je znatno veći

Evo i epidemiolog Zoran Radovanović tvrdi isto to...

“Ako bih ja vama rekao da je 2. jula bilo zvanično šestoro umrlih u Srbiji, a da je stvarni broj bio 52 onda ćete me pitati kako ja to znam i onda moram da otkrijem identitet kolege sa Infektivne klinike koji se osam sati borio sa više umrlih, zna koliko je u drugim bolnicama i odjednom vidi izveštaj – samo šest i onda mu prekipi”, rekao je Radovanović na tribini “Naučna stručnost i javne politike: Između autoriteta i zloupotrebe” u Dorćol Platzu.

Predstavlja, kako kaže, rame za plakanje, zovu ga mnoge kolege telefonom, javljaju o većem broju preminulih nego što se objavljivalo.

“Zove me koleginica koju ne znam sa juga Srbije, kaže noćas je kod nas na grudnom umrlo petoro, ja sam popunila formulare, znači to je sve kovid, a to se ne pojavi u izveštajima”, dodaje Radovanović.

Dodaje i da svakog dana ima mnogo više pozitivnih nego 300 koliko se objavljuje, a da u tih 7.000 ili 9.000 testiranih treba uključiti ne samo PCR, nego i serološke testove.

“Tu ima tako mnogo muvanja, ali zna se da je broj višestruko umanjen i broj umrlih i broj obolelih u Srbiji, zna se kako treba da bude i to je sve jasno. To je moralni pad mojih kolega”, zaključio je Radovanović.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Juanito рече

Ил нек ућуте ил нек крену да обајвљују све што се дешава са свим болестима

Nece takvi da ucute nikad, oni i jesu tu da budu orudje panike i sejanja rastrojstva medju ljude. Nicem drugom i ne sluze.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, fsa рече

Evo i epidemiolog Zoran Radovanović tvrdi isto to...

“Ako bih ja vama rekao da je 2. jula bilo zvanično šestoro umrlih u Srbiji, a da je stvarni broj bio 52 onda ćete me pitati kako ja to znam i onda moram da otkrijem identitet kolege sa Infektivne klinike koji se osam sati borio sa više umrlih, zna koliko je u drugim bolnicama i odjednom vidi izveštaj – samo šest i onda mu prekipi”, rekao je Radovanović na tribini “Naučna stručnost i javne politike: Između autoriteta i zloupotrebe” u Dorćol Platzu.

Sto se mene tice mora, ili neka cuti. Ako su tolike kukavice da gledaju kako ljudi umiru, a vlast ne radi nista, onda nisu nesto poverljivi. Sta tom baji sa infektivne klinike koji se borio za 52je umrlih moze da bude? Moze da ostane bez posla, al je l toliko ceni svoj posao da nije spreman da ga zrtvuje za zivote ljudi?

Ne, on ce da  kaze epidemiologu zoranu radovanovicu koji ce na nekoj politickoj tribini da prica o tome...

Sramota stvarno... "umiru ljudi, ali ja necu da oktrijem to sa dokazima nego cu da saljem buvu".

Radovanovic takodje da se stidi ako ima dokaze za nesto strasno - a nece da ih iznese jer je necij posao ugrozen. Kukavica obicna i on i taj.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, GeniusAtWork рече

Bas o tome pricam, politicki motivisani ljudi su brze bolje krenuli da pljuju po vucicu. Prosto kada si cekic, sve ti izgleda kao ekser. Ima dosta toga da se zamera vucicu, al ne mora svaka fotografija odmah da se protumaci u najgorem svetlu uz odsustvo dokaza.

Meni licno samo ubija poverenje u kriticare.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, fsa рече

Dokaza ima koliko hoćeš za one koji žele da znaju šta je prava istina

Naravno, ja ne zelim da znam sta je prava istina zato necu da uzmem za ozbiljno svedocenje lika koji tvrdi da ima 10 puta vise umrlih, al da mu verujem na rec jer mu je rekao njegov kolega cije ime nece da oda...

Al ima dokaza.. inace.. u vidu svedocenja (anonimnih) i novinarskih misljenja...

Druze, jaci su dokazi da 5g ubija ptice.....makar neko moze da mi pokaze mrtvu pticu.

Подели на овим сајтовима

Znaci ovako...:

U srbiji je testirano manje nego sto se tvrdi.
Ima umrlih 10 puta vise nego sto se tvrdi.
Ima respiratora manje sto se tvrdi.
Ima zarazenih vise nego sto se tvrdi.

O tome vise kako vas lazu sve sto vam kazu i kako vam je zivot i zemlja u ozbiljnoj opasnosti procitajte na N1, a jos ako ne volite vucica- jos je bolje, mozete njega da krivite za sve.

Dokaze da pruzimo necemo, samo ce da pricamo o anonimnim svedocenjima, ali treba da se plasite mnogo i puno.

Inace nemamo objasnjenje zasto u okolnim zemljama imamo slicne procente i manje brojeve, ali one ne lazu, lazu samo ovi nasi. Ovi ostali, njima super ide, hrvatska, bosna, albanija, bugarska, rumunija, madjarska svi su u 20x boljem stanju nego mi - jer oni nemaju vucica.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, fsa рече

Velika je razlika izmedju preminuo od korone i preminuo sa koronom. Baba od 85 godina koja ode u bolnicu zbog polomljenog kuka, pa umre - a uz put dobila i koronu, nije "preminula od korone".

Uostalom sta da ti pricam, ti si izuzetno biased jer u isto vreme verujes da se u Srbiji laziraju brojevi dok se u  Kini ne laziraju.
Kazem ti ti verujes u sve to samo jer mrzis vucica, a ovo za kinu verujes jer se lozis na  xi djin pina posto je anti zapad.

Подели на овим сајтовима

p.s. ja verujem da su se brojevi lazirali malo u srbiji sto se tice broja preminulih, jer se ne uklapaju u neka statisticka pravila koja prate sve okolne zemlje kao sto je vec podeljeno, ali ove tvrdnje od 250 preminulih a prijavljeno 50  su smesne.  to nije 100 % vise preminulih, nije 200 % nego celih 400 % vise preminulih.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, haveaniceday рече

Velika je razlika izmedju preminuo od korone i preminuo sa koronom. Baba od 85 godina koja ode u bolnicu zbog polomljenog kuka, pa umre - a uz put dobila i koronu, nije "preminula od korone".

Stvarno? Nego je preminula od polomljenog kuka?

Ili je preminula od smrti? :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...