Срђан Шијакињић Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 Ако нисмо апсолутно сигурни да је ово изречено, ова тема није требало да буде покренута, не само у току поста, него никад. Зосима and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 8:54, Стаљиново унуче рече jel ti se javlja da si sektaš? Expand Nije sektaš, ali može da se oklizne, sa takvim stavom. Eno imamo "svetog Artemija", još nam samo fali "sveti Atanasije". Djurović je imao lepe tekstove na tu temu. Nisu svetitelji neke pape, čija je svaka zlatna, već isto ljudi koji su padali i ustajali i imali razne promašaje. Budalaština je praviti idole od ljudi. Стаљиново унуче and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 11:25, Срђан Шијакињић рече Ако нисмо апсолутно сигурни да је ово изречено, ова тема није требало да буде покренута, не само у току поста, него никад. Expand Ma, prežvakana tema. Rekao je ep. Atanasije sve na onoj sednici PBF-a, pa koga interesuje neka posluša. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 11:43, Вукашин рече Ma, prežvakana tema. Rekao je ep. Atanasije sve na onoj sednici PBF-a, pa koga interesuje neka posluša. Expand На којој је теми тај запис, ако знаш напамет? Не стижем да испратим ни близу све шта се овде напише и избаци. Хвала. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 @Срђан Шијакињић Вукашин, Стаљиново унуче, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 11:03, logdanov рече @Avocado Питање је на месту. Само речи "српски Патријарх" замени са "еволуциони биолог", а "Иринеј" са "Докинс" и ето! Expand Ne smatram da je skandalozno reći da je Dokins najgori evolucioni biolog iako ne znam koji je najgori jer je njih bilo i ima baš mnogo. Eto... nije uopšte teško odgovoriti... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
logdanov Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 @Avocado Јесте заправо. Немогуће је одговорити зато што се таква питања, напросто, не постављају. Може да се пита ко је најбољи, јер постоји некакво вредновање људске делатности, али не знам да ли уопште постоји критеријум на основу којег бисмо утврдили да је неко најгори. Неко је можда радио нешто погрешно, а други се хвали да није никад грешио јер није ништа радио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 12:25, logdanov рече @Avocado Јесте заправо. Немогуће је одговорити зато што се таква питања, напросто, не постављају. Може да се пита ко је најбољи, јер постоји некакво вредновање људске делатности, али не знам да ли уопште постоји критеријум на основу којег бисмо утврдили да је неко најгори. Expand Pa valjda bi kriterijum bio isti kao i za najboljeg... samo bi bio manje ostvaren... kao najmanje najbolji... ako već nema i drugih kriterijuma... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 11:45, Срђан Шијакињић рече На којој је теми тај запис, ако знаш напамет? Не стижем да испратим ни близу све шта се овде напише и избаци. Хвала. Expand To obracanje e. Atanasija e. Irineju Backom je negde pred kraj snimka, ako se secam dobro, u poslednjoj trecini snimka. Жика and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 10:35, Вукашин рече Шта мисли @Родољуб Лазић на ово? Стручњак је за светост и лако препознаје секташење, па да питамо брата. Expand Да ли те занима шта мислим о теби? https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 14:47, Родољуб Лазић рече Да ли те занима шта мислим о теби? Expand Daleko bilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 15:00, Pontifex Emeritus рече Не видим шта је то толико страшно и увредљиво рекао Атанасије за нашег свјетјејшег Патријарха. Па ја мислим до он, кад погледа какви су све велики светитељи и мученици седели на трону Св. Саве, сам себи каже- Боже, па ја сам најгори од свих. Expand Ne primam se na to, pa da grdim i kunem...neka priča šta hoće, ali mogu da kažem da mi se ne svidja. Neka je stvarno najgori, ali je patrijarh SPC. Ne može da mi bude simpa kad neko na taj način priča o patrijarhu SPC. Рисбо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bonsenjo Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 Zanima me sta ce reci ako sledeci Partijarh bude npr... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Света_Матрона Написано Децембар 25, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 Није чудо што су Владику препознали као новолибералног владику. Овде фали још само онај неолиберал Беговић са Пешчаника за за апологету, за кога је Владика рекао да је добронамеран. Можда Владика заиста јесте и одувек био новолиберал , такви су му и ученици који су га и довели у невољу. farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 15:43, Света_Матрона рече Није чудо што су Владику препознали као новолибералног владику. Овде фали још само онај неолиберал Беговић са Пешчаника за за апологету, за кога је Владика рекао да је добронамеран. Можда Владика заиста јесте и одувек био новолиберал , такви су му и ученици који су га и довели у невољу. Expand Ne mozes coveka staviti u kalup, posebno ne Tasu. Ja ne dajem mnogo na njegove izjave koje se ticu sto crkvene, sto svetovne politike. Inace je veoma zanimljiva licnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука