Jump to content

CELA ŠUMADIJA SE KRSTI: Dejan (43) iz Knića sebi sazidao grobnicu na dva sprata, a pogledajte kako je opremio unutra! (FOTO)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Снежана рече

ne vidim slike, čekaj, jel ima taj lavove neke na ulazu, kerbere neke, nešto? dobro ne mora lavove, jel ima labudove ...msm ako nema, džabe je krečio

Pa nije on seljober da ima la`ove, ozbiljan co`ek bre, vidis kako radi marketing.

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

pa dobro ima čovek šmek za pos'o, ono, prvo ih narani i napoji u restoranu, onda : " cenjeni gosti, kafu možete popiti u prijatnijoj, iMtimnijoj atmosferi - pređimo na groblje" :D

Ai da vi`s kad se mnogi upecaju i odu da vide celu predstavu.
A on im lepo pokaze sve i ondaK im kaze "a sad svratite malo da se okrepite od puta"... "kako `de? pa kod mene, tu imam ja neki restorancic..." :laugh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, obi-wan рече

Kazi kad `oces, pa da vas povezem, postoM coveka znam licno. :)))

Ће свратимо до њега кад буде било времена, ипак се човек волко помучио :)

• Свиђа ми се 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...