Jump to content

Episkop Grigorije: Nikada nisam bio u saglasnosti sa Vučićevom ideologijom

Препоручена порука

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

@Православни Србин 

Погледај овај снимак, видећеш да је Милошевић био просечан владар, али са веома искреним и истинитим ставовима. Не само њему, него целој Србији није било могуће избећи наум непријатеља. Наравно да је имао мноштво мана и грешака. Ја сам био у првом реду 5. октобра, учествовао и код скупштине и код РСТ-а. Гасио патроне сузавца кофом воде, доносио из дворишта преко улице РТС-а, ту је било ратно стање. Сада када слушам овај снимак много тога ми је јасније, а тиче се ширег погледа:

Милошевић? Човек је сасвим сигурно био један од највећих штеточина и уништитеља српског народа у историји. Поред њега, ниједан нам више непријатељ није требао. 

Али, не бих сад о том злотвору, о њему смо нашироко разглабали на другим темама на овом форуму, где се подробно наводило све погубно што је он урадио за Србе. 

Корисно је једино у том сегменту што управо многе елементе његове политике спроводи данас врхушка која је на власти. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 147
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

@Православни Србин Мали савет - не троши тастатуру :) Да ли Николић ботује или тролује, то никад нисам успео да провалим, али ти је џаба да њему пишеш било шта на ову тему.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Драшко рече

Tačno

Na kraju Tadić je izgubio izbore 2012 sigurno i zahvaljujući tome što nije samo on bio na tv već i mlade sns snage 

Jebala nas politika 

Да, наравно. На крају, имао је и Тадић пропаганду против опозиције (реално, свака власт је има) али не овако лажљиву и љигаву какву данас има СНС у виду Информера. Најсвежији пример је ово: KO (NI)JE POCEPAO ZASTAVU Kako je slučaj koji se praktično i nije dogodio napravio HAOS NA MREŽAMA i stigao do suda

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

@Православни Србин Мали савет - не троши тастатуру :) Да ли Николић ботује или тролује, то никад нисам успео да провалим, али ти је џаба да њему пишеш било шта на ову тему.

Ок, хвала на савету. 

Подели на овим сајтовима

@Sofija_ 

Сада можеш да гледаш шта хоћеш. Имаш дневнике које желиш. Тада није било опозиционих медија као данас. Мада, ови садашњи опозициони медији нису ништа друго до антисрпска пропаганда. Зато се већина људи згрожава и гласа за актуелну власт. Нешто слично нежнијим речима каже и еп.Григорије, с ким не делим скоро никакво мишљење.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

Погледај овај снимак, видећеш да је Милошевић био просечан владар, али са веома искреним и истинитим ставовима. Не само њему, него целој Србији није било могуће избећи наум непријатеља

Будалаштина. Могло се избјећи да се хтјело и имало памети. Умјесто да је схватио да САД траже идеолошку преоријентацију Србије од социјализма ка капитализму и да не желе "владаре чврсте руке" у Европи, да није радио са Албанцима то што је радио, да није кочио реформе које су му чак и сами прагматичнији кадрови СПС-а предлагали - могло се. Довео је државу до те тачке када више није било излаза и када је Запад одлучио да га коначно сломи јер није хтјео слушати, а све преко леђа народа.

Много је лијепо слушати предсједника своје државе када лупи шаком од сто и одбруси странцима "НЕ!", али друга је прича колико је то паметно у датом тренутку.

А што се тиче снимка - наравно да ће Слоба говорити само оно што му иде у прилог. И ти бираш да му вјерујеш на ријеч, и поред доказа пред очима ( као већинским ставом Албанаца да је он најгоре зло које их је задесило у дуго времена )? Шта рећи, какву послуку порати... коме, чему? :stadaradim:

пре 4 часа, Bokisd рече

Ovo mi se personalno nic' ne svidja ... zasto, pa zato sto kako rece e.Griogorije... ja sam ostrasceni fanatatik... :0120_angryy: :ljut: ... i tako... :takeoff:

А зашто ти се не свиђа? 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, GeniusAtWork рече

ne znam, nadam se...a poslednja nada umire..da ce se Milance ipak probuditi ili osvestiti, progledati...da shvati da trosi svoj zivot na pogresne ideale, kao sto su i komunisti za vreme tita, samo sto su mnogi ceo svoj zivot proveli ziveci komunizam, a skoro niko nije priznao, mozes zamisliti kako se oseca covek kad shvati da je protracio ceo zivot za neku budalu..

Подели на овим сајтовима

@Срндаћ 

Знаш шта брате, с обзиром да не знам ни ко си ни шта си, а наивност или злонамерност коју износиш не могу ни описати, боље је да се не петљам у расправе.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Срндаћ 

Знаш шта брате, с обзиром да не знам ни ко си ни шта си, а наивност или злонамерност коју износиш не могу ни описати, боље је да се не петљам у расправе.

Тумачи како желиш.

Отворено ти кажем да себе заслијепљујеш јер бираш вјеровати човјеку који ( наравно ) говори ствари које иду њему у прилог - а постоји толико доказа у виду опште познатих чињеница које оповргавају све то што говори.

Заиста, шта рећи?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Срндаћ рече

Отворено ти кажем да себе заслијепљујеш јер бираш вјеровати човјеку који ( наравно ) говори ствари које иду њему у прилог - а постоји толико доказа у виду опште познатих чињеница које оповргавају све то што говори.

Је л' мислиш на Милошевића у горњем снимку? Ако то мислиш, онда нема шта да расправљамо. Ти си на некој страни која нема додирних тачака са Србијом. То је моје мишљење.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, feeble рече

A koja je Vuciceva ideologija pa da se bude za ili protiv?

Ja vidim samo da mu je stalo da bude na vlasti i to je sva ideologija.

Национализам, аутократски поглед на владање државом и патетично пренемагање на телевизији.

А најгоре је ово треће у његовом случају :smeh1:

Али искрено, Вучићева политичка мана је његова аутократска црта коју никада није изгубио. Национализам је ублажио, реформисао у неку прогресивнију форму ( са странцима ће говорити о миру, сарадњи, мултиетничности итд, а овдје ће убацити неке патриотске моменте гдје могне ), али како је узео јахати и сабијати опозицију и како странку држи у шаци - то је стварно проблем.

Још је већи проблем што ови који хоће да се издају као његова алтернатива или нису другачији од њега, или су неспособни.

Подели на овим сајтовима

То је та логика - ако си против Милошевића - против Србије си. Исто је и данас- ко је против Вучића, тај разара државу, мрзи Србију и слично. 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Срндаћ рече

Први пут чујем за ово, а из Босне сам ne_shvata

Evo bas sad sam guglala jer se secam da sam to negde pre procitala...

3bd9ddd2f6d251bc4899.jpeg
WWW.GOOGLE.CA

Vecernji.hr je vodeći hrvatski news portal. Pregledajte najnovije današnje vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta...

Подели на овим сајтовима

Је л' мислиш на Милошевића у горњем снимку? Ако то мислиш, онда нема шта да расправљамо. Ти си на некој страни која нема додирних тачака са Србијом. То је моје мишљење.

Дап, на тај снимак, јер сам га гледао баш данас.

Мишљење ти је промашено, ал ајд.

Да се макар сложимо у једном - нема вајде расправљати се.

Аферим.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...