Jump to content

Vladika Maksim najzaslužniji za Trampov patriotski govor.

Препоручена порука

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Бедер те нашо брадер! :)

Nego Medo, aj ti onako iz prve ruke referiši odjeke i reagovanja na dešavanja oko registracije naše crkve u američanskoj, a među običnim svetom, a oko čega se mi ovde pišemo već sedmicama. Kako gleda običan narod na sve to. To čega je i vladika Nikolaj bio svestan još u ona "vunena vremena"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Пре сат времена, Милан Ракић рече

Nego Medo, aj ti onako iz prve ruke referiši odjeke i reagovanja na dešavanja oko registracije naše crkve u američanskoj, a među običnim svetom, a oko čega se mi ovde pišemo već sedmicama. Kako gleda običan narod na sve to. To čega je i vladika Nikolaj bio svestan još u ona "vunena vremena"

Слаб сам ти ја извор за то, не пратим баш много шта се дешава.

Што се мене лично тиче, највише би волео да имамо једну јединствену цркву овде па онда не би било тих ”прекоокеанских” размирица. Него ајде... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

највише би волео да имамо једну јединствену цркву овде

То је и у плану само је "малецни" проблем ко би њоме онда управљао.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

То је и у плану само је "малецни" проблем ко би њоме онда управљао.

Па Патрија.. Неки.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Па да, е сад да л' неки од амера или од фанариота или од путинових... Није свеједно ;) 

Simpsonovi.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Па да, е сад да л' неки од амера или од фанариота или од путинових... Није свеједно ;) 

Па неки ОЦА-ин врв. @o. Miroljub, `ел се зна нешта?

Подели на овим сајтовима

Шалу на страну, имамо OCA (тј. ПЦА) која би била добар кандидат кад би разрешила ствари са Цариградом, да буде све чисто. Па сви остали лепо уђу под исти кров да личимо на нешто. Иначе, немаш појма каква је конфузија кад треба неком Амеру да објасниш која је то у ствари црква и зашто нас има педесет... Куд што прво мора да објашњавам да нисам јеврејин ни католик...

Мислим, ја сам чо’ек лаик и јасно ми је да је све то веома наивно. Али свет је леп када сањамо. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Шалу на страну, имамо OCA (тј. ПЦА) која би била добар кандидат кад би разрешила ствари са Цариградом, да буде све чисто. Па се сви остали лепо уђу под исти кров па да личимо на нешто. Иначе, немаш појма каква је конфузија кад треба неком Амеру да објасниш која је то у ствари црква и зашто нас има педесет... Куд што прво мора да објашњавам да нисам јеврејин ни католик...

Мислим, ја сам чо’ек лаик и јасно ми је да је све то веома наивно. Али свет је леп када сањамо. :)

Men se dopalo kad je vaš i naš riđi čovek objasnio da u te Amerike episkopije nude utehu i duhovni razvoj narodu koja je u svim merilima deo vrednosti američkog društva i da to čini istoriju te države bogatom.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

кад би разрешила ствари са Цариградом, да буде све чисто.

Шансе да ико са њима ишта рашчисти како ваља су скоро никакве.

Најскорије се то види у Украјини и независним руским епархијама у Европи где је Барт једним потезом оловке брисао оно што је сам давно потписао, признао и оверио а затим поново враћао то што је управо обрисао...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Men se dopalo kad je vaš i naš riđi čovek objasnio da u te Amerike episkopije nude utehu i duhovni razvoj narodu koja je u svim merilima deo vrednosti američkog društva i da to čini istoriju te države bogatom.

Мој није, одма` да кажем, као и друг Владимирович, но лепо (је) о том дивани(о). Но то Медо боље зна да каже у смислу да сваки, био леви лили десни инЗистира на јединству у различитости доприноса изградње америчанског друштва.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Колико год неки код нас не волели Америку, добар део тог народа је веома веран и традиционалан. Преко медија добијаш само слику из великих метропола ко што су Њу Јорк Сити, ЛА и сл. Кад кренеш мало по шумама и горама видиш мало другачију слику. Јес да нису православни, али веру узимају изузетно озбиљно и поштују све вернике па и нас православне. То је друштво у коме се вера још увек заиста сматра за велику вредност. Они то заиста мисле, па тако и г. Президент каже. Није то само фраза.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Мој није, одма` да кажем, као и друг Владимирович, но лепо (је) о том дивани(о). Но то Медо боље зна да каже у смислу да сваки, био леви лили десни инЗистира на јединству у различитости доприноса изградње америчанског друштва.

Ma ušo mi u kuću da mi čestita, kako da mi ne bude naš?

:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...