Jump to content

Vladika Maksim najzaslužniji za Trampov patriotski govor.

Препоручена порука

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Па и јесте чудо у неком смислу... Јединствена појава у историји, скоро невероватна. Кад видим долар ја ту видим нешто друго.

Видим идеју о слободном човеку и друштву коју су поставили оснивачи САД и копира цео цивилизовани свет. То је свету донело никад пре виђену слободу и благостање. Никад у историји људи нису живели овако као данас, чак и у ”мање развијеним” државама. То је све заслуга Америке. То се благостање од њих прелило на остале народе, некад чак и без доприноса и заслуге примаоца.

Кад погледаш око себе, скоро све што видиш - сва чуда науке и технологије - долазе из Америке. Компјутери, софтвер, интернет, мобилни телефони, медицина, авиони, машине... Седнеш у ауто на било којем делу света и укључиш навигацију - то су амерички сателити које бесплатно користиш. И сама чињеница да не живиш у неком тоталитарном паклу, нацистичком или комунистичком, пре свега је заслуга Америке. Хиљаде младића из Охаја и Небраске изгинули су да Европу избаве од сатанског зла нацизма и после комунизма.

Једино што држи ове звери на власти да Србију не претворе поново у гулаг је Америка и запад. Због њих се - и поред свега - ипак живи колико-толико нормално.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Grizzly Adams рече

сва чуда науке и технологије - долазе из Америке. Компјутери, софтвер, интернет, мобилни телефони,

greska medjede, cini mi se da moj pradjed Tesla ima zasluge za ovo :0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

greska medjede, cini mi se da moj pradjed Tesla ima zasluge za ovo :0205_whistling:

Јесте. Тесла који је отишао у Америку и постао амерички грађанин.

Да је остао тамо где је рођен нико никад не би чуо за њега, ни за његове изуме.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams Далас '63, почиње убијање тога о чему говориш, данс је то о чему говориш прерасло у нешто много опасно...500 000 деце у Ираку, роде...

Изгинуло је и Срба 2 милиона у два рата...а ако су младићи гинули по Европи и банкари и трговци су трговали по Европи...за идеале, што реко Чорба, гину будале...Амери сигурно не.

Мало смањи сентимент...један диван, нови, слободан свет који су утемељили оци САДа упуцан је у главу, просут му је мозак, на улицама Даласа '63. тада су разне интересне групе убиле демократију, суспендовале Устав и кренуле да поробљавају свет.

Све је покривено највећом лажи у историји САДа, и од тада до данас САД живи у лажи. Свој, амерички народ, лажу полако и до мере социјелног мира, а цео свет лажу и тортуришу без обзира на цену коју други народи подносе...смањи доживљај роде.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Јесте. Тесла који је отишао у Америку и постао амерички грађанин.

Да је остао тамо где је рођен нико никад не би чуо за њега, ни за његове изуме.

ne znamo mi sta bi bilo, ali da su mu ti tvoji doseljenici pokrali mnoge izume, to znamo 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

@Grizzly Adams Далас '63, почиње убијање тога о чему говориш, данс је то о чему говориш прерасло у нешто много опасно...500 000 деце у Ираку, роде...

Изгинуло је и Срба 2 милиона у два рата...а ако су младићи гинули по Европи и банкари и трговци су трговали по Европи...за идеале, што реко Чорба, гину будале...Амери сигурно не.

Мало смањи сентимент...један диван, нови, слободан свет који су утемељили оци САДа упуцан је у главу, просут му је мозак, на улицама Даласа '63. тада су разне интересне групе убиле демократију, суспендовале Устав и кренуле да поробљавају свет.

Све је покривено највећом лажи у историји САДа, и од тада до данас САД живи у лажи. Свој, амерички народ, лажу полако и до мере социјелног мира, а цео свет лажу и тортуришу без обзира на цену коју други народи подносе...смањи доживљај роде.

Смањи ти прво мало надменост братац.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nama je bolje da nestanemo kao ljudi, nego da opstanemo, biološki da preživimo kao zločinci i neljudi.
— Patrijarh Pavle

Ovim da se vodimo. Džaba ti bilo američke demokratije i blagostanja, ako je cena smrt miliona ljudi i razaranja država.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Grizzly Adams рече

Једино што држи ове звери на власти да Србију не претворе поново у гулаг је Америка и запад. Због њих се - и поред свега - ипак живи колико-толико нормално.

Кад причам с мојим рођацима из Америке, који су отишли тамо крајем Другог светског рата, они ми говоре следеће: "Чувај се комуњара. Лепо је то што си на тв, али пази се да те комуњаре не преваре. Они ће да се праве да су Срби, али нису, они су комуњаре. Пази с ким сарађујеш."

Кад причам с мојим рођацима који су отишли у Немачке тамо средином 1960. они ми говоре следеће: "Лако је вама у Југи(иако Југе више нема), не знате ви како се овде ради, сваки евро је крвав. Ви тамо можете да мењате послове кад вам се прохте."

Кад причам с мојим рођацима који су отишли на запад '90. они ми говоре следеће:"Што не укинете тај СПС па видиш да ће да предају Косово? Не верујем да је Вучић издајник, али га ови Јуловци и СПС контролишу. И он ће најебати ко Шешељ. Има да заврши у Хагу."

Када причам са мојим рођацима који су отишли пре десет година на запад они ми причају следеће:"Молите Бога да вам се жути не врате. Ако се они врате, продаће целу државу."

Реално Звонко ти више немаш појма како је у Србији и помири се с тим.

Подели на овим сајтовима

Реално, тек кад човек изађе отатле и удаљи се мало од свега почне полако да схвата шта се заправо дешава у Србији.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...