Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Ćiriličar

Nacionailzam je demode u 21. veku.

Bombe smo navukli na sebe, upravo zato što nam je stanje duha bilo yesterdays news.

Znaš kada imaš nekog starmalog drugara iz odeljenja pa ga svi zezaju?

E, ovo ti je isto to samo što padaju bombe sa osiromašenim uranijumom.

quote-let-s-not-forget-what-the-origin-of-the-problem-is-there-is-no-place-in-modern-europe-wesley-clark-65-49-21.jpg.298d2b39da583530f42e4c6ece8cb80c.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Drago рече

Braća Hrišćani se na 10+ strana ostrašćeno raspravljaju oko toga koji je političar bolji i zaslužuje orden. Gledam vas i sebe što čitam. Bolje da ste uzeli Psaltir da čitate za spas naroda i države, nego što se vređate. ? Nekako mi nije cela rasprava u duhu Hrišćanstva... 

Izbroj lepo 14 strana.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ćiriličar рече

Ако смо се и данас призвали памети.

Тешко.

Док Срби не разумеју да су највећи српски проблеми управо ”домаће производње” нема ништа од тога. Србију није уништио НАТО. Уништила је (и уништава) домаћа банда.

Кад то људима дође из д.... у главу, има неке шансе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Drago рече

Braća Hrišćani se na 10+ strana ostrašćeno raspravljaju oko toga koji je političar bolji i zaslužuje orden. Gledam vas i sebe što čitam. Bolje da ste uzeli Psaltir da čitate za spas naroda i države, nego što se vređate. ? Nekako mi nije cela rasprava u duhu Hrišćanstva... 

не се узбуђавај, има нас и левих и десних, традиционалних и љибералних и хришћана ваких и наких и антихришћана и свакаких, тако да и мишљења има разно-разних ?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Drago рече

Бато драги, иам и тога овде. Већ барем деценију се на Поукама чита непрекидно Псалтир тако да се читав, поидељен међ форумашима ишчита за свако вече. А ово штоп супроставвљамо , мишљења, то нема везе са првим погледом да ртко кажем

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Предраг М рече

не се узбуђавај, има нас и левих и десних, традиционалних и љибералних и хришћана ваких и наких и антихришћана и свакаких, тако да и мишљења има разно-разних ?

Ето. Још боље ти рекао брат Предраг

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Drago рече

Nisi ti to dobro procitao. Mi ne mozemo da se dogovorimo koji je politicar bio gori a narocito koji je bio najgori. Moras priznati, konkurencija je jaka pa ni izbor nije lak. Zatim, i temu si promasio jer ti je post za onu tamo kod o. Djurovica gde se kolju bogoslovi oko parohija, eparhija i sta ti ja znam. ?

I na kraju, moramo se klati jer “kuces” hriscanstvo bez slobode ?

Подели на овим сајтовима

Прво молитва, наравно. Али има још једна хришћанска врлина - посвећеност истини и противљење лажи. Без острашћености и свађалачког духа, али неодступно. Мудро, наравно, не без потребе.

Питају ме за оне мушке што се облаче у женске што сам ”неваспитан” па нећу да их зовем како би они хтели, ”женске”. Реко, ја сам васпитан да не лажем. А то је лаж. Не можете ви мене да натерате да изговорим лаж. Мушко није женско. Е сад, ту нема много потребе да се са њима расправљам јер ми ништа не значи и боли ме уво, па их углавном заобилазим.

И на ову тему постоји једна огромна лаж, подметнута, подмукло, од веома злих људи, са ужасним последицама... И свима нам значи пуно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Био сам клинац у то време, али се добро сећам свега. Прво су '90 председници тадашњих шест СР покушавали неком шатл дипломатијом међусобно да се договоре око судбине заједничке државе. Па онда сви се састану рецимо у Словенији, иза тога у Србији, Хрватској, и тако даље. То није успело.

Онда је Словенија понудила осталима да се СФРЈ трансформише у конфедерацију. Какав је став Хрватске био око тога, не сећам се, али сумњам да су имали нешто против. И то је одбијено.

Онда је Словенија прогласила независност и словеначка територијална одбрана је заузела граничне прелазе СФРЈ у Словенији. Иза тога је ЈНА интервенисала у покушају да врати границу под своју контролу. Остатак приче мислим да добро знамо сви...

Подели на овим сајтовима

@Tumaralo. Вараш се, а Весли Кларк, сатаниста лаже. Хрватска је етнички чиста земља. Они су је створили и истерали пола милиона Срба. Мислим, глупо је причати о томе. То је (извињавам се форумашима, али неке ствари имају своје име) говнарија коју куају наивни.

У Европи важи то а у арапским секуларним државама дају паре да те државе разоре исламски фундаменталисти: Либија, Сирија, Ирак су све секулане државе. То су сатанисти који лажу, али тако јефтино. Они, пак, који кусају ту говнарију су сервилци (=дупелисци).

Ми смо требали од почетка створити, први ми, разорити Југославију, створити јаку српску државу и НАТО не би мрднуо! После мудровати са њима и то је то...њих не заниа јеси Арап, Србин, овај онај...али да је тако било, да Срби нису бомбардовани било би за човечанство горе - разорили би Русију! Руси су глупи ко и Срби, имали су дух Совјета не Русије...него кад су видели Београд пробудио се медо из сна. Кад је мечка уплашена разара све око себе да сачува мечиће.

Толико о томе.

Подели на овим сајтовима

Tema je koji predsednik zaslužuje orden, a svela se na to da li je Sloba dobar ili loš. Petnaest strana o Slobi, a nigde novih predloga. Imajući u vidu da se oko dobrog konja diže prašina, ispade da on najviše zaslužuje orden. ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Drago рече

Tema je koji predsednik zaslužuje orden, a svela se na to da li je Sloba dobar ili loš. Petnaest strana o Slobi, a nigde novih predloga. Imajući u vidu da se oko dobrog konja diže prašina, ispade da on najviše zaslužuje orden. ?

To ces da izvines, moj Hose je pobednik :2hf007n::whackado::D

Подели на овим сајтовима

@Drago i koji si ti sad faktor, tek se ukljucio u diskusiju i pametuje...moras prvo golgotu forumsku da prodjes, banovanje, odobravanje...i ako sve to prezivis.i pretrpis...spasices se :)):suncanje:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...