uomo del Ve.Te. Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 1. Правило број једнан: Са женама и владикама никад се не расправљам само кажем ваше височанство у праву сте......... 2. У принципу ако су људи спремни да цивилизовано комуницирају и да увеже интересе једних других резултати се увек покажу ал' сигурно. Мој деда је био прави господин чоек, полазна тачка му је увек била да на леп/културан/господски начин дође до договора да реши ситуацију, ал' ако ово не иде онда погледајте још једном видо клип.... саки детаљ на видео клипу је битан тј. има поруку... поп прво покушава а реши ситуацију на леп начин и каже: ооо људи људи послушајте.... и ови га не чују у опште.... али поп легенда има начина како да га чују и онда даље каже ..... ово није ништа ШТА МОЖЕ да буде...слушај вамо......СВИМА ће нам ЈЈЈ по списку.... Дакле што се тиче у резултата у овој другој опцији може доћи до обостране штете ал' и не мора да значи. Опет боље је ако људи могу да разговарају ко људи. Недеља је ајд здраво народе морам да идем.... и кад сте тамо покушајте барем тих сат времена како смо позвани: "Сваку сада животну бригу оставимо." a после све по старом... да ово су наши колективни резултати-показатељи као народа, наш проблеме није проблем појединца него колективни проблем као народа... Да сте ми живи и здрави и весели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 Biti ziv, hrabar i davati svoj doprinos dobru i vrlini kada god je i koliko god je moguce. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 18 часа, Manja88 рече . Pretpostavljam da vecina vas zivi u svijetu, ima posao, porodicu i milion stvari za brinuti...pa kako usaglasiti sve to sa duhovnim stvarima? I тешко. Има се мање времена за молитву, и полако миц по миц се удаљиш од цркве и духовност сведеш на писање по православном форуму. Ето макар толико.. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 13 часа, Jestira. рече Nositi krst sa radošću... Podesi radost... Izgubila frekvenciju izgleda ma sve je to meni teorijski jasno al problem je praksa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 19 часа, Sofija_ рече Duhovnik moze biti i tvoj prota crkve u koju ides(i to bi bilo najbolje) a moze i bilo koji drugi svestenik ili npr. iguman nekog manastira, u koga imas poverenje i lepo se osecas. U pravu si, najbolje je kod lokalnog prote se ispovedati. Jer pojedini kaluđeri umeju baš da isfanatizuju ljude. Kod igumana treba da se ispoveda njegova manastirska bratija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 Ne znam da li ste naisli nekad, ali ima popova koji nisu zainteresovani da ispovedaju ljude. Otaljaju nekako, a o nekom savetu i pouci nema ni pomena. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 3 часа, uomo del Ve.Te. рече Недеља је ајд здраво народе морам да идем.... и кад сте тамо покушајте барем тих сат времена како смо позвани: "Сваку сада животну бригу оставимо." a после све по старом... да ово су наши колективни резултати-показатељи као народа, наш проблеме није проблем појединца него колективни проблем као народа... Да сте ми живи и здрави и весели. Bogu hvala pa bar imamo taj satak da predahnemo, ako uspijemo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 1 сат, Ekatarina_mala рече тешко. Има се мање времена за молитву, и полако миц по миц се удаљиш од цркве и духовност сведеш на писање по православном форуму. Ето макар толико.. E to je ono sto mene muci... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 15 минута, Desiderius Erasmus рече U pravu si, najbolje je kod lokalnog prote se ispovedati. Jer pojedini kaluđeri umeju baš da isfanatizuju ljude. Kod igumana treba da se ispoveda njegova manastirska bratija. Osim kad ti je lokalni prota monah пре 5 минута, feeble рече Ne znam da li ste naisli nekad, ali ima popova koji nisu zainteresovani da ispovedaju ljude. Otaljaju nekako, a o nekom savetu i pouci nema ni pomena. Meni se cini vecina svestenika tako, a ni narod nije bas zainteresovan da se detaljno ispovjeda. Onda oni koji jesu traze drugog... Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 4 минута, Manja88 рече Meni se cini vecina svestenika tako, a ni narod nije bas zainteresovan da se detaljno ispovjeda. Onda oni koji jesu traze drugog... Slazem se, zato ne treba stalo mantrati o parohijskom svesteniku ako neko ide da se ispoveda kod svestenika koji hoce da ispoveda, bilo to u manastiru ili drugoj parohiji Manja88 је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 Треба се бавити спортом, по мери у којој то телесно здравље допушта, у природи када је то могуће или код куће, сам или у друштву, најбоље је на оба начина. То је важно због психофизичког здравља. Након умереног вежбања, луче се хормони који подстичу бодрост. Када је човек у том пољу испуњен онда некако позитивније гледа и на међуљудске односе, друштво га као таквог лакше и боље прихвата а самим тим верујући човек је бодрији за молитву и добра дела, неко ходочашће или подвиг. То је уопштено неко моје мишљење и искуство, сада зависи од особе до особе. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 2 часа, Manja88 рече E to je ono sto mene muci... А ти онда време које би потрошила на форуму искористи за неку молитву Manja88 and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 2 часа, Просечан србенда рече Треба се бавити спортом, по мери у којој то телесно здравље допушта, у природи када је то могуће или код куће, сам или у друштву, најбоље је на оба начина. То је важно због психофизичког здравља. Након умереног вежбања, луче се хормони који подстичу бодрост. Када је човек у том пољу испуњен онда некако позитивније гледа и на међуљудске односе, друштво га као таквог лакше и боље прихвата а самим тим верујући човек је бодрији за молитву и добра дела, неко ходочашће или подвиг. То је уопштено неко моје мишљење и искуство, сада зависи од особе до особе. Potpisujem sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 живиш,јер живот нам Дар свест о томе може да допринесе да не будемо крути, да се не плашимо шта ће се десити ако пропустимо молитвено правило, на пример, или да нас оптерећује шта је тачно молитвено правило, и онда, као резултат, нећемо бити пристрасни према људима, нећемо се делити на правоверне и оне друге, нећемо имати ексклузивно право да разговарамо да познатим духовницима, или ћемо се бар трудити да не будемо слепи код очију да прогледамо сви у славу Господа нашег Сведржитеља анкета, или не, мени је небитно сасвим, лепо питање сте поставили Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 пре 16 часа, Jestira. рече Nositi krst sa radošću... Podesi radost... Како је нетко јучер у форумском статусу цитирао мог рођака оца Симеона, у смислу да Бог човеку даје (крст) према леђима... Биљана, два, Manja88 and Jestira. је реаговао/ла на ово 1 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука