Снежана Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 15:19, Ćiriličar рече Јелена Карлеуша се облачи. Честита монахиња се облачи такође. Јелена Карлеуша својим облачењем открива своју голотињау, а честита монахиња својим облачењем покрива своју голотињу! Или нардски: "Покриј срамоту"! О, лингвистико, о реторико...о--хо-хо... Expand тја, а неки ни лажним профилом, своју срамоту не могу да покрију Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 7:25, ana čarnojević рече moj sin,14.5 godina...Crna Gora, plaza, nisam bila prisutna kaze mi...mama, rekla mi jedna od 20 godina...mali namazi mi ledja. a ima strava dupe istetovirano. a zasto mi nije rekla da joj namazem dupe? ljudi su pogubili kompas. kao da ona ne zna kako deluje na decaka u tim godinama. Expand Sve cestitke za gospodju sto ga je darivala blagotvornim iskustvom! Eh, koliko sam ja u njegovim godinama bio spreman za te plećke... ali nista... Jesam bio detinjasta duha, ali mozda je trebalo ranije da prestanem da se kupam go na moru? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 lako je ogoelti telo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Август 11, 2019 Пријави Подели Написано Август 11, 2019 On 10. 8. 2019. at 16:18, Драшко рече a Jami? Expand Ботоксом је оскрнавила лепоту што јој Господ даде. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Август 11, 2019 Пријави Подели Написано Август 11, 2019 On 10. 8. 2019. at 15:14, Иван ♪♫ рече крени ти, па ћемо се ми остали прикључити Expand evo ja cu prva Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Август 11, 2019 Пријави Подели Написано Август 11, 2019 On 10. 8. 2019. at 16:31, goranger рече Expand Овај се враћа са пијаце Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Август 11, 2019 Пријави Подели Написано Август 11, 2019 На море или базен могу да иду само они који се нај тврђе подвизавају! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Август 11, 2019 Пријави Подели Написано Август 11, 2019 On 10. 8. 2019. at 10:01, Ćiriličar рече "Пчела слеће на цвет, а мува на...мува на...мува на...го**о"! На Г...другови и другар'це... Expand И пустите воду да г.... оду ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука