Jump to content

ИН4С: Пуцано на владику Јоаникија и Даку Давидовића, Давидовић рањен!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Каже ми човек вечерас: Колики дебил можеш да будеш па да верујеш да је Ава Ломијев човек!:))

Свака част и теби и њему. Уживајте један у другом.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Па ја сам привео јавне вести да је Лохи са Бемаксом направио зграду у Подгорици. Реч је о згради поред цркве св. Ђорђа Подгорицом. Слабо пратиш теме. Зато причаш глупости и приводиш ствари које те компромитују.  

Па то. Ето, и ја сам пророк, пре само три дана сам пророковао како ће прича полако да иде или да је на Даку или +Јоаникија пуцао неко од криминалаца јер су у криминалу, или да је и +Амфилохије некако умешан у све ово и повезан са свим овим. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Zoran Đurović рече

Проблем са тобом је што не умеш ни просту реченицу да прочиташ, а камоли кад је нека моја у питању. Уживај!

па јел сам ти рекао да је глуп

Подели на овим сајтовима

On 13.12.2019. at 0:36, Pontifex Emeritus рече

А видиш, ја не знам ниједног. Ја познајем само неке обичне и једноставне људе који живе своје исто тако обичне и једноставне животе, и зарађују хлеб за себе и своју породицу. Па се питам да ли сам нормалан ја, или ви, који другујете са снајперистима и најамним војницима. И питам се, такође, да ли сам дошао на црквени форум или на тржиште оружја. Или овде можеш уз духовни савет да добијеш и препоруку за плаћеног убицу?

Карирани не утрпавајсе у српоске разговоре бићеш кариран па ћеш рећи да те мрзим

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Лохи критиковао Папу, али сада Папа интервенише у нашем интересу. Има и одлични Кнежевић. Није дуго, послушајте. 

Јел поента у целој причи да је "Лохи" за нешто теби крив, или да се треба борити против ове наказе од закона а да је за ту борбу исциман и Цариградски и Папа и Синод и Сабор и сви интелектуалци наши и светски?

Мсм, не сумњам да је он теби за нешто крив у вашим личним односима, али да ли је то разлог да се оволико зло игнорише само зато што он води борбу против тог зла? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Мсм, не сумњам да је он теби за нешто крив у вашим личним односима, али да ли је то разлог да се оволико зло игнорише само зато што он води борбу против тог зла? 

Не игноришем, само од почетка тврдим да су то ћорава посла, да је тај закон осуђен на пропаст. Но, да мора да се ради то сам и Џоми рекао више пута и то поздрављам. И баш му данас честитах на интервјуу у Будви и рекох му да ће ови ипак изгласати закон. Њима није у интересу да се ситуација смири. Ломи је на немирима и дошао на власт, има искуства. Онај пак Пажин је псето, што би ти рекао.   

Подели на овим сајтовима

Лоцирани криминалци из Црне Горе у близини хотела када је пуцано на Даку Давидовића

Novosti Online | 15. децембар 2019.

Српске безбедносне службе, на основу базних станица мобилних телефона, лоцирале црногорске држављане из криминалног миљеа, у близини хотела Краун Плаза, у моменту атентата на Даку Давидовића, преноси Борба.

Према Борбиним информацијама из извора блиских истрази, те особе су под посебном обрадом.

Да ли је случајност или нешто друго, да криминалци буду у близини места где је покушан атентат на Давидовића, великог донатора СПЦ и противника режима Мила Ђукановића, остаје да утврди истрага.

Како се сазнаје, нека од тих лица су напустила територију Србије, а сумња се да су се склонили у Црну Гору.

Давидовић је у тренутку рањавања, у уторак вече, око 21 час, био у кафићу, на међуспрату хотела “Краун плаза” на Новом Београду, заједно са владиком Јоаникијем, епископом будимљанско-никшићким. Он је погођен у руку хицем из снајпера, а према првим сазнањима из истраге, само је сплет срећних околности помогао да не буде убијен.

https://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:836182-Лоцирани-криминалци-из-Црне-Горе-у-близини-хотела-када-је-пуцано-на-Даку-Давидовића

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није ни срећан ни задовољан Предлогом закона о слободи вјероисповјести у...

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Pontifex Emeritus рече

Комунац, па уз то и простак. Што би народ рекао- једно зло никад само. 

ето не вреди карираном  лепо говорити да че бити кариран...а можда он то воле???

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...