Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Juanito рече

WFx8d7P.png

da se ugusis sa slinci

:)) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Срђан Шијакињић рече

Ако и има, оно што делује прилично очигледно је да осиромашени уранијум није разлог. Питај било ког хемичара, рећи ће ти да ОУ не може да озрачи широко подручје. Најпростије речено, од ОУ може да се оболи ако си у директном контакту са њим - значи ако седиш у тенку који је погођен муницијом од ОУ, ако га удахнеш или пијеш загађену воду. И тада доводи пре до тровања него до озрачености.

Sram te bilo strani placenice! :smeh1: :945729:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Ovakvi ljudi kao Rapsodija sigurno nece da promisle o onom sto sam napisao, nece da se sete Hirosime i Cernobilja pa da malo uporede sve to, nece da uzmu u obzir kad im ziv covek posvedoci o svom zivom iskustvu sa ondasnjeg terena. Oni jednostavno imaju svoj fix da su svi gamad a samo Srbi suvo zlato. A dokle god se budemo tako ponasali Domacin nece da nam vrati KiM ni ostalo izgubljeno, a bome mozda izgubimo i jos ponesto.

Не требају ми Хирошима и Чернобиљ, имамо ми нашу југ.Србију, а успут и Амери имају Маршалска острва, Бикине, па када им је сопствени народ 46 служио за опит, зашто не бисмо и ми. Ја ти наведох имена у југ.Србији, све живи примери, али ми ти ништа не одговори на те живе примере .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Шта бива са честицама које распрши ветар , посебно са алфа честицама . Ако уђу у организам , а преносе се  путем ветра, шта раде од здравих ћелија ?

Нисам хемичар, али из овога ми се чини да алфа честице не могу далеко да оду, нити да продру до већег броја људи тек тако.

пре 4 минута, Рапсоди рече

Зашто је пандемија канцера у југоисточној Србији после нато бомбардовања ?

Ево га проблем - прво, не знамо да ли је заиста епидемија канцера у ЈИ Србији после бомбардовања, јер се ни сви лекари не слажу око тога, нити постоји довољан број истраживања. Надам се да ће их бити у будућности. Друго, све и да постоји епидемија, не постоји довољан број истраживања која би показала да је епидемија изазвана управо ОУ, а не неким од оних узрока које сам поменуо.

Да се разумемо, ја не тврдим да ОУ дефинитивно није узрок, не знам, нисам ни лекар, ни хемичар, али не знам како било ко може да тврди да дефинитивно јесте узрок, ако нема истраживања.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

Не требају ми Хирошима и Чернобиљ, имамо ми нашу југ.Србију, а успут и Амери имају Маршалска острва, Бикине, па када им је сопствени народ 46 служио за опит, зашто не бисмо и ми. Ја ти наведох имена у југ.Србији, све живи примери, али ми ти ништа не одговори на те живе примере .

Ja sam pismenima i koji zele da citaju sve potanko obrazlozio. Sa cinjenicama iz tehnologije i svedocenjem sa terena.
Plus je Zlatan postavio i ovaj svoj tekst.

Kome to nije dosta da mu upali sijalicu u glavi, taj ima problem sa sijalicom.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ana čarnojević рече

Нулти је Кинез. Недељу дана се шеткао. О томе не причају. 

ali ruku na srce Anci, ko zna ko je nulti, i sad da me ne shvati niko pogresno, ali ni jedna vlada ne prica o nultima ili kad je sve pocelo, sto zbog toga sto ne moze tek tako da se utvrdi sto zbog politike

poslala mi sestra od tetke iz Italije kako je kod njih izgledala emsija pre epidemije ...pa to je PRESLIKANO gostovanje Nestorovica, Kona i onog treceg u OKO emisiji pre ovoga kod nas

ministar zdravlja Italije izjavljuje da je mogucnost "nula" da izbije ista situacija kao u Kini!!!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Ja sam pismenima i koji zele da citaju sve potanko obrazlozio. Sa cinjenicama iz tehnologije i svedocenjem sa terena.
Plus je Zlatan postavio i ovaj svoj tekst.

Kome to nije dosta da mu upali sijalicu u glavi, taj ima problem sa sijalicom.

Битно је да ми сијалица савести није угашена. А које теби и коју сијалицу упалио, у то не бих да улазим.  Ништа конк.ниси одговорио, машеш  у празно.

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Срђан Шијакињић рече

Да се разумемо, ја не тврдим да ОУ дефинитивно није узрок, не знам, нисам ни лекар, ни хемичар, али не знам како било ко може да тврди да дефинитивно јесте узрок, ако нема истраживања.

Постоје истраживања и код нас и у Италији . Уосталом погледајте

Подели на овим сајтовима

@Рапсоди од ког минута да гледам?

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече

@Рапсоди од ког минута да гледам?

Од 7 мин.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Рапсоди рече

Битно је да ми сијалица савести није угашена. А које теби и коју сијалицу упалио, у то не бих да улазим.  Ништа конк.ниси одговорио, машеш  у празно.

Naravno. Nisam ni ocekivao drukciji odgovor od tebe.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, ana čarnojević рече

пс демантије па скупљање потписа за оне сулудебопозиционе лудте где ду биле гомиле збијених људи и тако.

Opet da ti napomeenem da nisam ni V od vučićevaca...Ano, čemu ta opsesija oko, trenutno, formalnog? Vučić, sama znaš, kad god budu izbori pobedjuje glat! Neku opoziciju će sklepati i vako-i-nako, nije šija nego vrat ali se isto vata.

Dalje, sama vidis ludila u Jevropi i svetu. Dzonson veli bas nas vriga, kako se ko zarazi zarazi....eno jedva izvce zivu glavu. Tramp isto ko inas vozd - ismejavao se, sada prica trecu pricu. Svedjani ceraju svoje, Talijani u kolapsu, Francuzi i Spanci...ajde Švabe se dobro drze, makar pokazuju da su vrhunski organozovana drzava jos uvek...nebitno...i sad Vucic jedan dan (Nestorovic je ok cova) manipulise ljudima i Nestrorovicem, a drugi dan dovodi (sada potpkovnika :)) ) Kona koji radi za farkako lobije i SZO, a Nestrovic i Kon u livnom sukobu, i sad su oba u timu...a Vucic je ekspert manipulacija.

Penta je da sve sto vi pisete opozicionari sada i nema nekog smisla...pitanje modela borbe. Ostalo je forma...Vucic je izabrao kineski...ona kuknjava i steranje po tepihu i posipanje pepelom pred Kinezima (pa Rusi su poslali ak one i više pomoci, ali sve pomoc, nista lova, nego Kinezi) je fora i fazon, da dobije sto mu treba....mislim ok je to, korisno drzavi....da skratim....moze se samo pricati da li ili ne ovakve mere...a on ih jako uspesno sprovodi, a na stranu pitanje da li su one same po sebi uspesne.

Imate opsesivan pristup pocev od vrha Crkve do svega ostalog kroz licnost Vucic....nema on alternativu u dansnjoj opoziciji, i ond aje bolje da cutite...dok ne nadjete nekog lika....celu opoziciju on namaze na snitu leba i u dvaput pregrize....Seseljev radikal i 30 godina u politici i opoziciji kroz sve srpske krize - to je Vucic. Kao deca ste...on jedno misli, drugo prica, trece radi, a cetvrto smera.

Подели на овим сајтовима

Zanimljiv pristup... "ako ste brljivi, to je vas problem"...

92840318_1041133282953870_71497229225322

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1041133276287204&set=a.130231494044058

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...