Просечан србенда Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 10 минута, Istopljeni kamen рече Сваки човек греши али се и каје, и битно је да се одсече део који је буђав, што је, видели смо, владика и урадио. Нешто то покајање не видесмо! Где се он оградио од т.е и фанариотизма? Рисбо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 24 минута, Grizzly Adams рече То је тужна прича коју црнци зову блуз, а другови из службе ”хајде да се играмо демократије”. Ти Слобо направи једну партију, ти Војо другу, а ти Војо бр. 2 трећу. И онда ћемо да се бајаги расправљамо на РТС-у (којим наравно ми управљамо), а народ ће да гласа и бира који од нас ће да буде ”на власти”. А ми ћемо наравно увек имати праву власт... Хехехе! Ако неко покуша да нам поквари представу, ту је снајпер... Па ћемо наставити комедију са вашим тупавим наследницима. Да л сте бре могли веће кретене да нађете... Ал нема везе, овај народ гута све па ће и њих да прогурамо. dilic, Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 1 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 18 минута, Просечан србенда рече Нешто то покајање не видесмо! Где се он оградио од т.е и фанариотизма? А ништа Ви не видесте, а Вама да Господ дође не бисте веровали, Ви бисте као Тома тражили да Вам покаже ране на телу. Подсетићу Вас да је владика Максим био ученик, студент владике Иринеја Бачког, па послушајте ексклузиву...размислите...само Молим Вас послушајте од 40. до 60. секунде.... А тако и о Фанару...и даље... Иринеос.mp4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 12 минута, Istopljeni kamen рече А ништа Ви не видесте, а Вама да Господ дође не бисте веровали, Ви бисте као Тома тражили да Вам покаже ране на телу. Подсетићу Вас да је владика Максим био ученик, студент владике Иринеја Бачког, па послушајте ексклузиву...размислите...само Молим Вас послушајте од 40. до 60. секунде.... А тако и о Фанару...и даље... Иринеос.mp4 6.4 MB · 0 downloads Не могу да верујем својим ушима!? Шта ово владика Иринеј рече? Да свети Сава није добио пуну аутокефалију??? Кад је ово снимљено? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 Управо сада, Golub рече Не могу да верујем својим ушима!? Шта ово владика Иринеј рече? Да свети Сава није добио пуну аутокефалију??? Кад је ово снимљено? Кад је он предавао....а многи студенти га гледали као Божанство, и учили од њега све, од византијског појања, облачења, љубави према Фанару..... е сад то ништа не ваља...мој Боже буди нам у помоћи..... И још се сад ти исти студенти гоне јер су погрешно научени, а гони их гле нико други до профа који их је учио.... Спаси нас Господе од нас самих! "Tamo daleko" and Биљана, два је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 15 минута, Istopljeni kamen рече А ништа Ви не видесте, а Вама да Господ дође не бисте веровали, Ви бисте као Тома тражили да Вам покаже ране на телу. Подсетићу Вас да је владика Максим био ученик, студент владике Иринеја Бачког, па послушајте ексклузиву...размислите...само Молим Вас послушајте од 40. до 60. секунде.... А тако и о Фанару...и даље... Иринеос.mp4 6.4 MB · 0 downloads Да ли бих веровао или не бих то ви не можете да знате. Еп. Буловић на снимку ништа није рекао у смислу тврдње. А када кажем фанариотизам у контексту поступака еп. Максима, не мислим на питање Св. Саве и аутокефалије, то је на сабору решена ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рисбо Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 То је тужна прича коју црнци зову блуз, а другови из службе ”хајде да се играмо демократије”. Ти Слобо направи једну партију, ти Војо другу, а ти Војо бр. 2 трећу. И онда ћемо да се бајаги расправљамо на РТС-у (којим наравно ми управљамо), а народ ће да гласа и бира који од нас ће да буде ”на власти”. А ми ћемо наравно увек имати праву власт... Хехехе! [emoji4] Ако неко покуша да нам поквари представу, ту је снајпер... Па ћемо наставити комедију са вашим тупавим наследницима. Да л сте бре могли веће кретене да нађете... Ал нема везе, овај народ гута све па ће и њих да прогурамо. Kako divno opisa dvostranacki sistem u SADПослато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију Благовесник and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 3 минута, Istopljeni kamen рече Кад је он предавао....а многи студенти га гледали као Божанство Је ли могуће да је и Макса ово научио од њега? Па Макса будући да је млад још памти, а Иринеј (због старости) заборавио како је предавао... Istopljeni kamen, Милан Ракић and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 Управо сада, Просечан србенда рече Да ли бих веровао или не бих то ви не можете да знате. Еп. Буловић на снимку ништа није рекао у смислу тврдње. А када кажем фанариотизам у контексту поступака еп. Максима, не мислим на питање Св. Саве и аутокефалије, то је на сабору решена ствар. Наравно да не знам. Па није али њега нико неће ухватити за једну реч и гонити....разумете...а Макса је под лупом, и додаје му се и одузима и измишља и приписује, под велом одбране Цркве. Е не може. Прети. бријањем..и тд. Није фер! "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 4 минута, Golub рече Је ли могуће да је и Макса ово научио од њега? Па Макса будући да је млад још памти, а Иринеј (због старости) заборавио како је предавао... Па од кога другог? А љубав према Фанару? Пуј пике не важи.... и Максу сад хватају за сваку изговорену реч и за свако написано слово, аман људи драги....не може то тако...не да Бог! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 1 минут, Istopljeni kamen рече Па од кога другог? А љубав према Фанару? Пуј пике не важи.... и Максу сад хватају за сваку изговорену реч и за свако написано слово, аман људи драги....не може то тако...не да Бог! да да Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 3 минута, Istopljeni kamen рече Јесте само што се од раскола у Украјини ствар мења. Љубав према фанару није лоша ствар, ви бркате појмове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 1 минут, Istopljeni kamen рече Па од кога другог? А љубав према Фанару? Пуј пике не важи.... и Макса се сад хвата за сваку изговорену реч и за свако написано слово, аман људи драги....не може то тако...не да Бог! Изгледа да је и Бачки ,,зрео'' за пеМзију... "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 пре 11 минута, Рисбо рече Kako divno opisa dvostranacki sistem u SAD Послато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију Па иста прича. Ево једва код њих народ успе да доведе једног ”аутсајдера” па види шта се дешава. Све се адске Сциле и Харибде дигле на узбуну... Само што код њих бар део народа разуме шта се дешава. И систем функционише колико-толико, још увек. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рисбо Написано Октобар 18, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2019 Наравно да не знам. Па није али њега нико неће ухватити за једну реч и гонити....разумете...а Макса је под лупом, и додаје му се и одузима и измишља и приписује, под велом одбране Цркве. Е не може. Прети. бријањем..и тд. Није фер!Imao je episkop Maksim vise reci i falsifikovanja potpisa i negiranja istog I hvaljenja mudre odluke Fanara, tako da je on naivno nevinasce koje je nesto izgovorilo macku o rep.Послато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију Istopljeni kamen, "Tamo daleko" and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука