Стаљиново унуче Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 пре 7 минута, Родољуб Лазић рече А шта је то? Јел теби неко брани да анализираш? Pročitao sam,ali ne do kraja i na brzinu sa telefona. Neću nešto da lupim, dok ne pročitam sa kompa, polako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan61 Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 пре 2 минута, Milan Nikolic рече Ни мени не прија такав тон, али верујем да љубитељи Тасе имају желудац - не само за Тасу. Мене рецимо интересује да ли је прије објављивања овог текста морао тражити благослов надлежног му архијереја ? Ако није морао а није тражио - не ваља. Ако је морао а није тражио - опет не ваља . Ако је морао, и затражио па добио благослов - поготово не ваља. Ако није морао, али ипак затражио па добио благослов - катастрофа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 Овај наслов је недостојан сајта Поуке и форума ЖРУ који су део Мисионарског одељења СПЦ. Молим администратцију, као неко ко је део себе уложио у овај пројекат (један сам од саоснвача, оних који су помагали оцу Ивану) и дуго времена уреживао и администрирао истим, да не дозволи скрнављење Поука и претварање овог форума у уличну будалаштину. farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 пре 3 часа, Ćiriličar рече Отац Петар Драгојловић за Видовдан Покушао да нађем на Видовдану, нисам успео. Скинуто? https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 A, je l' su se ovi branitelji Pravoslavija obrušavali na Maksima pre nego što je došao pod (očiglednu) osudu Sinoda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Новембар 5, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 Управо сада, Родољуб Лазић рече Покушао да нађем на Видовдану, нисам успео. Скинуто? Nemam pojma...da sa Vida je skinuto, naravno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 пре 2 часа, Stavros K рече Није валда да се надаш митри када пљујеш Атанасија. Мен'се'чини да се Драгојло надо митри док је био код Лохија па му се изјаловило... Сад, ваљда, очекује да га награде митром бачки и крушебачки за ову пљувачину по Таси! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука