Jump to content

Изидина најновија прича

Оцени ову тему

Изида

Препоручена порука

Izi, neki ljudi te nisu razumeli, jer te ne poznaju. :) 

Mislim su pogrešno protumačili tvoje reči.:stadaradim:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Знам, драга. Зато сам и покушала да се објасним преопширно и превише искрено. Али ти знаш да је Изида увек била једна шашавица, којој је језик бржи од памети, зато што је прво научила да говори, па тек онда да мисли.

Наравно да не могу да разумеју кад сам само набацала податке ко да пластим сено.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

On 3.12.2019. at 21:16, Изида рече

Али...Ја сам била довољно вредна и заслужна да ми Господ повери на чување два драга камена! Ја сам то поверење стицала више од три деценије. Ја сам њих двојицу од Бога испросила

On 3.12.2019. at 21:16, Изида рече

Ми се за Христа везујемо тако што се везујемо једни за друге.

:naklon:

Ја заиста нисам скоро прочитала нешто дубље, искреније и лепше. 

Хвала ти.

Подели на овим сајтовима

Нема на чему, задовољство је моје!

Пост је и не треба да се лажемо. А и постоје лажи које ни пас с маслом не би прогутао, као што је лаж неких новокомпонованих музичара да их слава смара...Изиди веома импонује што је стекла још једног фана. Жени у мени је драго што си ти дошла баш у овај форум. Зато што нема ништа лепше него срести човека. Писање је уметност, некад и занимање, а бити човек је нешто вредно помена. Хришћанки у мени је драго да су до нечијег мозга и срца допрле моје спознаје.

И да се разумемо нас нема три. Мислим Изида, Енџи и чланице једне дивне Литургијске заједнице нису три различита бића. Нас три смо увек једно. Увек мислимо, говоримо, пишемо и чинимо исто. Не бих желела да баш за време поста звучим гордо. 

Нисам задовољна како сам написала претходни пасус. Али нешто контам да ће га разумети они, који нису побегли са часа матерњег језика када се учило читање између редова.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Изида рече

Али нешто контам да ће га разумети они, који нису побегли са часа матерњег језика када се учило читање између редова.

:))

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...